Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Hetalia: Axis Powers » Gakuen Hetalia! » 005

Gakuen Hetalia!

31 jan 2011 - 8:38

639

0

287



005

We waren ongeveer een halfuur onderweg, Vash zat voorin naast Yao, omdat alleen hij de weg wist, en Ik en Emil zaten samen achterin. Na nog ruim tien minuten reden riep Vash 'Daar! We zijn er!'. Yao parkeerde de auto op de parkeerplaats en we stapten allemaal uit. Het was erg druk op dit station, en het was ook dubbel zo groot als die in onze stad. We liepen een trap af en kwamen uit in een lange gang met allemaal bordjes waar op stond welk perron het was. Er waren overal trappen, links en rechts, de hele lengte van de gang door. 'En... welk perron moeten we hebben?' zei ik terwijl ik alle bordjes bestudeerde. Ik kreeg geen antwoord. Niemand wist het dus.


'Ik bel haar wel' zei Vash blozend. Ik wiebelde met mijn wenkbrauw 'Vash likes lili~' zei ik plagend. 'Ze is mijn zusje!' riep hij blozend. 'Niet officieel!' zei ik grijnzend. Hij gromde en belde Lili om te vragen welk perron we moesten zijn. '...Lili-chan? Met Vash' zei Vash in de telefoon. 'Naar welk perron moeten we komen?' vroeg hij. 'Oh... oke we komen eraan' zei hij en hing op. 'Volg mij maar' zei hij tegen ons. Hij begon te lopen, een paar trappen op, langs treinen en snoepautomaten, en langs wachtende mensen op bankjes en heel veel staande mensen. Het hele station was vol met mensen, je moest ze echt wegduwen om erlangs te komen. 'Dit is het...' zei Vash terwijl hij naar een bord keek waar ''C - 3'' op stond*. Helaas was het heel erg druk, dus we konden we Lili niet meteen vinden.

Yao sprong op en neer om boven de mensen uit te komen, maar het enige wat hij kreeg waren mensen die naar hem staarde. 'Mei, klim op mijn rug, dan kunnen we het misschien zien-aru!' stelde hij voor. Ik trok een wenkbrauw op. 'Dude, nee' zei ik droog. Hij zuchtte en ging door met springen. 'Yao!' riepen Emil en Vash geïrriteerd. Hij stopte met springen en ging weer bij ons staan. Ik probeerde tussen de mensen heen te kijken en zag Lili zitten op een bankje. Ze had een paarse lint in haar haar. 'Jongens, daar is ze!' zei ik terwijl ik naar haar toe liep. 'Lili!' riep ik. Ze keek op en lachte blij. 'Mei-chan!' zei ze terwijl ze me een knuffel gaf. 'Hoe gaat het?' vroeg ik. 'Goed, denk ik' zei ze. Ze werd ineens een tikkeltje roze toen Vash aan kwam rennen. 'Nee-chan!' riep hij. Hij omhelsde haar blij en Lili werd nog roder. 'Fijne kerst!' riep ik blij toen ik zag dat iedereen vrolijk was.

Toen we in de auto zaten hoorden we iemand buik grommen. Vash kreeg een kleur op zijn wangen en ik lachte. 'Vash zijn buik heeft honger' zei ik. Eerlijk gezegd had ik ook best wel honger. 'Yao-san, misschien kunnen we stoppen bij een restaurant hier in de buurt, volgens mij heeft iedereen honger' zei Lili. Hij knikte en we zochten naar een restaurant aan de weg. Opeens zagen me een rare paal voorbij flitsen met een gele kroontje erboven. 'Hey! sinds wanneer is hier een Burger king!' riep Emil. terwijl hij naar een gebouw wees. 'Een wat?' vroeg ik verbaasd. Burger king, een populaire fast food restaurant in America, ik kan me niet herinneren dat ze in Japan ook zo een hadden...' legde Emil uit. Mijn mond vormde een ''Oh'' en Emil besloot dat we het eten gingen halen en in de auto opaten.

Nadat we ons eten ophadden, wat niet echt heel erg smaakte, omdat ik Japans eten gewend ben, gingen we terug naar huis.

Toen we weer terug waren bij onze kamer gingen Emil en Yao gelijk slapen, omdat ze moe waren. Ik en Lili praatte nog even bij... over het laatste anderhalf jaar die we gesplitst van elkaar hebben doorgemaakt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.