Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Muse » You » Me - 07

You

19 maart 2011 - 16:06

222

1

327



Me - 07

Dit is een spannender deeltje ;) Ik ben ziek. Ziek als in echt ziek. Ik ben ontzettend verkouden, heb koorts, hoofdpijn en duizelig. En ik hoest aan één stuk door. Jammer :( Maar ik ga door met schrijven, en ik heb een gedichtje (dat niet rijmt) in petto! :) Dit deel is kort, maar ik moet ook echt eens verder gaan aan mijn andere verhaal.

'Nee Emily, je kunt nu echt niet terug om je schoenen te halen!' zei Crystal.
Eigenlijk had ze gelijk. Ik was dom om mijn Origin Of Symmetry-All Stars in het huisje te vergeten. Maar het waren mijn geluksgympen, dus ik moest ze halen. Ik had ze helemaal zelf gemaakt.
'Maar ik heb er zoveel tijd in gestoken!' riep ik paniekerig.
'Weet je wat?' stelde Justine voor. 'Ik vraag wel aan de buschauffeur of hij even wil wachten. Hij is er nu niet, dus je moet opschieten.'
'Bedankt!' riep ik nog snel over mijn schouder toen ik wegrende.
Ik moest echt opschieten. Ik moest mijn gympen halen. Ik rende zo hard ik kon, en toen ik het huisje had opengemaakt liep ik regelrecht naar mijn schoenen.
'Jippie, ik heb jullie terug!' zei ik en knuffelde ze. Maar ik had geen tijd te verliezen, dus ik rende al snel weer naar de bus terug.
Maar bij de Mini-dealer aangekomen, trof ik niets aan. We hadden toch echt hier af gesproken. Hier stond daarnet nog de bus.
'Shit.' zei ik binnensmonds. 'Nee... dit ga je me niet flikken! Ik ben niet helemaal alleen in Teignmouth! HELP!'
Dat laatste woord schreeuwde ik zo hard uit dat de mensen om mij heen verschrikt opkeken. Maar dat maakte me niks uit, want ik zag de bus een eindje verderop stilstaan. Ik wist wat ik nu moest doen.


Reacties:


dobbyenwinky
dobbyenwinky zei op 1 feb 2011 - 20:46:
Wow, daaat is idd scary! Ik zou denk ik meteen in paniek raken en bellen of schreeuwen of zo...

En nog iets! Dit stukje heeft idd een clifhanger, dus jij moet nu heeeeel snel verder gaan!
Want ik wil weten hoe het verder gaat!
snelsnelsnelsnel!

beterschap