Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Hetalia: Axis Powers » Gakuen Hetalia! » 008

Gakuen Hetalia!

31 jan 2011 - 8:40

709

0

308



008

Ik en Lili stonden voor de spiegel onze outfits aan het bekijken, ik voelde me eerlijk gezegd wat ongemakkelijk, want ik droeg nooit zoiets. 'Dit is geweldig, niet?' zei Lili blij terwijl ze vrolijk een rondje danste in haar jurkje. 'Mmmhm' mompelde ik. 'Wat is er? Mei-chan?' vroeg Lili. 'Ik draag nooit zoiets...' zei ik terwijl ik op mijn lip beet. 'Ze vinden het vast mooi!' stelde ze me gerust. Ik knikte en we gingen ons haar en Make-up doen.

Na ongeveer anderhalf uur waren we klaar met alles en was het rond 6 uur. 'Ik heb honger...' zei ik toen ik mijn buik hoorde rommelen. Lili lachte, en op dat moment maakte haar buik ook geluid. Ik lachte met haar mee en we stonden op. 'Zo te zien jij ook' grinnikte ik nog na. We liepen naar de kamer waar en zagen Emil op de bank slapen. Alweer. Ik zuchtte en besloot boven op hem te gaan zitten. Lili keek me raar aan en Emil schrok wakker. 'AAH!' riep hij. Toen hij mij zag zitten duwde hij me van hem af. 'Dat doe jij echt altijd, baka!' riep hij nog voordat hij weer terug ging liggen om te slapen. Ik lachte en liep naar de keuken om wat te eten te maken voor Lili en mij. Dat betekent Ramen, als je met twee vreetzakken van een kamergenoten in huis leeft. Dat was echt het enige wat we hadden. Ik merkte het nooit echt omdat ik niet zoveel eet, alleen ontbijt en avondeten. 'Is Ramen oké?' vroeg ik terwijl ik het pakje Ramen uit de kast haalde. 'Ja hoor, zal ik wat thee maken?' vroeg ze. Ik knikte en begon met het maken van de Ramen, terwijl Lili water opzette voor de thee.

'ik zit vol!' zei ik terwijl ik het half lege bakje van me afschoof. 'dit vult echt heel erg' zei ik kreunend terwijl ik over mijn buik wreef. Toen ik zag dat Lili ook klaar was ruimde ik de bakjes op en keek ik op de klok. Het was al best laat, en het feest begon bijna. 'Lili? waar word dat feest gehouden?' vroeg ik. 'Dat blonde meisje zij dat het werd gehouden in haar kamer...' zei ze. 'Huh? welk blond meisje?' vroeg ik verward. Blond meisje? de enige blonde meisjes die ik ken zijn Natasha, Katyusha en Lili zelf. Oh, wacht... 'Oh. Je bedoelt Feliks? dat is een jongen!' lachte ik. 'Eh!?' riep Lili verbaast. 'Hij... is een jongen?' vroeg ze. Ik knikte. 'W-wauw, apart' mompelde ze. Ik grinnikte. 'Hij is wel heel lief hoor' vertelde ik haar glimlachend. Zo te zien had Lili niet zoveel met crossdressers, want ze was erg geschrokken toen ze hoorde dat Feliks eigenlijk een meisje was. 'Hey meiden, komen jullie? het feest begint zo-aru...' zei Yao die de keuken binnen kwam gelopen. Toen hij ons zag, en onze kleding bloosde hij. 'Mooie... kleding-aru...' zei hij terwijl hij weer wegliep en de deur achter zich dicht deed. Ik lachte en stond op om het te volgen. Lili volgde ook en met z'n drieën liepen we richting Feliks kamer. 'Trouwens, Lili, je moet oppassen voor pervs' zei ik serieus. Yao lachte en Lili keek me niet-begrijpend aan. 'Romano, Gilbert en Antonio, ze zijn echt irritant, en pervers' legde ik uit.

'En moet ik nog wat weten over andere mensen?'
vroeg ze. 'Uhm... Arthur drinkt veel en ziet dingen die wij niet zien, Ivan lijkt heel lief maar is een sadist, Alfred is hyper en houd van hamburgers, Feliciano is heel lief, en houd van pasta, Matthew zegt niet veel en draagt altijd een grote witte knuffelbeer bij zich, Francis is een grote perv, maar hij is heel aardig en doet je niks, Lukas is erg kritisch en hangt veel aan Emil, Peter, het kleine broertje van Arthur, is iets jonger dan ons en is heel luid en druk, iedereen kan opschieten met Toris, hij doet nooit iets verkeerd, Feliks is een jongen, hij houd van meisjesdingen en pony's' somde ik op. 'En stiekem heeft Mei een verzameling van Yaoi manga' lachte Yao. Lili grinnikte. Ik werd rood maar negeerde Yao en ging verder met vertellen. 'En als laatst, incest is fout, en Yao is ook een jongen, als je dat nog niet wist'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.