Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » DMG Toevallige Liefde » DMG Toevallige Liefde hf 3

DMG Toevallige Liefde

20 jan 2009 - 23:01

708

1

204



DMG Toevallige Liefde hf 3

Armaan loopt samen met Atul richting een tafel met een zijn dienblad, Atul ziet Muskaan, en roept : Muskaan kom hier, Armaan kijkt raar en vraagt of hij haar ergens van kent, Atul vertelt dat ze haar vanaf de basischool kent. Muskaan kijkt Riddhima smekend aan om met haar mee te gaan, want ze vind Atul wel een beetje leuk. Riddhima loopt mee en hij ziet armaan ook zitten. Hey Sapna , Dit is Armaan mijn vriend stelt Atul voor. Hey Armaan, Hey Muskaan, En dit is mijn vriendin Riddhima, Riddhima Dit is Atul en die is Armaan zoals je weet, Armaan kijkt naar Riddhima en blijft staren terwijl Riddhima haar hand steek en zegt: Hey Armaan Hey Atul, Armaan kijkt steeds naar haar tot Hij erachter komt dat hij aan het wegdromen is….Ze praten een beetje totdat het hun opviel dat Armaan en Riddhima allebei een broodje gezond en een kopje thee hebben besteld, Hey Armaan jij en Riddz hebben veel gemeen zegt Atul. Riddhima Knikt en klets verder. Armaan en Riddhima zitten stil terwijl Atul en Muskaan aan een woord aan het praten zijn. Riddhima probeert te beginnen met een gesprek en vraagt aan Armaan Welke klas hij zit. Armaan zit ouw ik zit in de 1e jaar 1BK .. Wat ik ook maar ik zag je net niet.. Maar atul was er wel? Riep riddhima. Ja dat komt omdat ik te laat was en niet binnen mocht van de conciërge zei Armaan.. Ineens herrinerd armaan zich nog het op het Basketbal veld.. Dat is zij toch? ‘’ Riddhima, Ben jij niet dat meisje waar ik vanmorgen mee gebasketbald? Wat was jij dat? Riddhima en Armaan lachen ze beginnen te praten en ze lijken wel goede vrienden.

Ring Ring de bel gaat hun Economie les begint. Hallo kinderen mijn naam is Mr. Kapoor en ik ben jullie nieuwe Economie Leraar. Iedereen blijkt enthousiast te zijn, want hij lijkt wel jong en grappig. Ze moeten ieder op hun plaatsen zitten wat de leraar aangewezen heeft ieder meisje naast een jongen zo letten jullie meer op, Uhhm Muskaan, ‘’Ja mr. ‘’ Jij gaat naast Atul zitten, Muskaan is blij iemand die ze kent. En Riddhima , ‘’ja meneer’’ , Jij zit naast Armaan Malik. Ze kijkt naar hem en hij glimlacht. Komt wel goed denkt ze. En zo word de hele klas ingedeeld. Oke jullie eerste opdracht is om iets over je zelf te vertellen.

Iedereen begon om de beurt tot atul aan de beurt was: Hallo allemaal, Ik ben Atul en ik wil studeren zodat ik mijn ouders trots kan maken, ik hou van tuinieren en ben dol op planten, Mijn vader en moeder wonen beide in NY voor hun werk en ik ben naar Nederland gekomen om mijn Studie hier af te maken. ‘’ Oke Meneer atul, Nu is Muskaan aan de beurt’’. Hallo allemaal ik ben Muskaan ik woon samen met mijn moeder, Mijn vader is 2 jaar geleden overleden aan een hartziekte ik wil later dokter worden om alle mensen met hartproblemen te helpen. En ik wil mijn familie trots maken. Iedereen klapte en wisten dat ze het meende. ‘’ Armaan nu jij en daarna Riddhima.’’ . Hallo allemaal ik ben Armaan Malik, Mijn ouders zijn beide gestorven aan een ongeluk en ik wil studeren om mijn broertje en mij zelf sterk en trots te maken, ik wil ook iets voor de mensheid doen en dat is de reden dat ik wil studeren, ik respecteer ouderen. Bedankt. Iedereen klapte en keken naar Riddhima. Hallo allemaal ik ben Riddhima Gupta. Ik woon samen met mijn ouders en mijn oma. Mijn beste vriendin is mijn zusje ze is jonger maar zonder haar had ik het niet zo snel gehaald., Zij heeft mij geholpen om zo ver te komen en ik wil al haar hulp niet verspillen, Ik wil haar en mijn ouders trots maken. Ik wil studeren en dat is wat ook mijn oma’s wens is en ik zal haar wens vervullen, Respect voor ouderen dat is wat ik zeer waardeer. Ik wil ook iets voor de mensheid doen en voor Rechten , Want ieder mens heeft haar eigen rechten en dat is mijn levensdoel. Bedankt. Iedereen keek naar haar en begonnen te klappen. Armaan klapt het hardst want hij voelt dat zij het allemaal meent.


Reacties:


XlovegiirlX zei op 20 jan 2009 - 23:04:
Please Comment