Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » All Time Low » Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen] » Chapter Fourteen

Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen]

31 jan 2011 - 19:48

852

3

333



Chapter Fourteen

Sorry voor het lange niet 'posten' hier. Ik heb dit verhaal al op quizlet staan, maar toen Q crashede kon ik dus niets hier neerzetten, en ik had de laatste tijd gewoon geen tijd om jullie leesvoer te geven. Schuld van school! Maar goed, mijn excuses ervoor. Veel leesplezier!

POV Stella
Ik besluit om maar eens naar Melody en Alex te gaan, eens zien hoe het er daar aan toe gaat. Ik zeg Zack gedag en ik loop de kamer uit. Ik klop aan bij de kamer van Alex en Melody, en ik duw de deur open. Ik kan niet ontkennen dat Alex er ontzettend goed uit ziet. Hij ligt zonder shirt op een bank, met zijn iPhone. ‘Melody is douchen.’ Zegt hij zacht. Ik zucht. ‘Wacht hier maar, hoor!’ Zegt Alex. Ik knik tevreden en ik ga zitten. Ik zit een beetje met mijn nagels te prutsen als ik ineens merk dat Alex me al een hele tijd zit te bekijken. Ik kijk op, naar hem. ‘Waarom vind je Melody zo aardig?’ Vraagt hij dan zacht. Ik haal mijn schouders op. ‘Echt, ik heb geen idee. We zijn al heel lang vriendinnen, en soms hebben we ruzie, dan kunnen we elkaar weer niet uitstaan, en het volgende moment is alles weer goed, en is het alsof er niets gebeurde. Ze is een rare, maar toffe en lieve meid.’ Vertel ik hem dan. Alex knikt een keer. ‘En er is iets dat ik zeker weet, maar dat ga ik dus niet vertellen!’ Zeg ik met een trotse blik in mijn ogen. Alex kijkt me aan, en trekt een wenkbrauw op. ‘En waarom ga jij dat niet vertellen?’ Zegt hij dan. ‘Omdat dat tussen mij en Melody is, en dat jou niets aangaat.’ Zeg ik vrolijk en op dat moment gaat de douchedeur open. Melody komt naar buiten. ‘Hé, hoi!’ Zeg ik vrolijk. Ze grijnst en geeft me een knuffel, om daarna naast me op de bank te ploffen. ‘Waarom zit je hier?’ Vraagt ze dan nieuwsgierig. ‘Omdat ik wel eens wou weten hoe het er hier aan toe ging!’ Zeg ik. Melody grijnst en zakt eens onderuit. ‘Zeg, Gaskarth, ik dacht dat jij zo graag in bad wou, nou, nu is de badkamer vrij!’ Alex kijkt geërgerd op. ‘Zeg, Delain, ik beslis zelf wel wanneer ik ga douchen, hoor!’ Dat was de druppel. Melody vliegt overeind en stampt op de bank af. ‘Zeg, jij wou net zo graag douchen, vóór mij, en nu ik klaar ben met douchen, ga je ineens niet meer? Deed je dat om mij te pesten of zo? Ik ben het helemaal zat met jou!’ Schreeuwt ze. Melody draait zich om en stormt de kamer uit. ‘Dat deed je niet zo goed…’ Zeg ik zacht tegen Alex en ik ren snel achter haar aan.

Eindelijk heb ik haar gevonden. Ze zit in de hal van het hotel, in een hokje weggedoken. Ik ren snel op haar af en ik sla mijn armen om haar heen. ‘Mello, wat is er toch?’ Fluister ik zacht. Ze schud haar hoofd. ‘Ik weet het niet!’ Fluistert ze zacht. ‘Ik kan er niet meer tegen, de ruzies telkens met hem, de arrogantie van hem, alles, ik weet het niet meer!’ De tranen lopen over haar wangen. Ik heb het zo met haar te doen! Ik veeg zachtjes de tranen weg en ik kijk haar aan. ‘Mello, het komt allemaal helemaal goed!’ Zeg ik zachtjes, wetend dat ik haar, en mezelf ook, voor de gek hou. Ik weet niet of het ooit nog eens goed kan komen tussen die twee. Ik weet zeker dat Alex me er niets over wil gaan vertellen. ‘Kom, we gaan naar Dan en Keith, dan gaan we even overleggen hoe het verder moet!’ Melody knikt en ik help haar overeind.

