Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] » Part 17

Save your kisses for me..!x [TC]

21 jan 2009 - 20:25

650

0

248



Part 17

[i]--**--Part 17--**--[/i]

Ik zie Bill al lachend staan. ‘ik heb spullen bij.’, lacht hij, maar hij rilt helemaal van de koude. ‘Kom, snel binnen!’, Bill lacht en komt binnen, hij doet zijn schoenen uit en geeft zijn jas die ik weg hang. ‘Bill, je sokken ze…’, ‘Zijn nat!’, zegt Bill terwijl hij naar zijn sokken staart. ‘Je mag ze uitdoen hoor!’, lach ik. Hij lacht en doet ook zijn sokken uit. ‘Kom eten!’, zeg ik en ga naar de keuken. ‘O Tom kaarsje!’, gilt Bill blij. Ik knik. ‘Ja Bill dat is inderdaad een kaarsje.’, ‘ja maar, dat is zo, zo romantisch!’, zegt hij blij. Ik lach, we gaan zitten en beginnen aan de pizza. Al snel zijn we elkaar pizza aan het voeren. Na het eten ruim ik de tafel af en zeg tegen Bill dat hij maar effe in de zetel moet gaan zitten. Ik ga naar boven en steek de kaarsjes aan.

Bill POV

Tom is naar boven, ik weet niet waarom. Ik kijk wat rond, zie een paar foto’s en zo staan. ‘Bill kom eens effe!’, hoor ik Tom van boven roepen, ik ren meteen naar boven en als ik Tom zijn kamer bin ga blijf ik meteen staan, de kamer is belicht door de vele kaarsjes die verspreid staan door de hele kamer. ‘Tom dit, heb jij dit allemaal gedaan?’, hij knikt maar zegt niets, klopt enkel op zijn bed. Ik ga zitten maar kijk nog steeds verbaasd rond. ‘Bill…’, ik richt mijn blik op Tom. ‘Ja?’, Tom neemt mijn hand en weet precies niet goed hoe te beginnen. Hij haalt iets uit zijn zak dat hij goed insluit in zijn andere hand. ‘Bill zou je, nou euhm, zou je vaste verkering willen?’, als hij dat heeft gezegd wijkt hij zijn blik van ma af en bloost. ‘Tommii! Natuurlijk!’, en ik vlieg rond zijn nek. Tom duwt me van zich af en lacht. ‘Wacht effe.’, hij opent zijn hand en laat het gene wat erin zat op mijn handpalm vallen. Een ring! Zelf heeft hij er ook één vast. ‘God, Tom zo mooi!’, zeg ik verbaasd. Ik bekijk de ring aandachtig en zie dat iets ingegraveerd staan in de ring. B&T 04-05’08 Ik lach en doe de ring om, Tom volgt mijn voorbeeld. Het is een hele tijd stil, we zitten elkaar enkel maar wat aan te kijken. Dan plots drukt Tom zijn lippen op de mijne. De kus gaat al snel over in een innige tongzoen. Dan rinkelt plots te telefoon beneden. Tom zucht en staat op. Ik volg hem naar beneden. ‘Hallo?’, ‘…’, ‘Ja, oké is goed.’, ‘…’, ‘Ja daag!’, en hij legt af. ‘het was pap, ze blijven deze nacht bij de ouders van Kaat.’, ik knik. Tom neemt mijn hand en we gaan weer naar boven. We zitten gezellig te praten op Tom zijn bed. Plots weerklinkt er luid gedonder door de kamer achtervolgt door bliksem. Ik kijk angstig rond, als er iets is waar ik bang voor heb zijn het wel stormen en dat soort dingen. Tom ziet dat ik angstig rond kijk en sluit me in zijn armen. ‘Het is maar donder, het kan je niets doen.’, sust hij me. ‘Maar bliksem wel.’, piep ik. ‘Neen hoor, we hebben een bliksembelijder op het dak staan.’, ik zucht, ik ben niet van plan om nu uit Tom zijn omhelzing te komen hoor! Ik nestel me nog dieper in Tom zijn armen en verberg mijn gezicht in zijn nek. Tom gaat met zijn hand over mijn haar, zijn hartslag en ademhaling maken me rustig waardoor mijn ogen half toevallen. Na een tijdje lukt het me echt niet meer om mijn ogen open te houden en laat ik ze toe vallen, niet veel later val ik in slaap.


Tom POV

Aan Bill’ ademhaling merk ik dat hij slaapt. Ik leg hem op mijn bed en ga op de rand zitten, hij legt zich meteen in een bolletje.


reacties?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.