Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Hetalia: Axis Powers » The Axis powers: Hetalia talkshow! » Introduction

The Axis powers: Hetalia talkshow!

31 jan 2011 - 8:42

460

1

285



Introduction

Taiwan lag op haar bed, haar hoofd in haar kussen begraven en haar neef, goede vriend én bondgenoot Korea zat op de grond naast haar bed. Beiden waren ze verveeld. Korea speelde pakte een van Taiwan's kussens, eentje in vorm van een Panda, en gooide het richting Taiwan's hoofd. Taiwan gromde en gooide terug, maar miste. Ze kwam overeind en haalde haar witte laptop tevoorschijn. Ze zocht naar iets interessants, iets wat haar bezig hield, misschien een leuke Anime?

na een tijdje naar haar bureaublad te hebben gestaard besloot ze om even op Niconico te gaan kijken. Ze checkte de populaire video's en kwam een wel hele interessante tegen. ze vond England en America. Ze klikte de video aan en bekeek het. Korea was ondertussen naast haar gaan zitten en keek mee.

''Welkom! dit zijn Alfred en Arthur, vandaag gaan wij Scones maken, volgens Arthur's recept!'' ze pakten wat ingrediënten en America begon zonder het recept te lezen aan de Scones. ''Nee! Baka! Ame- Alfred! je doet het verkeerd!'' riep England. England pakte het papiertje wat op de tafel lag en las het. ''Alfred, haal even de eieren'' zei England tegen America. America gehoorzaamde en liep weg, om vervolgens terug te komen met een doos eieren, te struikelen en de bak eieren te laten vallen op England. Taiwan en Korea keken met open mond naar het beeldscherm, ze wisten echt niet wat ze aan het kijken waren. America en England hadden een eigen kookprogramma op Niconico.

'What the-' was het enige dat Korea kon zeggen. Taiwan onderdrukte haar lach. Korea grinnikte. Taiwan probeerde haar lach tegen te houden met haar handen. Korea pakte een kussen en drukte zijn hoofd er in. Taiwan hield het niet meer en barstte in lachen uit. Korea lachte op zijn hardst in het kussen en ze kwamen niet meer bij.

Dat filmpje van England en America hield ze even bezig, zo'n halfuurtje. Maar nu zaten ze alweer verveeld, naast elkaar op Taiwan's met knuffels bedekte bed. Taiwan gaapte, haar mond had een grootte van... 'Australië' zei Korea, wijzend naar Taiwan's mond. 'Heh? wat?' vroeg Taiwan verbaasd. 'Je mond, had de grootte van Australië' legde hij uit. Taiwan trok een wenkbrauw op en zuchtte. 'Hoe verveeld kan een mens wel niet raken...' mompelde ze.

'Ik weet wat... als we nou een talkshow maken en op internet zetten!' zei hij. Taiwan trok weer haar wenkbrauw op en lachte daarna, Korea lachte mee. Na een tijdje stopte ze met lachen en keken ze elkaar aan, en ze dachten beiden hetzelfde. 'Wij? wanneer- hoe- waar-' Taiwan kwam niet uit haar woorden. 'Ja, wij ja. We kunnen vandaag beginnen, bij mij thuis hebben we nog een lege ruimte en ik heb ook goede camera's!

Stomme Korea, met zijn stomme ideeën.


Reacties:


AmbyVampy
AmbyVampy zei op 1 feb 2011 - 17:54:
Korea en Taiwan in een talkshow?
Ohboy

IkbenzoblijdatdeHetaliafansnognietuitgestorven zijn :'D

Nja,
geniaal idee,
kan niet wachten tot je verder gaat x3

-xXx-