Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Ridiculous » 10. She gives me fever

Ridiculous

2 feb 2011 - 21:16

1032

4

516



10. She gives me fever

Jeroen PoV

Een tong over mijn wang laat me wakker worden en in de ogen kijken van Benji, mijn kat. Ik draai me op mijn rug en staar wat naar het plafond.
‘Vandaag is het zo ver, Ben. Dan komt ze.’ Het idee laat me al glimlachen.
Ik laat me - letterlijk - uit bed vallen.
Ik trek mijn gordijnen wagenwijd open en laat mijn hele appartement oplichten. Mijn appartement is erg open met een groot raam met gordijnen die bijna tien meter lang zijn. Eerst was het een balletzaal, maar voor een goede prijs mocht ik het overkopen.
Ik loop naar de overkant, waar mijn keuken zich bevind en pak een kladblok en een balpen van de tafel. Ik trek mijn koelkast open en schrijf op wat ik moet halen, voor vanavond.
Benji loopt om mij heen en geeft kopjes tegen mij heen. ‘Je heb honger hè?’ lach ik, pak het etensbakje van Benji en vul het met kattenbrokjes . Ik wandel met het bakje naar de gang, met de kat op mijn hielen.
Ik zet het bakje neer onder de kapstok en loop weer terug naar de keuken. Ik pak een kom uit de kast en een lepel uit de kast en leg die alvast op tafel. Dan pak ik de chocolademuesli en melk uit de koelkast en giet alles bij elkaar in het kommetje. Ik neem een plek aan tafel met mijn kom met muesli en open de ochtendkrant van vandaag.
‘Zelfmoord, diefstal, moord, staatsschulden, natuurrampen,...’ grom ik. ‘Wanneer komt er een keer goed nieuws?’ Ik neem nog een hap van mijn muesli en hoor dan plots het begindeuntje van Dani California in mijn broek, en haal mijn mobiel uit mijn broekzak. Op mijn display staat Maya, dus neem ik snel op.
‘Hallo, met Jeroen.’
‘Jeroen, gelukkig heb ik je te pakken.’
‘Wat is er? Komt Olivia iets eerder?’
‘Nee, we kunnen helaas niet komen.’
‘Wat? Hoezo?’
‘Nou, Hans komt en...’
‘Ik wist het! Die nieuwe vriend van je!’
‘Jeroen, we hadden dit gesprek al eerder, maak-’
‘Je kan mijn dochter niet van me weghouden elke keer als die Hans komt.’
‘Ze heeft een vader nodig, een echte die met haar naar de dierentuin wilt en niet telkens thuis zit.’
‘Waar slaat dit op? Ik wil mijn dochter bij me hebben!’
‘Ik moet gaan Jeroen.’
‘Maya, Maya! Dit kan je niet doen!’ schreeuw ik en dan hoor ik het piepende geluid aan de andere kant van de lijn. Ik gooi mijn mobiel door de kamer en haal een hand door mijn dreads.
Ik veeg door mijn tranende ogen en sta op. Ik ga mijn avond niet laten verpesten, er is werk aan de winkel!

Ik kom terug met twee tassen vol boodschappen en leg ze puffend op tafel.
Ik maak zo snel ik kan een heerlijke pasta klaar, met kleine tomaten en een heerlijke yoghurt saus. Uit de kast haal ik een paar kussens en geurkaarsen en verspreid ze rond de kleine salontafel in de woonkamer. Na die kaarsen aangestoken te hebben, leg ik bestek en borden op de tafel.
Vol trots kijk ik naar mijn creatie. Met een grote glimlach op mijn gezicht stap ik onder de douche, kleed me aan en wacht tot ze komt.

