Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] » Part 24

Save your kisses for me..!x [TC]

21 jan 2009 - 20:29

627

0

219



Part 24

[i]part 24[/i] [s]ditisdelaatstedieikernuhebopstaan[/s]

Tom POV


Oké, raar, zulke mails werden toch enkel gestuurd voor iets belangrijks waar ik dan ook van af wist omdat ik die mails stuurde. Ach ja. Ik sluit de computer af en ga naar beneden. Beneden aangekomen laat ik me naast pap op de bank vallen. ‘wat gaan we eten?’, pap haalt zijn schouders op;’ik heb geen honger, ga jij maar iets halen ofz.’, ik knik, neem geld uit de lade en ga dan naar buiten richting de pizzeria. Daar aangekomen staat er niemand aan de balie of hoe je het ook wilt noemen. Ik bestel een pizza bolognaise. Na een kwartiertje twintig minuten krijg ik de pizza, ik reken af en ga dan richting huis. Thuis aangekomen eet ik de pizza smakelijk op. Pap is niet meer thuis, hij ging ergens heen, waar weet ik niet precies. Ik ruim de doos op van de pizza en ga dan voor de tv hangen. Als mijn gsm trilt [/vibratorhejessica] spring ik recht. Ik neem mijn gsm;’één nieuw bericht.’ lees ik, ik open het.

Hé Tom, ik was vergeten te melden om hoe laat, zorg dat je er tegen 6 uur bent, in de avond ‘fcourse.
Jonas


Goh, die jongen kan echt niets goed regelen hé, laat zulke dingen dan ook nooit aan hem over. Ik stop mijn gsm weer weg en zet me weer voor tv. Na een tijdje komt pap thuis en loopt meteen door naar boven, leuk zeg word ik al genegeerd. Ik besluit om ook maar te gaan slapen, ik doe de achterdeur op slot zet alles af en doe de lichten uit, dan verdwijn ik naar boven mijn kamer in, ik maak me klaar om te gaan slapen en kruip dan lekker warm in mijn bedje.


Ik word gewekt door het irriterende en hoge geluid van mijn wekker. Ik klop hem uit en sta vermoeid recht. Ik wrijf eens in mijn ogen en neem dan kleren, ga richting de badkamer waar ik de douche al laat lopen en kleed me uit. Dan stap ik onder de warme stralen en was mezelf, als dat is gebeurt ga ik er onder uit en droog me af, kleed me aan en poets mijn tanden. Ik zet mijn pet op en trek mijn dreads erdoor. Dan ga ik naar beneden waar ik alles in mijn tas stop en eens stevig ontbijt. Dan zie ik dat het best wel erg tijd is om te vertrekken. Ik trek mijn schoenen aan en neem mijn tas, jas hoeft niet, daar is het wel net iets te warm voor. Ik ga de deur uit en loop richting de bushalte. Aan de bushalte is er nog geen Bill te zien. Als de bus er is, nog steeds geen Bill. ik stuur hem dan maar een sms’je.

Hé liefie, waar zit je? <3 Tom!


Dan nu maar wachten op antwoord. Op de bus word ik gewenkt door Jonas die achterin zit. Ik negeer het maar tot dat mijn naam word geroepen door de hele bus. Ik rol met mijn ogen en ga er dan maar heen. ‘Hé Tom lang geleden jonge!’, ‘had het druk.’, mompel ik. Jonas grijnst. ‘met Bill zeker?’, en hij stoot Mathijs aan. ‘Ja en?’, snauw ik hem af. ‘niets hoor.’, zegt hij dan. ‘doe rustig jonge!’, zegt Mathijs. Ik rol met mijn ogen. ‘hebben jullie iets nodig ofz?’, ‘Nee, waarom?’, ‘nou omdat ik straks ook moet komen en omdat ik er volgens mij zowat uit lig…’, ‘Tom jonge, je bent nog steeds euhm hoe zeg je dat, de leader!’, ik rol met mijn ogen. ‘Ja zal wel en nu denk je in jezelf ‘vuile flikker’ ik ken je al te goed Jonas!’, ‘Goh Tom, dat jij homo bent heeft daar niets mee te maken, trouwens je zou toch nooit op ons vallen, toch?’,


reacties?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.