Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » DMG Toevallige Liefde » DMG Toevallige Liefde hf 6

DMG Toevallige Liefde

20 jan 2009 - 23:03

514

1

217



DMG Toevallige Liefde hf 6

Ze ziet een zwarte BMW al daar staan. Ze parkeert er naast en stapt uit. Ze loopt de Bieb binnen en ziet armaan daar een boek zoeken. ‘’ Armaan roept ze’’ ..Ze ziet mensen naar haar kijken zo van Hou je Mond. Armaan kijkt om en lacht naar haar..’’ Hey riddhima jij zo vroeg?’’ ‘’ Moet ik dat niet aan jou vragen Armaan? Jij in de bieb. ‘’ Hoe zo Kan ik niet de bieb in? ‘’ Nee zo bedoel ik het niet, Maar ik dacht….’’ . ‘’ Je dacht dat ik van die Cool Gassies ben? ,.. Klopt ik ben cool..Maar ik ben niet slecht of ik heb geen hekel aan studeren hoor…. ‘’ Nee zo bedoelde ik het niet.. ‘’ ‘’ Riddhima . maakt niet uit joh. Maar wat zoek je hier? ‘’ Armaan, Weetje nog we moesten een project voor Eco maken maar ik heb nog steeds geen partner en ik moest nog boeken halen. ‘’ Heey ik was het zelfde van plan .. Zei armaan.
Riddhima dacht wat is dit niet griezelig weer iets wat we gemeen hebben?
‘’ Weetje wat Riddhima, Wil je mijn partner worden? .. ‘’ Riddhima, Ja graag. Dankje.’’ ‘’ Nee , The pleasure is mine . en gaf haar en knipoog . Ze zochten hun boeken en gingen hun les.

De hele dag was het zelfde totdat de pauze begon. Ze Gingen wat te drinken halen, Allebei tegelijk zeiden: Een kopje Cappuccino, 2 lepels suiker, en melk, graag. Ze zeiden het tegelijk.. Armaan en Riddhima keken elkaar aan en toen de man achter de tafel, hij keek en lachte, Tuurlijk komt er aan..
Riddhima keek naar Armaan en Armaan naar Riddhima en lachten en gingen verder. Ze kletste nog wat over de project en gingen naar hadden nog een saaie les. Daarna waren ze uit en gingen naar huis. Een maal thuis, was Sapna zo nerveus , Ze wist niet wat ze aan moest doen.. Riddhima lachte en zij kom we gaan winkelen we hebben nog 4 uur de tijd. Sapna werd blij , En ze kwamen allebei terug met super mooie jurken . Dit Had Riddhima gekocht : Een simpele korte Jurk Maar het stond haar zo elegant, en mooi, Dat het gewoon Riddhima zelf mooi maakt, Die jurk is gewoon voor haar gemaakt.
Sapna Had een schattige lieve zomerse jurk gekocht met een lint om de heup.
Ze hadden nog een uur en ze gingen douchen, ze maakte zich op met simpele make-up, Riddhima krulde Sapna’s haar met een krultang, Ze zag er zo mooi uit, Ze had haar opgemaakt, Ze leek net een model, Zo mooi was sapna geworden, Haar haar opgestoken, glanzende lippen, en ze zag er gewoon op haar mooist uit. Riddhima, Had haar jurk aan en zag er Modieus uit, Ze had haar haal gestyld en Had Haar Haar los gelaten, En een Had Leuke Pumps aan. Ze had haar eyeliner perfect opgedaan. Ze zag er gewoon Perfect uit. Haar Ogen zagen er erg mooi uit. Ze stapte in de auto en reden weg.

Armaan and Rahul Zijn allebei heel druk, Ze hebben allebei een mooie pak aan, niet de zelfde maar wel mooie, Ze zien er gewoon HOT uit. Ze reden ook weg in hun BMW

MEER REACTIE


Reacties:


Lisaa
Lisaa zei op 23 jan 2010 - 16:46:
leuukk . laatjemewatwetenalsjeverdergeposthebt?
xx