Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » All Time Low » Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen] » Chapter Fiveteen

Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen]

31 jan 2011 - 20:33

579

3

307



Chapter Fiveteen

Emma, wat heb ik toch weer gelachen om jou reactie. Enne... ik heb alles al geschreven, ik heb deze story al afgeschreven, dus ik kan er niets meer in verwerken enzo... *bedenkt zich ineens dat het vervolgverhaal nog helemaal niet op Q staat...* Maargoed, omdat ik zo'n leuke reactie kreeg weer een deeltje vandaag :D xXx

Pov Zack
Ik weet gewoon dat ik zowat zelfmoord ga plegen. Kom op, ik ga met Alex over zijn gedrag praten! En natuurlijk over dat van Melody, maar daar is iets anders aan de hand, dat gevoel heb ik gewoon… Melody is een leuke en lieve meid, dat moet ik eerlijk toegeven, maar goed. Ik zucht eens en ik duw de deur van Alex’ hotelkamer open. Hij ligt op de bank, en ik zie dat de tranen over zijn wangen rollen. Hij negeert het, en gaat gewoon door met een spelletje op zijn iPhone. Ik loop naar hem toe en ik ga op mijn knieën naast de bank zitten. ‘Alex?’ Zeg ik dan zacht. Hij kijkt op, en richt daarna zijn aandacht weer op zijn mobiel. Ik zucht en vis de iPhone uit zijn handen. ‘Alex, wat is er? Je doet zo arrogant! Stella kwam net met een huilende Melody mijn hotelkamer in. Volgens Stella hebben jullie net ruzie gehad, alweer?’ Hij zucht. ‘Ja, hoewel, ruzie… Melody ging douchen, dus ik deed alsof ik eerst wou douchen en ik rende naar de badkamer. Melody was eerder en duwde me weg. Toen kwam Stella, en die wachtte even tot ze klaar was. Ik lag ondertussen hier op de bank. Melody was klaar, en ging naast Stella op de bank zitten. Toen zei ze ineens van ‘jij wou toch vóór mij douchen? Dus nu is de badkamer vrij!’ En toen zei ik dat ik zelf wel uitmaakte wanneer ik zou gaan douchen, en toen ontplofte ze. Ze schreeuwde eerst de hele hotelkamer bij elkaar en toen rende ze weg. Stella ging erachter aan.’ Ik zucht. ‘Alex, dit is niets voor jou, wat is er?’ Alex kijkt me aan en ik weet het al. Zijn gezicht spreekt boekdelen. ‘Alex, je maakt een grapje, dat meen je niet… En dan doe je zó tegen haar? Wees toch eens een man joh!’ Zeg ik zacht. Ik sta op en ik loop de kamer uit. Nu weet ik wat er aan de hand is. Maar waarom doet hij dan zo tegen haar?

Snel ga ik mijn eigen hotelkamer weer in en ik laat me op het bed zakken. Stella zit op de bank met Melody, en probeert haar te troosten. Ik verberg mijn handen in mijn gezicht. Hoe kan dit? Ik snap Alex echt niet meer hoor. Ik merk ineens dat Stella naar me kijkt. Ik kijk op. ‘En?’ Vraagt ze. Ik schud mijn hoofd en ik laat me achterover vallen. ‘Waarom doet Melody eigenlijk zo tegen Alex?’ Vraag ik. ‘Dat kan ik niet vertellen, sorry!’ Hoor ik zacht vanuit Stella’s richting komen. Ik zucht. ‘Ik denk dat Melody en Alex zelf eens goed moeten gaan praten!’ Zeg ik dan.

De dagen vliegen voor bij, en de concerten ook. Vanavond hebben we weer een optreden. Tussen de situatie Melody vs. Alex is er niets verandert. Nog steeds kan ik het niet begrijpen. De vier meiden rennen het podium op. Ze mogen alweer als eerste. Ik zucht. Wij moeten weer wachten, hoor! Maar ja, wij mochten ook al aardig vaak als eerste. Jack knuffelt me ineens. Ik kijk hem raar aan. ‘Huh?’ Zeg ik dan. ‘Sorry, dat had ik even nodig!’ Zegt hij vrolijk. Jack is í¡ltijd vrolijk, en soms gedraagt hij zich echt als een kind van 8. En hoe Alex dan tegen hem gaat praten… geweldig! Ik kan er zo hard om lachen! Eindelijk komen de meiden weer van het podium af, en mogen wij op.


Reacties:


Eliros
Eliros zei op 9 feb 2011 - 18:04:
*zwaait met vlaggetje*
WIEEEH. Alex vindt haar stiekem eigenlijk ook leuk. Als ze nou even gewoon eerlijk zijn en een van de twee de ander op de bek pakt komt alles weer goed.
Alleen... die onbekende POV... ik wist zo bijna heel erg zeker dat 't Alex was, maar ik heb het idee dat het niet helemaal past. Maar toch, wie weet is het wel gewoon Alex. Dat kan dus ook.
Hm, daar zal ik zo wel achter komen... :'

OHOHOH, en nu luister ik de live versie van Remembering Sunday *liefde*


Hometownhero
Hometownhero zei op 1 feb 2011 - 16:59:
Volgend deeltje weten we de onbekend pov ! ;d
damndamndamn, alex weent om haar? damn, makes me even fall more for him! ;D
En melody, kus hem gewoon Haha,
op het moment dat ze voor de badkamer "vochten" dacht ik dat Alex haar ging zoenen!
Damn, ik wil dus blijkbaar wel erg hard dat het alex is, niet?!

Laat me weten wanneer het volgend hoofdstuk erop staat!

I LIKE THIS.


xEmma
xEmma zei op 31 jan 2011 - 21:15:
YEAH ik ben grappig *trots*
Moehaha.
[Nee, die klonk te evil]

Nee. maar NEEE. ZACK = ONBEKEND.
Dus ZACK POV = ONBEKEND POV.
*knikt geheel overtuigd van haar eigen gelijk*
Lekker puh
Ohnee. wacht.
Zack is niet onbekend POV.
WANT ik spring nu het verhaal in. & ren er met Zack vandoor om met hem te trouwen.
Moehaha.
[hier mocht 'ie wel]
Ghehe. *lacht om zichzelf*

En Alex en Melody moeten misschien toch een soort van met elkaar gaan praten. Je weet wel, voordat ze elkaars hersens in gaan slaan met een basgitaar. Zou zonde zijn van de bas. [Ghehe, gaat ze Alex in elkaar slaan met Alex *ligt zelf helemaal plat*]

En Jack is echt zo'n persoon om altijd vrolijk te zijn ^-^ En zich als een kind van acht te gedragen.

En Alex is trouwens schattig. Ik vind het lief dat hij om haar huilt. Dan moet hij wel veel om haar geven <3 *droogt Alex' traantjes*
Ohnee, ik ging al met Zack trouwen *rent weg*

Als je het verhaal al af hebt, dan kan er toch best nog een deeltje komen ^^ Als in snel. Als in heel heeel snel *puppy-eyes*.

Miep, snel verder<3
xx

Edit: je hoeft overigens niets van mijn onzinideeën er in te verwerken ^^ [behalve mijn bruiloft met Zack misschien, als dat past, haha]