Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » In love with the king of pain. [Johnny Knoxville] » 7) After all these years It's like we meeting For the first time

In love with the king of pain. [Johnny Knoxville]

5 juli 2011 - 14:16

698

0

230



7) After all these years It's like we meeting For the first time

In de vroege ochtend werd ik gewekt door een geluid dat ik niet kon plaatsen.

Slaapdronken stond ik op om uit mijn raam te kijken.

Een donkerharige jongeman was mijn broers favo auto, z'n hummer, aan't slopen. Dunn stond erbij en hielp hem. ik begon opgewonden te lachen.
ik geloofde mijn ogen niet. wie die gast ook was, hij had in ieder geval veel lef! ik rende als een klein kind dat sinterklaas had gezien naar bams kamer en sprong op zijn bed. ik schreeuwde dat hij wakker moest worden. bam werd humeurig wakker. ik keek door het raam en wenkte Bam. "ivy, het nog geen 7 uur!" hij strompelde naar het raam. toen hij zag wat er met zijn auto gebeurde, rende hij zo snel mogelijk de trap af. de donkerharige man stond nog steeds op de hummer met een bijl in z'n handen.

toen Bam hem herkende, vergat hij de auto en leek hij blij hem te zien.

"Knoxville! Ik heb je meer dan een jaar niet gezien, dude."
De gast die Knoxville noemde toverde een guitige glimlach op zijn gezicht. hij kwam van de hummer af en begroette zijn oude vriend.
"Ik ben net terug uit Argentinie voor het vierde seizoen van wildboys."
Ape kwam aangelopen. "Wat is er aan de hand?"
Toen ze Knoxville zag slaakte ze een hoog gilletje. "Johnny! Oh, jij bent terug." Ze gaf hem een knuffel. "Nee, ik doe maar alsof," zei hij met een hartelijke glimlach.
johnny vond het altijd heerlijk bij de margera's thuis en hij was er vroeger altijd zo vaak hij kon geweest. zo ging dat als je enig kind was. Je haakte aan bij andere gezinnen om aan te vullen wat je thuis niet had. vergeleken met Bam had Johnny niet eens een echt gezin, gewoon drie mensen die met elkaar in een huis woonden.

Ik zag hoe Knoxville onthaalt werd als een zoon.
Iedereen leek blij hem te zien en ik stond verbaasd toe te kijken.
"hé, preston, waar is mijn knuffel?" preston, de dikkerd, gaf johnny een knnuffel. "vind je me dik?"
"Nee, je... het lijkt alsof je bent afgevallen."
ze lieten elkaar los. preston lachte.
"je bent naar zo'n afvalshow geweest," glimlachte johnny.
preston stootte hem tegen zijn borstkast.
mijn ogen gleden steeds naar de nieuwe, naar Johnny Knoxville. ik had hem wel eens op tv gezien, dacht ik. Maar nu ik hem in het echt zag kwam hij me echt bekend voor, alsof ik hem 1000 keer in mijn dromen had gezien... Mijn benen kwamen in beweging en ik liep in zijn richting. toen ik zo dicht bij hem stond, was het onmogelijk niet te merken hoe knap hij echt was. zijn glimlach verdween. ik zag mezelf door de glazen van zijn zonnebril. hij droeg Converse sneakers en een Eddies Auto Parts tshirt.
"Hey Ivy it's been awhile," zei hij. klonk het een beetje treurig? Ik wist niet goed wat te zeggen en mompelde een 'Hey' terug.
Phil nam knoxville bij de arm. "wat een surprise! Moeder, heb je gezien wie hier is?"



Terwijl de andere jongens met elkaar aan het praten waren, keek Johnny over zijn schouder naar Ivy, die Ape aan het helpen was in de keuken.
haar indringende, blauwe kijkers ontmoeten zijn verleidelijke, donkere ogen.
er verscheen een kleine, verlegen glimlach op ivy's gezicht en toen keek ze snel weg.
"hello? Johnny?" Steve-O zwaaide met zijn hand voor de donkerharige jongeman.
"oh. yea? sorry ik was niet aan het opletten," zei Johnny opnieuw deelnemend aan het gesprek tussen zijn vrienden. Wee Man en Bam wisselden blikken uit en barstten het volgende moment in lachen uit. Steve-O volgde gretig hun voorbeeld.
"what! Heb ik iets gemist?" zei Johnny verward.
"okay, Je bent mijn zus NU AL aan het checken." zei Bam lachend.
"n-no!wat? waarom zou ik dat doen?" lachte Johnny.
"OKAY. whatever you say." lachte Steve-O.

ape keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Ivy... je straalt."
toen johnny me had aangekeken, voelde ik een vrolijk gevoel door me heen stromen. "uhm, ape... wie is die nieuwe?" ik kon de nieuwsgierigheid in mijn stem niet verbergen. April vertelde dat hij de oudste vriend was van Bam. ze vertelde er plagerig bij dat hij mij nog in een pamper had gezien. hij was niet zomaar één van de jackassboys, hij was dé ster van de serie.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.