Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Hetalia: Axis Powers » Gakuen Hetalia! » 006

Gakuen Hetalia!

31 jan 2011 - 8:39

728

0

349



006

'Ne, mama!' zei ik terwijl ik aan mijn moeders shirt trok. Ze keek om. 'Meiku, niet nu...' antwoordde ze terwijl ze haar blik weer afwende. Ze praatte met twee vreemden, papa was niet hier, zei mama. 'Waar is... papa?' vroeg ik. 'Meiku-chan...' zei ze zacht. Ze leek wel verdrietig, verbergte mama nou dat ze huilde? 'Papa is er even niet' zei ze na een lange pauze. Ik liet mama's shirt maar los, en ging boven spelen. Ik speelde met mijn verzameling van pony's, ik had ze in alle kleuren en vormen. Ik hield van pony's. Ik stopte met spelen toen ik geklop op de muur hoorde. Ik en mijn buurmeisje hadden een geheime klop-taal. Ze klopte een aantal keer op de muur, in een bepaald ritme. 3 klopjes - de eerste twee snel, de laatste langzamer. Het betekende ''Kun'' 2 klopjes - allebei langzaam, het betekende ''Je'' 5 klopjes, de eerste drie snel, dan een pauze, en dan weer twee snel, dat betekende ''Spelen''

''Kun je spelen?'' vertaalde ik. Ik antwoordde snel, met een ''Ja'' 1 klopje. Ik opende mijn slaapkamerraam en zag mijn buurmeisje, Lili, over de goot kruipen, en via mijn raam mijn kamer binnen klimmen. 'Shh, Mei-tan, ik heb een idee' zei ze terwijl ze 4 potten vingerverf achter haar rug vandaan haalde, en tussen ons neerzette. 'Een muurtekening!' zei ik opgewekt. Ik was de verdrietige blik van mijn moeder al weer vergeten en we begonnen de muur onder te smeren met de felle kleuren verf. Lili en ik waren beste vriendinnen.


Er prikte iets scherps in mijn wang. Een... nagel? een hele lange nagel. Ik sloeg het weg en draaide me om om verder te slapen. Even later voelde ik het weer, nu op mijn voorhoofd. Ik mompelde ''Ga weg'' maar het bleek er meer uit te komen als ''Gweh'' 'Het is, like, al 4 uur, je schoonheids slaapje kan wel wat korter' hoorde ik iemand zeggen. Ohja, toen ik vanochtend wakker werd, voelde ik me niet goed en moest ik terug gaan slapen van iedereen, zodat ik niet ziek was op het feestje vanavond, maar had ik echt zo lang geslapen? Toen ik niet reageerde voelde ik iemand boven op me springen.

Mijn ogen schoten open en ik zag een blond meisje... nee wacht, jongen, boven op mijn bed stuiteren. Daarvan die lange nagels die ik voelde. Hij had zeg maar wel een rokje aan. Maar dit was geen meisje. 'Feliks!' riep ik kreunend. Ik duwde hem van me af. Stomme crossdresser. 'Meiku-tan, opstaan!' zei hij opgewekt. 'Noem me niet zo...' zei ik terwijl ik rechtop ging zitten. Ik heette Meiku Kitao voluit, maar ik hield er niet van als ze me Meiku noemde, gewoon Mei was genoeg. 'Doet er niet toe, opstaan' zei hij, hij liep de kamer uit en sloot de deur zodat ik me aan kon kleden. Ik zuchtte en stond op. Ik zocht wat kleding om aan te doen, en het werd een rood geruit rokje, met een witte trui met capuchon. Op de trui stond een beertje afgebeeld, ik had deze trui van Matthew gekregen op mijn verjaardag. Matthew is lief. Hij is de enige waar ik goed mee kan praten. Ik bedoel, ik praat, en hij luistert. Hij is tenminste niet een perv zoals iedereen hier.

Ik bond al mijn lange haar naar achteren in een staart, deed mijn make-up en poetste mijn tanden. Toen ik klaar was liep ik mijn kamer uit en trof ik een heleboel mensen aan. Lili, Vash, Yao, Emil en Feliks. 'Ohayo...' zei ik slaperig. 'Het is MIDDAG-aru, liefje' zei Yao terwijl hij de krant las. 'hmmhm' mompelde ik. 'Alles klaar voor het feestje vanavond?' vroeg ik. Feliks stond, nee hij vloog bijna, overeind en liet me een papier zien. Ik pakte het aan en las het. Het was een rooster. Een indeling van het feestje. Ik ging gleed met mijn ogen over de regels totdat ik zag: ''Seven minutes in heaven'' en ''Talentshow'' zag staan. 'Nee~! ik doe niet mee met dit!' zei ik terwijl ik naar de regel wees. 'Aw Mei-tan, Spoilsport!' zei Feliks pruilend. Ik zuchtte. 'Mei-chan kan goed zingen...' zei Lili glimlachend. 'Ja? dan doe je mee met de talantshow!' riep Feliks hyper. Ik rolde met mijn ogen. '8 uur, like, my room, 'kay?' zei Feliks terwijl hij naar de deur liep. hij ging weg en ik ging bij de rest zitten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.