Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Hetalia: Axis Powers » Gakuen Hetalia! » 003

Gakuen Hetalia!

31 jan 2011 - 8:36

722

0

318



003

Toen we klaar waren met eten stond ik op en wou ik beginnen met het afruimen van de tafel, maar Emil hield me tegen. 'Ik doe het wel, jij hebt tenslotte het ontbijt gemaakt' zei hij terwijl hij het van me overnam. 'Dankje, Emil' zei ik en ik ging weer op de bank zitten. Ik keek zenuwachtig op de klok. Het was nog maar 11 uur in de ochtend, Lili zou rond 5 uur aankomen op het treinstation. Ik had dus nog 6 uren voor mezelf.

'Jongens, ik ga naar Elizabeth en Natasha toe, breek niks af' mompelde ik terwijl ik mijn jas en schoenen aan deed. Ik weet niet zo goed waarom ik mijn jas aan deed, maar het was best wel koud op de gang. 'Doe ze de groeten-aru' Knipoogde Yao. Ik deed de deur achter me dicht. Ik liep een paar kamer verder en klopte aan bij hun kamer. Natasha opende de deur. 'Merry christmas!' zei ik blij en ik knuffelde haar. 'Merry christmas, Mei-tan' antwoordde ze. 'Waar is Elizabeth?' vroeg ik terwijl Natasha me binnenliet. 'Oh ze is dingen aan het regelen voor een een of ander feestje ofzo morgenavond, kom je ook?' vroeg ze terwijl ze wat te drinken voor mij en haarzelf inschonk. 'Wie komen er?' vroeg ik. Als die drie klootzakken komen dan vergeet het maar. 'Iedereen van onze klas, waarschijnlijk.' vertelde ze. Ik zuchtte. Ach, het kon geen kwaad toch? Niet dat ze me ooit pijn hebben gedaan ofzo, ze zijn gewoon irritant. 'mmm oke dan. Maar als je beloofd dat we geen Spin the bottle of seven minutes in heaven gaan doen' zei ik. Ik meende het, voor geen goud zou ik een van hun zoenen. Natasha porde me in mijn zij. 'Zeurpiet, dat zijn juist leuke spellen!' zei ze. 'No way dat ik die spellen ga spelen met een van die... playboys' walgde ik. haar mond vormde een ''Oh'' en ze nam een slok van haar drinken. 'Waarom haat je ze zo?' vroeg ze. 'Ze zijn gewoon... vervelend! Ze volgen me overal waar ik ga!' riep ik gefrustreerd. 'Misschien vinden ze je... aantrekkelijk' zei Natasha. Ik lachde spottend en precies op dat moment kwam Elizabeth binnen met 3 boodschappentassen om haar armen. 'Mei liefje!' riep een lang meisje met golvend bruin haar. 'Elizabeth!' Ze liep naar met toe en deed een poging me te knuffelen maar die tassen die ze om haar armen had waren te zwaar en we vielen om. 'Merry christmas...' Kreunde Elizabeth. Ik lachte om de rare situatie en we probeerde op te staan.

Nadat Natasha, Elizabeth en ik wat gedronken, gepraat en dingen hadden geregeld voor het feestje morgenavond, ging ik terug naar mijn eigen kamer. Het was rond drie uur en om kwart voor vier zou ik naar het station gaan om Lili op te halen. Toen ik thuis kwam vond ik alleen Emil, hij was aan het slapen op de bank. Ik zuchtte ik trok aan zijn haar. 'Puffin...' mompelde hij. Puffin? zijn Pinguin? Ohja das waar ook, sommige mensen op deze school hebben abnormale huisdieren. Zoals Emil. Hij heeft een Pinguin genaamd Puffin. Gilbert... heeft een klein geel vogeltje en Yao heeft een kleine panda. Hoe ze hier overleven? vraag het niet aan mij. Ik sloeg Emil op zijn hoofd. 'Ow' mompelde hij. Puffin kwam achter hem vandaan en maakte een piepgeluidje. 'Aww!' Ik tilde Puffin op en aaide hem. Ineens was Emil klaarwakker. Hij pakte Puffin van me af en keek me verward aan. 'Niet aankomen! Puffin houd niet van meisjes...' zei hij terwijl hij Puffin op zijn schouder zette. Ik rolde met mijn ogen.

'Emil, kun je me een lift geven naar 't station? vroeg ik en ik zette mijn allerliefste gezicht op. 'Maar het is gevaarlijk buiten!' protesteerde hij. 'Waar kom jij vandaan? Ijsland toch? Dus niet zeuren' zei ik terwijl ik hem aan zijn arm omhoog tilde. 'Maar ik wil niet rijden!' riep hij paniekerig. 'Stel je niet aan! jij bent de enige die een auto heeft en rijbewijs!*' riep ik. 'Maar... maar...' zei hij. 'Ik weet het! We laten Yao rijden?' stelde hij voor. Ik zuchtte. 'Oke, waar is hij?' vroeg ik. 'Bij Kiku!' zei hij. Ik trok mijn schoenen en jas aan en nog oorwarmers en handschoenen tegen de kou. Emil deed hetzelfde en samen vertrokken we naar Kiku's huis.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.