Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Hetalia: Axis Powers » Gakuen Hetalia! » 014

Gakuen Hetalia!

7 feb 2011 - 12:33

633

0

302



014

Na een paar uur, was het al best laat en gingen sommige naar huis, we hadden morgen nog vrij door de sneeuwstorm die nog steeds bezig was. Ik liep nog steeds, samen met Toris heen en weer met flessen, glazen en hamburgers, sinds iedereen honger had en Alfred hamburgers mee had genomen van huis. We zaten zo ongeveer met z’n tienen op de grond, en ik had de flessen en hamburgers in ons midden gezet, zodat ik niet steeds heen en weer hoefde te lopen. Er werd veel gedronken en de meesten waren al niet meer nuchter, zelfs mijn jongere neefje niet, die was gevoerd door Ivan en zijn Wodka. Ik had mezelf beloofd dat ik niet zou drinken vandaag en was de enige die nog nuchter was, samen met Toris, Lili en Xiao. Arthur had zijn beroemde engel pakje aangetrokken en rende rond met een toverstafje. ’Arthur!’ riep Alfred naar hem. ’Ik ben Britannia Angel!’ riep Arthur, oftewel Britannia Angel. ‘Serieus Arthur, je maakt me bang’ zei hij. ‘Noem me Britannia Angel!’ riep hij boos terwijl hij Alfred met zijn toverstaf sloeg. ’Au! Oké, oké, Britannia Angel!’ zei hij terwijl hij zijn hoofd met zijn handen probeerde te beschermen.

‘Zeg, heeft iemand Lili en Vash gezien?’ vroeg ik. ’Ja... ze... waren bezig met iets, op de gang’ zei Yao lachend. ‘Echt?!’ riep ik terwijl ik opstond en naar de deur liep met mijn telefoon in camera-stand. Ik opende de deur voorzichtig en stak mijn hoofd door de deur. Ik zag eerst niemand, maar toen ik de andere kant opkeek zag ik Lili en Vash... zoenend. ik maakte snel een foto, maar mijn flits stond aan dus Vash merkte me op en vloekte. Hij liet Lili los en liep naar me toe. ‘Vergeet alles! Wis die foto!’ riep hij boos. Ik giechelde en rende de kamer weer in, maar niet voordat ik riep: ‘Veel plezier met z’n tweeën!’ en de deur achter me dicht sloeg.

Een uur later, zaten we Truth or dare aan het spelen, iets wat we doen bij elk feestje. Er kwamen meestal grappige situaties van, zoals mensen die naakt rondrennen, gestolen kledingstukken van mensen die aan het douchen waren in de openbare douches en jongens die elkaar moesten zoenen zoals bij de vorige keer. Ik liet mezelf overhalen een glas wijn te nemen van Francis, alleen omdat die wijn mijn favoriet was. maar na dat glas ging ik door met drinken en was ik ook niet nuchter meer. ‘Mei, jij bent!’ zei Alfred. Ik grijnsde en zag dit als een kans iemand flink terug te pakken, als die gene een dare zou kiezen dan. ‘Fernandez! Truth or dare’ snauwde ik. Hij lachte. ‘Dare, Mi Amor~’ zei hij met een knipoog. ‘Eind al je zinnen met, ‘’in mijn broek’’’ zei ik grijnzend. Lovino schoot in de lach. ‘Pffft, succes idioot’ lachte hij. Antonio vloekte, hij vond het duidelijk niet leuk. ‘Oké mijn beurt! mmm, Arthur, Truth or dare?.... in... mijn broek’ zei hij. Hij bloosde van schaamte. ‘Wat? Wil je Britannia Angel in je broek? komt voor elkaar!’ riep hij terwijl hij op Antonio afstormde en met zijn hand in zijn broek probeerde te komen. Antonio rende gillend van Arthur weg. ‘Artie!’ riep ik terwijl ik aan zijn toga op de grond trok. ‘Truth or dare?’ vroeg ik. ’Oh, dare natuurlijk’ zei hij. Antonio grijnsde en fluisterde iets in mijn oor. Ik grijnsde en liep weg naar de keuken om iets te halen, en vervolgens kwam ik terug met een bus chocolade slagroom. Antonio had Alfred vastgebonden en tegen de grond aan geduwd, Feliks kleedde hem uit en ik kwam op hem af met de bus slagroom. Hij schreeuwde en probeerde los te komen maar Lovino, Feliks en Antonio hielden hem vast. ‘Geniet ervan...’ zei ik grijnzend terwijl ik dichterbij kwam.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.