Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Bill and Tom are watching you... and Gustav and Georg too (ontvoering) » New hair.

Bill and Tom are watching you... and Gustav and Georg too (ontvoering)

6 feb 2011 - 19:54

388

0

211



New hair.

Ik stond in de badkamer mezelf aan te staren in de spiegel. Met een speld had ik m'n haar opgestoken, maar het trok nog steeds op niks. Ik zuchtte en ik keek even twijfelend, maar daarna nam ik toch een schaar uit één van de kastjes. Ik zette ze in m'n haar... en begon te knippen.

Ik liep in m'n t-shirt heen en weer op de gang van de bus en het was er snikheet. Ik kon me niet voorstellen dat m'n zussen met zo'n weer in het winkelcentrum zouden gaan rondhangen, maar dat soort dingen zou ik zo voor mezelf houden! Ze moesten maar niet denken dat ik hun zou helpen bij het zoeken van m'n zussen. Plots kreeg ik een idee en ik liep naar de keuken/woonkamer. Niemand... Ik spitste m'n oren en ik hoorde dat de ruzie van Bill en Tom nu plaatsvond in de frontlounge. Dus liep ik daarheen. Ik liep snel de trappen op, de beddenkamer door en de frontlounge in. Gustav en Georg waren er niet, maar Bill en Tom zoals verwacht wel... en hoe! Tom had Bill goed vast bij z'n haar en Bill had zijn scherpe nagels in Tom's bovenarm gedrukt. Ik bekeek het tafereel onderzoekend en ik giechelde even. Ik had ze nog nooit zo kwaad op elkaar gezien, maar ik mocht ze wel zo. Bill kon zich voor mijn part de hele dag op Tom afreageren. Ik liet me in de zetel zakken en ik probeerde me te herinneren wat m'n idee was. Nou, ik was het dus echt vergeten. Ik keek even de frontlounge rond, me totaal niet ergeren aan het gebrul van de Kaulitzen. Mijn oog viel op iet wat op tafel lag en ik nam Bill z'n grote zonnebril in m'n handen. Ik bekeek hem even, D&G... ik zette hem op. Ik voelde me meteen een stuk cooler dan voorheen. Ik bekeek mezelf in het handspiegeltje dat ik in Bill z'n handtas gevonden had. Ik giechelde, het deed goed om m'n oude kapsel weer terug te hebben. Het was gewoon wat korter... maar toch veeeel beter!
Bill pov. Tom kon soms zo kinderachtig zijn! Ik haalde mijn nagels uit zijn veel te zachte velletje en ik liep kwaad de frontlounge uit. Eenmaal in de beddenkamer merkte ik pas dat ik Emma in de frontlounge had zien zitten...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.