Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Hetalia: Axis Powers » Gakuen Hetalia! » 011

Gakuen Hetalia!

31 jan 2011 - 8:41

585

0

314



011

*= Hier de linken voor die nummers die ik gebruik in dit hoofdstuk en volgend hoofdstuk: World is Mine - Hatsune Miku: http://www.youtube.com/watch?v=yrN4vMRDZGM&feature=fvw Suki Daisuki - Kagmine Rin: http://www.youtube.com/watch?v=ebAKoRcYFTA No, Thank you - K-ON!! : http://www.youtube.com/watch?v=-mJyVwCUdM8

Het feest ging door en Feliks kwam naar me toe met een papiertje in zijn hand. ‘Dit, liefje, is het nummer dat je gaat doen~’ zong hij terwijl hij me het papiertje gaf. ‘Feliks...’ zij ik waarschuwend. Hij keek me verward aan. ’Je weet dat ik niet wil zingen voor zoveel mensen, sorry Feli’ zei ik. ‘Maar, Mei, dit is absoluut je kans om te laten zien dat je kan zingen! iedereen zal verrast zijn...’ zei hij. Ik zuchtte. Je bent echt goed, en geloof me, als ik het zeg, is het ook waar’ Ik draaide met mijn ogen en wou het papier pakken, maar bedacht me en keek Feliks doordringend aan. ‘Waarom liet jij me met Antonio in die kast, Feli?’ zei ik. Hij lachte. ’Ik verwachte dat je je lievelingskleur koos, die zat aan iemand waarmee je waarschijnlijk wel in de kast wou’ giechelde hij. ‘Wat is mijn lievelingskleur dan?’ vroeg ik. ‘Groen, toch?’ zei hij twijfelend. Ik knikte. ’En wie had groen?’ vroeg ik daarna. ‘Daar moet je zelf maar achterkomen, nou lees!’ zei hij terwijl hij het papier in mijn handen drukte.

Op het papier stond een zin, en een songtekst, de titel was Happy x-mas. Ik las snel de songtekst door en gaf het terug aan Feliks. ‘Nooit’ zei ik. Hij zuchtte en haalde nog een papier ergens vandaan. Hij gaf het aan me en ik las het. Kagamine Rin - Suki Daisuki. ’Ik zou die doen, die is echt heel schattig’ zei Feliks terwijl hij naar het papier wees. ‘Die is veel te lief, dat is meer iets wat Lili zou zingen’ zei ik. Feliks’ ogen werden groot, en ik had het gevoel dat ik wist wat hij van plan was. ‘Oke, dan deze!’ zei hij terwijl hij het laatste papier aan me gaf, en zelf wegliep. Hatsune Miku - World is mine. Ik kende het nummer, dus het zou makkelijker te zingen zijn.

Ik hoopte dat Feliks Lili niet kon vinden want dan zou zij ook moeten zingen, maar ik had het fout, want even later kwam Feliks aan rennen en hij trok Lili mee aan haar arm. ‘Feliks! laat haar even los, je doet veel te ruw’ waarschuwde ik hem. Hij liet haar arm snel los. ‘Jullie doen allebei een nummer en een duet!’ riep hij enthousiast. ‘Nee!’ riep ik terug. Het was Feliks’ helemaal naar zijn hoofd gestegen. ’Ik... vind het eigenlijk wel een goed idee, Mei-chan’ zei Lili. Ik deed mijn mond open, en weer dicht. Lili vond het een goed idee? Ik sloeg mezelf mentaal voor mijn voorhoofd. ’Je wil toch wel, Mei-chan?’ vroeg Lili terwijl ze me aankeek, met die uitdrukking op haar gezicht, waar ik geen nee tegen kon zeggen. ’O-oke, voor een keer...’ zei ik.

Ik en Lili oefenden onze nummer in de keuken. Lili zong ‘’Suki Daisuki’’*, ik zong ‘’World is Mine’’* en ons duet was ‘’No, thank you’’* We hadden ongeveer een uur om de tekst te leren, aangezien ik het nummer van ons duet nog niet helemaal kende.

na een uur kwam Feliks binnen. ‘Zijn jullie klaar, het begint een beetje saai te worden daarbinnen’ zei hij terwijl hij naar de deur wees. We knikte en volgden hem naar buiten. Feliks had gewoon echt een Mini-podium in zijn kamer, met grote roze gordijnen ervoor. Ik vroeg me echt af of Toris hier wel kon overleven. Feliks leidde ons naar achter en duwde mij op het Podium. Ik voelde me heel zenuwachtig, want ik had in geen jaren meer voor publiek gezongen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.