Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Never ending night » chapter twelve

Never ending night

4 feb 2011 - 14:02

327

3

408



chapter twelve

ik weet het, een beetje kort, maar ik wilde jullie toch verblijden met een hoofdstukje ;D xx<333

Bella Pov
Mijn hoofd draaide, ik was er niet meer bij met mijn gedachtes. Thomas schopte me tegen mijn buik. Een gil ontsnapte mijn keel. Het was alsof ik boven mijn lichaam zweefde en alles zag gebeuren van bovenaf. Mijn ogen gingen dicht en ik voelde dat de wereld harder begon te draaien. Ik rook de geur van blood en een schreeuw van Thomas. Een zachte grom kwam van de linkerkant. Ik opende verbaasd één oog en zag een witte flits voorbij komen. Dit moest een droom zijn, maar de pijn verzekerde me ervan dat dit geen droom was. Mijn andere oog ging als vanzelf open toen ik zag dat het witte figuur een vorm kreeg. Edward hield Thomas omhoog aan zijn kraag en gooide hem in het bos neer. 'Waag het niet, om haar nog één keer aan te raken, hond.' zei hij met zijn zijdezachte stem die door deze nieuwe klank doodeng klonk. Ik probeerde weg te kruipen, maar Edward richtte zijn aandacht op mij. 'Bella.. ik doe je niks.' Ik knikte zwakjes naar hem en liet toe dat hij me optilde in zijn armen. Hij begon te rennen, en het voelde alsof ik door de lucht zweefde. De wind 'woesjde' door mijn haar en kwam in mijn gezicht. Het was een rare ervaring en ik probeerde me er nogeens van te overtuigen dat ik niet lag te slapen. Mijn ogen gingen dicht en ik viel in een droomloze slaap.

Toen ik wakker werd zag ik twee paar gouden ogen boven me hangen. Ik knipperde met mijn ogen en herkende toen het gezicht van Edward dat boven me hing. 'Edward.' zei ik, terwijl ik naar zijn hand zocht. Hij pakte hem vast en kneep in mijn hand. 'Alles is goed nu Bella.' zei geruststellend. Ik knikte en sloot mijn ogen weer. Deze keer droomde ik wel, ik zag Thomas die me woedend aankeek en me maar bleef slaan. Ik voelde dezelfde pijn en werd gillend wakker


Reacties:


realMe
realMe zei op 4 feb 2011 - 8:58:
jeay Edward red haar
hij is een engel

'Waag het niet, om haar nog één keer aan te raken, hond.' zei hij met zijn zijdezachte stem die door deze nieuwe klank doodeng klonk.


is hij een weerwolf/ shapeshifter achtig iets?

snel verder


wordslover
wordslover zei op 3 feb 2011 - 22:05:
Wat een eikel is die Thomas zeg!

Ga maar heeeel snel weer verder!

<3


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 3 feb 2011 - 21:13:
OMG, wat een LUL
Maar gelukkig was Edward er om haar te redden
Ga je snel weer verder eneuh... het is twelve
xxx