Samen lopen we naar de kamer waar de managers slapen, en we kloppen aan. ‘Ja?’ Zegt Dan en we gaan naar binnen. ‘Dan, het gaat niet goed. Melody en Alex hebben net weer ruzie gehad, ik was erbij, en het is echt duidelijk dat het niet goed is tussen die twee. Waarom moeten ze bij elkaar op de kamer?’ Zeg ik. Dan zucht diep. ‘Ik hoopte juist dat het nog goed zou komen tussen ze.’ Melody luistert niet naar het gesprek. De tranen lopen nog steeds over haar wangen. ‘En eerlijk gezegd… ik vind ze wel mooi bij elkaar passen…’ Zegt Dan dan zacht. Ik grinnik. ‘Ik zie haar eerder met Zack gaan, als je ziet hoe die met elkaar omgaan…’ Zeg ik lachend. Dan knikt eens. ‘Nou, weetje? Ik zal het er wel eens met Keith over hebben, en dan zien we wel verder!’ Zegt hij. Ik knik tevreden en Melody en ik gaan de kamer weer uit. Samen gaan we naar de kamer waar ik met Zack slaap. Als we binnen komen kijkt Zack ons raar aan. ‘Wat is er?’ Zegt hij zacht. ‘Ze heeft net ongelofelijke ruzie met Alex gehad, we zijn al naar Dan geweest, en ik hoop eigenlijk dat ze bij iemand anders op de kamer kan, want dit kan echt niet!’ Zack knikt. ‘We kunnen ook wisselen… Dat jij bij Alex op de kamer gaat…’ Zegt Zack dan zacht. Ik zucht. ‘Ik weet niet, om eerlijk te zijn… ik mag Alex ook niet echt…’ Beken ik en ik merk dat ik roodkleur. Zack zucht. ‘Goed, ik ga wel met Alex praten!’ Zegt hij dan.


Reacties:


Eliros
Eliros zei op 9 feb 2011 - 18:00:
Jezus, Emma's reactie... net alsof ze aan de crack is. *proest*

En, en, hm, als ze van partner wisselen krijgen ze misschien wel minder ruzie en kan het eindelijk goed komen en kunnen ze toch nog gaan trouwen. (ook al vindt Emma blijkbaar dat ze met Zack moet trouwen... hmmm...) ^^


xEmma
xEmma zei op 31 jan 2011 - 20:22:
Hé, Stella POV, wat cuwl ^^
Maar heeeee, waar is de onbekende POV heen ö?
OOOOH. En komen we er neit binnenkort achter wie dat nou is ^^?
WANT HET IS ZACK.
vind ik.
Ik schrijf nu ook een Zackstory. Dus nu ben ik al helemaaaaal into Zack x)

MAAR. Waarom mag niemand Alex? Like, ik vond hem niet zo heel erg daarnet? Ik vind dat Melody hem nogal tripte eigenlijk, beetje overdreven. Oké, ik snap dat de spanningen hoog oplopen en alles, maar maar zó boos hoefde ze toch ook weer niet te worden..
En dat van kamer wisselen is wel cuwl. Maar waarom moet het per se jongen/meisje? Het lijkt me voor Melody een stuk fijner om met Stella te liggen.. Stomme Keith en Dan ><

TROUWENS! [ik ben een beetje van de hoofdletters vandaag] krijgt ze niet nog een keer les van Zack *wenkbrauwwiebel*?

ZAAAACK<3
Onze reddende engel.
Waar waren we zonder ons Zachary?
NERGENS.
WHOOT WHOOT!
[eigenlijk zou ik er een yel van moeten maken, haha].
Oooh. mag ik met Zack trouwen?

Snel verder, please, ookal snap ik wel dat je het druk hebt. Maar ik wil MEER<3
xx


bonita105
bonita105 zei op 31 jan 2011 - 20:19:
graag weer zo'n melding is handig