Als de bel gaat, wandel ik naar de deur en maak hem open. Met grote ogen kijk ik naar Yasmine.
‘Je... je… bent prachtig,’ stotter ik. Ze draagt een zwarte cocktailjurkje, met lang gestijlt haar en zwarte pumps, haar ogen zijn zwart gemaakt met oogschaduw, wat een prachtige schaduweffect geeft.
‘Bedankt.’ zegt ze en geeft haar jack, die ze in haar handen had. Ik hang haar jack op en begeleid haar dan naar de woonkamer. Met grote ogen kijkt ze naar de kaarsen die mooi flikkeren en naar de zachte kussens en neemt de geur op van het eten en de kaarsen.
‘Ga maar zitten, als ik wist dat je een kort jurkje ging aandoen, had ik de keukentafel gedekt,’ lach ik.
‘Geeft niet, het is prachtig.’
Ik help haar zitten op een van de kussens en neem plaats tegenover haar.
Ik pak een afstandsbediening en druk op play. De radio springt aan en het nummer PDA van John Legend stuitert door de kamer. Ik schenk wat rode wijn voor ons in en luister rustig naar wat Yasmine allemaal vertelt. Over haar vriendinnen, haar werk,... Ik kan uren naar haar luisteren. Ze is zo boeiend en mooi om naar te kijken.
Blijkbaar zit ik haar aan te staren want ze stopt met praten en begint te blozen.
‘Ik merk dat je dochter er niet is,’ zegt ze.
‘Ze kon niet meer komen,’ zeg ik met iets triests in mijn stem. Ze merkt dat ik er niet zo blij mee ben en legt haar hand op de mijne. Ik wikkel onze vingers in elkaar en wrijf met mijn duim over haar zachte huid.
‘Zullen we maar gaan eten?’ zeg ik om de stemming te veranderen. Ze knikt en laat mijn hand los.
Ik kom met een grote pan met pasta aanzetten en zet die tussen ons in. ‘Je mag pakken hoeveel je wilt.’
Ze neemt meteen twee grote scheppen en neemt een hap. ‘Heerlijk,’ mompelt ze. Ik kan het niet laten en schiet in de lach.
Ze neemt nog een slok van de wijn en eet verder.

Als we klaar zijn met eten, nemen we nog een glas wijn en praten we verder over onze hobby’s en familie. Dit keer komt ze naast me zitten en ik sla een arm om haar heen.
‘Misschien moet je geen wijn meer nemen,’ stel ik voorzichtig voor als ze voor haar zesde glas gaat.
‘Oh ja, lijkt me slim,’ lacht ze.
‘Ik mis Olivia zo,’ zeg ik en krijg alleen een kleine ‘uhu’ terug. Voor mij genoeg teken om verder te gaan. ‘Ik wil haar graag aan je laten zien, als je natuurlijk nog een keer met wilt eten,’ zeg ik blozend, maar krijg geen antwoord.
‘Yasmine?’
‘Mmm.’ Ik kijk omlaag en zie een slapende Yasmine in mijn armen.
‘Ben ik zo saai dan?’ lach ik, sta voorzichtig op en leg haar hoofd op het kussen.
Maar dan bedenk ik me. ‘Ik kan je natuurlijk niet zo maar hier laten liggen.’ fluister ik. Ik til haar op en breng haar naar mijn bed. Ik sla mijn deken open en leg haar op het matras. Dan dek ik haar toe en druk een fijn kusje op haar voorhoofd.
‘Welterusten Yasmine.’

Feestje, dit is het 10e hoofdstuk!


Reacties:


dreamerangel
dreamerangel zei op 22 feb 2011 - 23:49:
<<<<33333333


xNadezhda zei op 3 feb 2011 - 17:03:
Yasmine valt in slaap, lol. _0_ Ik vind Olivia trouwens een hele truttige naam, maar dat kan aan mij liggen. In elk geval is het niet heel erg leuk [/understatement] voor Jeroen dat hij zijn dochter niet mag zien. Maar - wat ik me bedacht - als Jeroen al een dochter heeft, is hij dan niet een beetje te oud voor Yasmine? x'D

Dat terzijde, ik ben blij met dit nieuwe stuk Ridiculous & gefeliciteerd met tien hoofdstukken! ;D Dat er nog maar veel mogen volgen <3


Freaking
Freaking zei op 3 feb 2011 - 14:48:
Ghehe, dat is wel vet.

Oh, en ik wil meeerrr <33


TWINcest
TWINcest zei op 2 feb 2011 - 22:19:
Ojaaaaí¡aaaahhh!
Shit hee, ik was Jeroen helemaal vergeten! Wat erg! O.O
But he is still hot <3
And I'm hot <3
Samen zijn we hot <3
Wat ben ik trouwens saai, waarom val ik in godsnaam in slaap?!
En wat een tuthola is die Maya.. pff ¬¬'

Mhii... het is leuk!
En ik wil sneller een hoofdstuk! [ik heb niets te willen, i know.]