Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » One Shots » 011. Poems 003.

One Shots

13 juni 2011 - 12:29

284

2

283



011. Poems 003.

Okee, Na een one shot, En een challenge, komen hier ook weer wat gedichtjes, brand bij alle drie lekker los! want ik weet niet of 't goed is! <3

Hoping, but knowing better
I’ll never show you how much you’re hurting me,
I’ll never show you the tears that I cry for you when I’m alone,
I’ll probably never show you what I feel for you,
Because you won’t understand,
I’m wondering if you ever knew real love,
If you know that horrible and at the same time amazing feeling,
If your heart ever starts beating faster when a girl walked in the room,
And you just couldn’t keep your eyes from her,
I hope, someday, I’ll be that girl,
But I know, I’ll never be.

Cry
Crying ‘bout unrequited love always seems weird to me.
Why would you cry for someone who won’t cry for you?
I wasn’t able to give the answer, and I’m still not able to.
But crying ‘bout unrequited love doesn’t look weird to me anymore.
A little part of me had accepted that he will never love me, that part of me has accepted to be alone.
But there’s a big part of me that’s happy when he smiles at me.
And I know I will be crying my heart out at the end of the day,
When I’ll realize he will never love me.

He
He makes me laugh when he’s near, just about stupid things.
He makes me miss him when he’s away, without even knowing.
He makes me restless when he’s not here, and I’ve realized I’m looking for him all the time when he’s not around.
Some days he’s very annoying and he makes me want to hit him,
And just when I think I’m over him,
He starts to act nice.
Than he’s sending me nice messages, or giving me sweet compliments.
You know, everything would be a lot easier if you could chose your crush.
There would be less more pain, or crying ‘bout unrequited love.


Reacties:


JeRiNo
JeRiNo zei op 12 feb 2011 - 20:57:
Ehm...
Ik ga stoppen met gedichtjes. Die van jou zijn beter. Ik krijg er gwn een minderwaardigheidscomplex van

Het was je eigenschuld

<3


V0nneke
V0nneke zei op 11 feb 2011 - 18:39:
Ze zijn echt heel mooi
Het enige wat ik er eigenlijk op aan te merken heb is dat dit misschien geen gedichtjes meer zijn maar hele korte engelse verhaaltjes. Als je echte gedichten wil maken moet je de zinnen misschien wat korter maken en een rijmschema vasthouden. Anders zou je ze moeten laten rijmen. Voor de rest is het echt heel goed
Ga zo door