Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » I found you again! But do you know me and do you want me so bad like past? (Nick Jonas) » Going to America!!

I found you again! But do you know me and do you want me so bad like past? (Nick Jonas)

3 feb 2011 - 15:18

197

1

158



Going to America!!

Enjoy! Vorige keer: "Mam, maar als er papparazie is dan heb ik toch een Bodygaurd nodig? of niet?" "Ja, Mike komt je morgen op halen met de Limo. Maar nu slapen." "Okee weltrusten mam." We lopen naar boven als ik me opeens realiseer dat dit de laaste nacht met hun zal zijn vannacht. Ik begin te huilen en loop mijn kamer in. Ze beginnen me gelijk te troosten. Zo vallen we met zijn 3en al snel op mijn bed in slaap.

Yasmine POV.

Als ik de volgende dag wakker wordt zie ik dat het pas half 7 is. Ik besluit maar alvast te gaan douchen en aankleden dan ben ik in ieder geval wakker.
Ik pak mijn douche spullen en loop naar de badkamer.
Als ik klaar ben met douchen en heb afgedroogd en aan gekleed ga ik terug naar mijn kamer. Onder tussen zijn de meiden blijkbaar alweer wakker geworden want ze liggen niet meer in hun bedden.

Na het Ontbijt in de Limo met de meiden.

We zijn op weg naar het vliegveld in de limo. Mike ( mijn bodygaurd) rijd. Als we aankomen wordt ik gelijk over vloed door papparazie. Als we dan eindelijk binnen zijn beginnen we keihard te lachen waardoor Mike ons raar aankijkt. "Jezus he! Dat was echt gewoon onnodig hoe kan je iemand zo erg ondervragen?" "Geen idee maar ik weet wel dat ik nu een cappicino kan gebruiken." Haha we beginnen alle drie te lachen en lopen starbucks binnen.



Reacties? Ik weet hij is kort en saai maar vanaaf probeer ik er nog een te maken ik zit nu op school en moet de mediatheek uit. Dus sorry!! Zonder minimaal 3 reacties ga ik niet weg.


Reacties:


bonita105
bonita105 zei op 4 feb 2011 - 16:28:
snel verder