Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » DMG Toevallige Liefde » DMG Toevallige Liefde hf 4

DMG Toevallige Liefde

20 jan 2009 - 23:01

774

0

193



DMG Toevallige Liefde hf 4

Goed klas, zo te zien is dit wel een goede en sterke klas, ik ben trots op jullie doelen en jullie studie manier. Jullie zijn vrij voor vandaag maar morgen hebben jullie een volle lesdag. Iedereen loopt weg en gaan naar hun kluisje. Armaan zoekt nummer 102 en riddhima zoekt nummer 103. ‘’ Hey Armaan , je kluisje gevonden? Armaan schud met zijn hoofd’’ en jij’’. Hij kijkt verder en vraag wat haar nummer is. Riddhima zegt ‘’ mijn kluisje nummer is 103 jouwne? ‘’ Hey we hebben er eentje naast elkaar, wat een toeval zegt hij, Riddhima vind het ook erg toevallig. Eenmaal gevonden stoppen ze hun boeken in hun kluisje en gaan richting de parkeer plaats lopen, Armaan ziet dat ze naar de andere kant loopt en loopt met haar mee, Ze ziet dat ze op haar sleutels drukt en ziet dat die Zilveren BMW was, Hij kijkt verbaasd, dat is toch die auto van vanmorgen, denkt hij.

Hij loopt verder en vraagt’’ is dit je auto? Ja ik heb hem voor mijn verjaardag gekregen waarom? ‘’ Oh niks alleen ik heb precies de zelfde BMW alleen ik het zwart, Riddhima kan het niet meer geloven weer toevallig dat ze iets gemeen hebben, Riddhima zegt gedag en stapt in h aar auto. Richting huis.

Een maal thuis zit iedereen te eten, Ze komt binnen en zegt gedag tegen iedereen en rent naar boven, Heey zus, roept Sapna. Heey Sap, Hoe was je dag?. ‘’ Goed , goed wel leuk, met een te grote glimlach’’ Riddhima keek haar en vroeg zich af wat er met haar aan de hand is. ‘’ zo waarom is kleine Sapna zo blij’’ … Niks Ridz er is niks met een beetje rood gezicht. ‘’ Vertel het me nou , zeurt Riddhima’’ . ‘’ Oke Oke..Ik heb een te Cool lieve jongen ontmoet…..’’ ‘’Wat Roept riddhima, een beetje te hard, ze is blij voor haar zusje.’’ . ‘’Wat leuk Sap, Al wat afgesproken? ‘’ Nee Riddz, Alleen met hem gepraat als goede vrienden. ‘’ Ja, ja dat word liefde denkt Riddhima.’’ Ow Riddz we hebben morgen avond een Gala feest om elkaar te ontmoeten en meer te kennen, je weet wel zon idee van school , ‘’ Ja vertel verder sapna. ‘’ En ik vroeg me af Riddz of je met me mee wilde? Niet weigeren Riddz , jij bent de liefste zus ooit’’.. ‘’ Hm. Even na denken. ..Ik probeer wel. Ok ? ‘’ Te Gek, Je bent de beste Riddz’’ , Ja Ja kom we gaan eten. Ze gingen allebei naar beneden om te eten.

Armaan doet de sleutel in, in een keert springt iemand voor hem met een masker,.. RAHULLL..
Hij rent achter zijn broertje aan, hij heeft hem net dood laten schrikken ,ze rennen van kamer naar kamer, totdat zijn broertje bij de eettafel stopt, Armaan ruikt en ziet een verrukkelijk Diner voor 2 personen met kaarsen. Het grappige is dat het tafel is gedekt voor een romantische franse diner met wijn en dat soort dingen, Maar in plaats daarvan staat er een blikje cola en een bord vol van zijn favoriete Pizza. Hij lacht en kijkt naar zijn broertje en geeft hem een kopstoot tegen zijn hoofd. Rahul kijkt met een nep en valse Glimlach. Armaan weet dat hij iets wil daarom dit surprise. ‘’ Hey Rahul kom we gaan eten , dan kan je me vertellen wat je wilt.’’…Rahul kijkt onschuldig en doet wat hij zegt. Tijdens het eten kijken ze voetbal en Armaan vraagt: ‘’ Zo Rahul, Nog plannen? ..Hij kijkt verlegen..Voor het eerste keer ziet Armaan zijn broertje verlegen kijken. ‘’Hoe heet ze?’’.. Rahul kijkt geschokt..Hoe weet hij dat vraagt hij zich af. ‘’ Rahul, als jij je schaamt van mij , wie zal je helpen, vertrouw me ! ‘’ Oke Bro, Luister…Er is een meisje en……..’’ Ouuww.. Een Meisje….Daar heb jij zeker hulp nodig….’’ ‘’ARRMMAANNN!!! ..schreeuwde hij’’ Oke..Ik help je vertel me eerst is het Liefde, Of Just a Play girl…..’’ Armaan, Ik vind haar leuk…’’… ‘’ Kijk Rahul, je Moet eerst haar aandacht geven..’’Armaan , ik ben niet klaar ik wil dat je morgen avond mee gaat met onze Ontmoeting s Gala feest. ‘’ Wat..Rahul dit is geen goed idee.. Ik met jou klasgenoten en al doe pubers en kinderen? ..
’’ Nee Armaan, Zij neemt ook haar zus mee, Dus je bent niet alleen, ..’’Armaan kijkt verbaasd Zij? ‘’ Ja Zij van ZIJ! ‘’ Oouuw Rahul jou love.?’’ ARmaannnnnn hou op’’ …’’ Oke ik ga mee.. op een voorwaarde.’’ ‘’ Vertel Armaan welke..? ‘’ Dat je nooit dat ZIJ gaat kwetsen of haar hart gaat breken? Beloofd? …’’ Armaan ik zei toch ik wil niet spelen , ik vind haar echt leuk..’’ Oke afgesproken ik ga met je mee. Alles is opgeruimd, gaat hij even op de Computer als Mr. Cool kijken Of Mis Beaut er is vraagt hij zich af.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.