Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Best friends are Forever » 3.4: The First Day At School (Hayden)

Best friends are Forever

24 feb 2011 - 13:59

325

7

475



3.4: The First Day At School (Hayden)

De meisjes bleken allemaal hartstikke mee te vallen. Ze waren wat verlegen, maar ik dacht wel dat ze een stuk leuker waren als ik hen beter kende. Met een glimlach op mijn lippen lag ik 's avonds op mijn bed naar de foto's te staren. Foto's van mijn moeder en mijn zusje. Foto's van mijn vader had ik niet en die hoefde ik ook niet. De herinneringen kwamen langzaam weer naar boven borrelen. En daarmee ook de pijn. Pijn in mijn hart, dat hij zo veranderd was en de pijn van zijn vuisten die steeds weer op mijn hoofd of rug terecht kwamen. Zijn geschreeuw, dat ik niets waard was en het niet verdiende om te leven. Een onrustige slaap maakte zich van me meester en ik droomde die nacht dat mijn vader woedend binnenkwam om ons allemaal in elkaar te slaan.

De volgende ochtend kwamen we lachend en pratend de administratie binnen en we kregen onze briefjes, roosters en een plattegrond die later nog heel handig bleken te zijn. Er kwam een ander meisje binnen toen wij weggingen. 'En dan gaan we denk ik maar eens op zoek naar het Engels lokaal,' grijnsde Laila.
'Nou, dat gaat nog leuk worden,' grinnikte Amorey. Ik probeerde wijs te worden uit de plattegrond met Jennifer en uiteindelijk kwamen we erachter dat we maar één gang door hoefde te lopen om naar het Engelslokaal te gaan. Iedereen staarde ons aan, we waren immers nieuw hier. Niemand kende ons, maar we hadden elkaar nog.

'Hoe saai kan een dag school zijn,' zuchtte Jennifer toen ze de laatste boeken in haar tas propte.
'Ik sliep bijna,' giechelde Laila. Ik grinnikte. Nu was het godzijdank tijd om naar huis te gaan en even uit te rusten.
Gelukkig hadden we niet al teveel huiswerk op gekregen, dus dat was vast makkelijk. Op Laila's kamer gingen we op de grond zitten met de nu al gehate boeken om eigenlijk meer te kletsen dan huiswerk te doen, maar ja.


Reacties:

1 2

justAgirl
justAgirl zei op 6 feb 2011 - 17:19:
wauw jullie hebben allemaal zo'n goede stukjes geschreven!
mijne komt er snel aan!!
i promis <3


V0nneke
V0nneke zei op 6 feb 2011 - 15:19:
Echt leuk


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 5 feb 2011 - 21:22:
Je MOETEN allemaal snel verder gaan, of ik stuur de kabouters op jullie af

Ik heb dus geen idee of ik er wel genoeg heb... eentje is weggelopen


MorbidMisery
MorbidMisery zei op 5 feb 2011 - 19:46:
Aangezien ik een beetje achter liep met lezen ( *schaamschaam* ) is deze reactie gericht aan jullie allemaal. Ik vind het echt een ontzettend leuk verhaal, origineel ook. En nu vind ik het nog moeilijk om te herinneren wie wie is, maar dat komt wel goed. Jullie maken me allemaal hartstikke nieuwsgierig naar het verhaal achter elk van de karakters en ik hoop dat jullie snel verder schrijven zodat ik dat snel kan ontdekken.

xx


wordslover
wordslover zei op 5 feb 2011 - 19:27:
Waaauww
Echt serieusss, dat eeerste stuk is faackin' mooi

En de rest is ook al super!

Ik wilde bijna zeggen ga gauw verder,,
Maar ik hoop dat we allemaal gauw verder gaan!

<3