Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Met Masker...Harry vs Draco » Met Masker...(Harry vs Draco) X

Met Masker...Harry vs Draco

4 feb 2011 - 16:15

255

1

205



Met Masker...(Harry vs Draco) X

2 weken later.

De allereerste zwerkbal wedstrijd van dit jaar werd gehouden.
Ik had andere leerlingen er weleens over horen praten maar wat er de bedoeling van was, was mij een raadsel. Ik was dan ook zwaar onder de indruk toen de wedstrijd begon en Zwadderich en Griffoendor leerlingen op hun bezems de lucht in vlogen. Hermelien en Ron hoorde ik vanaf de andere tribune Harry aanmoedigen. Daan Tomas gaf Ron een klap op z'n achterhoofd omdat hij in zijn oor stond te schreeuwen.
Ik zonk in gedachten...
Bij mijn eerste vliegles had ik m'n bezem nog niet eens vast maar ik wist al dat het fout zou gaan. Ik had totaal geen evenwicht en dat kon toch ook niet lekker zitten? Zo'n hard, houten ding tussen je benen! Zelfs maandverband zit nog lekkerder! En inderdaad, ik zweefde nog geen 3 meter boven de grond of ik hing al ondersteboven... Iedereen lachen natuurlijk en Draco nog het hardst. Die dag heb ik gezworen nooit meer enig bezem aan te raken.

Ik kreeg een grijns op m'n gezicht, eigenlijk was het wel grappig.

Ik werd uit m'n gedachten gerukt toen ik een harde knal hoorde en mensen begonnen te schreeuwen. Ik keek naar het zwerkbal veld.
Er ging een steek door m'n hart. Harry lag roerloos op de grond...
Als een speer baande ik een weg door de menigte. Ik wist niet wat er gebeurd was maar daar zou ik snel achterkomen. Opeens greep iemand me bij m'n arm. Ik draaide me om en keek recht in het grijnzende gezicht van...


To be continued


Reacties:


HermoineG
HermoineG zei op 8 feb 2011 - 19:37:
ARG! schrijven, niet stoppen!
meer meer meeeeer!