Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Voor ik dood ga.. (compleet) » Hoofdstuk 6

Voor ik dood ga.. (compleet)

9 feb 2011 - 21:19

951

0

317



Hoofdstuk 6

Een week later.

vandaag gaan we met het vliegtuig naar New York om daar nog 3 dagen te blijven, daarna gaan we weer terug naar huis.
we zijn net op tijd weer thuis, want de dag nadat we terug komen moet ik weer naar het ziekenhuis om weer aan chemo en bestraling te beginnen voor de laatste periode..

New York is echt de mooiste stad die ik ooit heb gezien!
als ik langer de tijd had gehad was ik hier gaan wonen..
Samen met Nick ga ik naar alle dingen die je in New York MOET zien en de rest van de tijd gaan we winkelen, eten en gaan we naar theater voorstellingen.
Ik heb echt de tijd van mijn leven hier.
“jammer dat we nog maar 2 dagen hebben..”¯ zegt Nick als we die avond op bed liggen een film te kijken, ik knik vaag en kijk een beetje ongeconcentreerd naar de tv “Wat is er?”¯ vraagt Nick bezorg
“Niks hoor”¯antwoord ik, er is ook echt niks.. het is gewoon dat is het zo fijn heb met Nick en dat ik weet dat het nog maar een paar maanden zal zijn..
“Echt niet?”¯ vraagt hij, ik schud mijn hoofd en leg mijn hoofd tegen zijn borst “echt niet”¯ antwoord ik.
Heerlijk lig ik tegen Nick aan naar de film te kijken, hij is best leuk maar ik ben zo moe dat ik weet dat ik bijna in slaap zal vallen.
“Slaap lekker”¯ zeg ik nog snel, vlak voordat mijn ogen dicht vallen. Ik voel hoe Nick me nog snel een kus geeft en val daarna in slaap.

6; naar New York en Hawaï gaan

Weer thuis

“Selina, wat dacht je wel niet!”¯ roept mijn vader boos “Laat haar toch”¯ roept mijn moeder terug, en dat is het begin van, alweer, een ruzie tussen mijn ouders. Ik besluit me erbuiten te houden en loop naar mijn kamer en gooi de balkon deuren wijdt open. Ik heb zin om te shoppen! Dit lijkt me het perfecte moment om nog iets van mijn lijst te kunnen doen, namelijk een dag shoppen en alles wat ik leuk vind kopen. “Eeeef! Klaar om een dag te shoppen en alles te kopen dat ik leuk vind?”¯ roep ik door de telefoon “zeker! Ik kom eraan”¯ roept ze en hangt op, nog geen tien minuten later staat ze onder mijn balkon te roepen dat ik deur open moet doen.
“Oké, lets go! Ik heb papa’s creditcard mee, dit word echt een top dag!”¯ roep ik enthousiast en haak mijn arm door die van Evelien.
We lopen al onze favoriete winkels in en komen daar met een stuk of vijf tassen weer uit, erg vermoeiend!
Daarom besluiten we op een terrasje wat te gaan drinken, we hebben het echt heel gezellig tot mijn oog valt op de voorpagina van het tijdschrift dat op de tafel ligt. “Eef, moet je kijken. Nick en ik staan op de voorpagina”¯ roep ik geschrokken, ze kijkt naar de foto “Wat schattig!”¯ roept ze en scheurt de foto uit het blad “die moeten we bewaren, it’s a keeper!”¯ zegt te lachend, we drinken ons drinken op en gaan verder met winkelen.
Terwijl ik in het pashokje sta, en Evelien in het pashokje naast mij, krijg ik de schrik van mijn leven. Ik gil hard en voor ik het weet staat Evelien naast me.
“Eef”¯ zeg ik snikkend “Mijn haar begint uit te vallen”¯ zeg ik en laat haar de lange blonde plukken haar zien die ik in mijn hand heb.
Ze kijkt er geschrokken naar “Wat moet ik nou?”¯ vraag ik “Ik wil niet kaal dood gaan, en ik wil ook niet met halve kale plekken rond lopen”¯ “Lieverd. Het komt goed, ik weet wel een oplossing maar ik weet niet of je het leuk gaat vinden”¯ zegt ze en verteld me haar idee.
“Het lijkt me het beste..”¯ zeg ik “Maar eerst wil ik met je op de foto, zodat niemand zal vergeten wie ik echt was”¯ antwoord ik en haal mijn telefoon uit mijn tas. We maken een paar leuke, gekke en schattige foto’s en lopen dan de winkel uit.
Op naar de kapper.
Ik heb besloten te doen wat Evelien zei. Al mijn haar afscheren en dan een hele mooie pruik kopen zodat niemand echt ziet dat mijn haar uitvalt.
Ik ga in de stoel zitten en leg de kapper uit wat er moet gebeuren, ik kijkt me vol medelijden aan maar doet toch wat ik hem gevraagd heb.
Wanneer hij eindelijk klaar is kijk in in de spiegel.
Ik zie er vreselijk uit! “Eef, we moeten nu een pruik kopen!”¯ commandeer ik, ik zet een muts op en loop zo snel mogelijk over straat opzoek naar een soort beautysalon waar ze pruiken verkopen.
Ik kies een mooie blonde uit, die heel erg lijkt op het haar dat ik van mezelf altijd had. Evelien komt nog aanlopen met een paar andere pruiken die ook heel mooi zijn “Vandaag koop je alles wat je leuk vind weet je nog? Dus deze pruiken koop je ook”¯ zegt ze en legt ze op de toonbank, de vrouw die me geholpen heeft laat me de pruik ophouden zodat het niet opvalt dat ik een pruik op heb en ik reken de andere pruiken af.

Vermoeid komen we thuis met wel 30 tassen, vol met kleding, schoenen, accessoires en nog meer spullen “Ik ga je lijst pakken!”¯ roept Evelien wanneer we thuis zijn “Wacht!”¯ roep ik nog, maar het is al te laat “met wie heb jij het gedaan?”¯ vraagt ze verbaasd “eh, nou”¯ begin ik “zeg het! Ik ben je beste vriendin, ik mag het best weten”¯ roept ze “Nick”¯ zeg ik zacht “WAAAT?”¯ roept ze “Maar die heeft toch die belofte?”¯ vraagt ze “tja, nu niet meer”¯ antwoord ik droog.

8; een dag lang shoppen, en alles wat ik leuk vind kopen


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.