Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Voor ik dood ga.. (compleet) » Hoofdstuk 4

Voor ik dood ga.. (compleet)

9 feb 2011 - 21:17

902

0

330



Hoofdstuk 4

Onderweg naar het vliegveld besluiten we dat we eerst naar Hawaï gaan, en dan op de terug weg naar huis via New York.
Op het vliegveld worden we omringt door paparazzi, die miljoenen foto’s maken en maar blijven vragen waar we heen gaan en waar Joe en Kevin zijn. We negeren ze allemaal en lopen door naar de incheckbalie om tickets te halen, daarna lopen we door naar de gate voor onze vlucht die over een half uur gaat.

“wauw”¯ zeggen Nick en ik tegelijk terwijl vanaf het vliegveld naar buiten lopen, het is echt heel mooi hier en ook vreselijk warm!
We lopen een stukje over de straat en kijken dan waar we een hotel kunnen vinden om een weekje te blijven.
Na een half uur rond te hebben gelopen en geen hotel gevonden te hebben, weten we even niet waar we heen moeten.
“Ik ga het wel even vragen aan iemand die hier woont”¯ zeg ik en loop naar de overkant van de straat “Sorry, meneer?”¯ vraag ik, een wat oudere man kijkt me vragend aan “Weet u misschien waar we hier een hotel kunnen vinden?”¯ vraag ik “Ja, je moet opzoek gaan naar een groot gebouw vlak bij het strand. Het strand is 5 straten verder op”¯ zegt hij “Oké, bedankt!”¯ zeg ik en loop weg.
Ik vertel Nick waar we langs moeten, samen lopen we door de heerlijke warmte en door de mooie straten langs het strand waar we inderdaad een hotel tegen komen die er super mooi uitziet.
We bedenken ons geen moment en lopen, nou ja rennen, naar binnen.
Nick loopt naar de receptie om een kamer voor ons te regelen, waardoor ik hem heel stiekem even mooi kan bekijken.
Hij is echt één van de knapste jongens die ik ooit heb gezien, en ook nog eens vreselijk lief!
Terwijl ik een beetje weg zit te dromen komt Nick weer terug lopen “Kom”¯ zegt hij en pakt mijn hand vast om me mee de lift in te trekken.
“Naar welke verdieping moeten we?”¯ vraag ik “naar de vijfde”¯ zegt hij.
De lift schiet omhoog en staat ineens stil.
Ik kijk Nick geschrokken aan, de lift zit toch niet vast!
“Hij gaat zo vast wel weer verder”¯ zegt Nick alsof hij mijn gedachten kan lezen

“Hij gaat zo vast wel weer verder”¯ praat ik Nick geïrriteerd na als we na een half uur nog steeds vast zitten in de lift, ik laat me op de grond zakken en blijf tegen de muur aan zitten, Nick komt naast me zitten en slaat zijn arm om me heen “het duurt echt niet meer zo lang”¯ zegt hij, ik weet dat hij probeert lief te zijn zodat ik me niet druk ga maken, maar ik weet zelf net zo goed als Nick dat als een lift vast zit hij echt niet zo maar naar beneden gaat.
“Sel, ik moet je wat vertellen”¯ zegt Nick na een stilte, ik kijk hem in zijn mooie bruine ogen en wacht af “Ik hou van je. Ik weet dat we er waarschijnlijk niet veel aan hebben en ik snap het ook als je niet met mij wil zijn. Maar alsjeblieft, laat me bij jou zijn voor de tijd die we nog hebben”¯ zegt hij, ik weet niet wat ik moet zeggen en kijk hem aan met tranen in mijn ogen.
Tuurlijk hou ik ook van Nick, en natuurlijk wil ik bij hem zijn in de laatste maanden van mijn leven, maar de realiteit komt nu wel keihard aan.
“Oh, Sel. Het spijt me zo, ik wilde je niet aan het huilen maken”¯ zegt hij bezorgd, ik kijk hem aan “Ik hou ook van jou, maar ik wil niet dat je verliefd op me word. Ik ga dood Nick, je zult er niks aan hebben”¯ zeg ik zacht “Te laat, ik ben al verliefd op je. Smoorverliefd”¯ zegt hij, even weet ik niet wat ik moet doen. Zal ik hem zoenen en zeggen dat ik bij hem wil zijn de laatste maanden of zal ik zeggen dat hij het niet moet doen omdat ik hem veel pijn zal doen?
Ik kies voor het eerste en kruip bij hem op schoot en zoen hem voorzichtig, de kriebels in mijn buik die ik bijna altijd voel als ik bij Nick ben worden nog erger.
Een harde ‘pling’ onderbreekt onze zoen, verbaasd kijken we de lift rond.
De deuren gaan open, op de derde verdieping..
We staan op van de grond en rennen snel de lift uit, half zoenend en half lopend gaan we de trappen op om op de vijfde verdieping te komen.
Nick gooit de deur van onze kamer open, we laten ons op het bed vallen en zoenen verder “Geef je lijst eens”¯ zegt hij, ik haal de lijst uit mijn broekzak en geef hem aan Nick, hij pakt een pen en streept iets door.
Ik pak de lijst en kijk wat hij heeft doorgestreept, ik schrik ervan.
“Nee, niet doen!”¯ zeg ik meteen “Je hebt iets belooft en dat ga je niet verbeken voor mijn stomme lijst”¯ protesteer ik “Ja, maar jij hebt een lijst gemaakt met dingen die je wil doen en nu je mijn vriendin bent en blijft tot het einde ben ik de enige met wie je dit mag doen, van mij in ieder geval”¯ zegt hij, ik heb nu geen idee meer wat ik moet zeggen.
“En het is nu al doorgestreept, dus je kan niet meer terug”¯ zegt hij, doet zijn purity ring af en begint me weer te zoenen.

7; voor het eerst seks hebben


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.