Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » In love with the king of pain. [Johnny Knoxville] » 6) a BAMtastic day

In love with the king of pain. [Johnny Knoxville]

5 juli 2011 - 14:22

864

0

248



6) a BAMtastic day

"Ah, zit je hier, Ivy!" ik was chocoladekoekjes aan het bakken, Ape was me aan't helpen en phil observeerde ons. we werden onderbroken doordat Bam, Dunn en een jongen genaamd Glomb de kamer binnenstoven.
"Luister, we geven een groot feest omdat je terug bent. Slayer komt en we nodigen heel West Chester uit! Je moet me helpen. Ik zoek een meisje voor Vito."

Ik wilde graag helpen en toen de jongens de keuken verlieten,
porde Ape phil in z'n dikke buik. "Ga je me helpen met schilderen?"
"uiteindelijk wel."

Ape klaagde dat Bam veel op zijn vader leek.
Toen ik klaar was met de koekjes, die heerlijk ruikten, ging ik ermee naar de jongens.

Dunn was aan't soezen en ik was net op tijd om te zien hoe hij onder zijn voeten kreeg van Bam.

"Dunn, je hebt alles bij elkaar 20 minuten of nog minder gewerkt," zei hij.

Dunn lachte. "Ik heb al deze planken gesjouwd."
hij nam één van mijn koekjes.

"Dat zijn er drie," zei ik verontwaardigd.

Vito, die altijd in de buurt leek te zijn, kwam er zich ook mee moeien.
Hij leek wel aan een wedstrijdje om-ter-snelst-praten deel te nemen.
"Een hamer en spijkers neerleggen is niet genoeg. Het gaat niet vanzelf. Iedereen zit hier maar. Niemand doet wat. He's got no tiddly just joogle. Beglat you've got these idiots... Sitting hernwhaga ehhhm. Ik ga weg. Dit slaat nergens op."

Bam en ik keken elkaar aan en schoten in de lach. "Daar verstond ik geen hout van," lachte ik.

"Wat moet je toch met die mafkezen?" vroeg Vito aan me voor hij weg ging. Geloof me, dat vroeg ik me soms ook af...

Ik hield me aan m'n belofte en stapte bij vito in de wagen.

"Ik leer je met vrouwen om te gaan. Hoe maak je een vrouw het hof?" vroeg ik.

"Meestal doe ik zo." Hij gaf me een klap tegen m'n hoofd. "Zo doe ik dat. En dan pak ik ze bij hun borsten en trek ze op me."

Vito aan een date helpen was een ramp.
Hij knipoogde zelfs met twee ogen in plaats van één.

Ik hield het niet lang uit met vito. toen ik terug thuis kwam, had Bam vrienden uit finland uitgenodigd om ons te 'helpen' bij de voorbereidingen van het optreden.
"Ik heb de dudesons gezien," zei bam.
Jarp en Jukka (de dudesons) stonden met ape en phil te praten. Jarp steunde op twee krukken. Plots gebeurde het razendsnel. Raab nam één kruk af, Bam duwde een vuilnisbak over Jukka's hoofd. Raab sloeg erop met de kruk en duwde hem. Ik schrok maar toen ik zag dat de jongens elkaar uitbundig begroeten, schoot ik in de lach. Gewoon gedag zeggen was hier blijkbaar niet genoeg.
"Jarppi's duim is eraf gebeten door een ijsbeer," zei Bam tegen mij toen ik me aan hun voorstelde.

"Een ijsbeer?" Jarppi toonde z'n hand met de missende duim en hield hem plagerig dicht bij mijn gezicht toen hij mijn blik zag.

ik ging met ape, phil en de dudesons naar de supermarkt. het verliep heel goed totdat jukka besloot dat we het servies moesten 'testen'. hij nam een bord en sloeg het op zijn hoofd kapot. "oeps." ape sloeg haar hand voor haar gezicht. ook phil vond het niet grappig: terwijl hij het karretje voorduwde, knorde hij dat bam niet wist dat de finnen hem zo op de zenuwen zouden werken.
toen we gingen afrekenen, haalde phil de herinnering op dat ik als meisje een keer op de loopband van de kassa was gaan zitten terwijl ik een ijsje aan het eten was.




ik was de jongens aan't zoeken en ik zag ze in de tuin plezier maken. toen chris, de jongen met het halflange haar, me 'betrapte' zwaaide hij naar me. ik glimlachte en liep naar hen toe. "voor zo'n klein meisje ben je godverdomme wel groot geworden!" glimlachte chris.

Blijkbaar waren ze aan't bowlen. het dwergje (wee man) lag letterlijk op de grond van het lachen en preston gooide een rood karretje naar hem.

ik vroeg aan niemand in het bijzonder wat er gebeurd was. "Bam heeft op mij geplast!" riep preston uit. Bam deed moeite om zijn lachbui onder controle te houden. "Oke. plas maar op mij dan staan we quitte."

preston was een dikkerd en ik bedacht dat het vast pijn deed als je van hem een klap kreeg.

"waarom sla je hem niet tegen de borst?"

bam sputterde tegen.
"Je hebt op me geplast!" zei preston. "Ga daar staan."

preston keek me aan en ik gaf hem een 'doe het' knikje. "Hier," zei bam. "doe het nou maar." preston deed het en een kermende bam viel op de grond.

"vraag aan ape of ze iets in elkaar flanst," zei bam pinnig toen hij overeind kwam. ik knikte en ik voelde dat iemand me achtervolgde toen ik wegliep. het was preston en hij sloeg een arm om me heen. "bedankt voor het idee, ivy! heb je soms nog meer goede ideeen?" ik sloeg zijn arm van me af en lachte. "Take a shower... Stinky!"


ik had zin om te koken en sloeg samen met ape de handen uit de mouwen in de keuken. we hielden een burrito-fiesta, het draaide uit op mijn eerste foodfight.
Een paar uurtjes later kroop ik dankbaar in mijn bed, na een dagje met die jongens was ik doodmoe.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.