Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Hetalia: Axis Powers » Gakuen Hetalia! » 013

Gakuen Hetalia!

7 feb 2011 - 12:32

609

0

296



013

Nadat Lili en ik ons laatste nummer hadden gezongen zaten ik, Lili, Xiao en Yong Soo aan de bar met z’n vieren. ‘Xiao~ wil je nog wat drankjes voor deze dames en heer halen?’ vroeg Yong Soo aan zijn broer. Xiao knikte en stond op, om even later terug te komen met 3 drankjes. Hij zette er een bij mij neer, een bij Lili en een bij zichzelf. Yong Soo keek verward naar Xiao en trok vervolgens een wenkbrauw op. ’De enige heer hier ben ik, sorry’ zei hij zonder emotie. Yong Soo gromde, rolde zijn ogen en stond zelf op om een drankje voor zichzelf te halen. Hij mompelde Koreaanse scheldwoorden en schonk een glas Coca Cola, aangezien hij nog geen 16 was, en nog geen drank mocht.

‘Zeg Mei mei, heb je al een vriendje?’ vroeg Yong soo terwijl hij weer ging zitten naast Xiao. Ik bloosde en keek naar beneden, ik had geen vriendje, ik hield er niet van om aan iemand vast te zitten. ‘Niet dat wijf Yao toch? of die blonde van net? je valt echt op vrouwelijke types’ zei hij. ‘Huh? Feliks bedoel je?’ zei ik. Ik zuchtte en keek mijn jongere neefje aan. ‘Yong soo, ik heb geen vriendje, Yao en Feliks zijn gewoon vrienden’ zei ik terwijl ik rolde met mijn ogen. ‘Pffft. Alsof ik dat geloof’ zei hij. ’En jij, Lili-chan?’ begon Yong soo tegen Lili. Lili bloosde en schudde van nee. Ik grinnikte en stootte haar aan. Ik boog iets naar haar toe en fluisterde iets in haar oor. ‘Vash dan?’ zei ik. Ik zag Lili rood worden, echt rood. Zoals een tomaat. ‘Mei-chan, dat is niet waar!’ fluisterde ze terug. ‘Wat is niet waar?’ vroeg Yong soo die het gehoord had. Lili bloosde nog roder, en schudde haar hoofd. ‘Niks!’ zei ze zo normaal en kalm mogelijk, zonder succes, want toen Vash kwam aanlopen schrok ze en liep ze snel weg. ‘Wat is er met haar?’ vroeg Xiao terwijl hij zijn wenkbrauw optrok. Ik lachte. ‘Niks hoor, dat komt wel goed’ zei ik. Vash kwam bij ons staan en vroeg waar Lili was. Ik wees de kant op waar ze net heen liep en Vash liep haar snel achterna. Ik stond op en legde mijn lege glas op de bar neer. ’Ik ga even weg, redden jullie je alleen?’ vroeg ik. Xiao knikte. ‘Tuurlijk! Wij gaan alvast vrienden maken!’ knipoogde Yong soo terwijl hij Xiao meetrok aan zijn arm naar de dichtstbijzijnde personen, die toevallig Lukas en Emil bleken te zijn.

Ik zocht naar iemand om mee te praten terwijl ik rondliep op het feestje. Het was een groot succes en Toris was druk in de weer met glazen en flessen, terwijl Feliks aan het genieten was van een drankje op zijn roze bank. Ik zuchtte en liep naar hem toe. ‘Waarom laat je Toris alles doen? moet je niet helpen?’ vroeg ik. Hij schudde zijn hoofd en lachte. ’Ga jij hem maar helpen, vind hij like, vast niet erg’ zei hij. Ik zuchtte en volgde Toris naar de keuken.

‘Hulp nodig?’ vroeg ik terwijl ik de flessen die hij droeg uit zijn armen pakte. Hij bloosde en schudde zijn hoofd. ‘Nee hoor, dankje’ zei hij glimlachend. ‘Sorry, ik verstond je niet’ zei ik. hij lachte, zijn lach klonk zo mooi. Ik wou Toris meer laten lachen, zodat ik er langer naar kon luisteren. ’Ja, ik heb hulp nodig, wil je helpen?’ glimlachte hij. Ik glimlachte terug en nam de flessen uit zijn hand. Ik bloosde lichtjes toen zijn hand contact maakte met die van mij en liep snel weg, naar de woonkamer, om de flessen te brengen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.