Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » All Time Low » Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen] » Chapter Seventeen

Lost in Stereo ~All Time Low [afgelopen]

12 feb 2011 - 20:46

1153

3

378



Chapter Seventeen

Oeh, toch nog 2 reacties gekregen :) Nou, toch mogen jullie het volgende deel al lezen. Ik moet binnenkort echt het vervolgverhaal er maar eens op gaan zetten... xD Ik ga gewoon zo al beginnen met schrijven :) Ik was vandaag met mijn ouders mee, naar Apeldoorn, want mn pa moest naar de motorwinkel. Toevallig zit naast die motorwinkel een GIGANTISCHE gitaarwinkel. Feedback. :D Dus ik mn moeder daar naartoe slepen. En toen was ik dus bij de Feedback, en toen zag ik een ubervette bas... Ik zo: hebbe, hebbe! Dat word dus sparen, ben al bijna op de helft ^^ Goed, nu verder met het verhaal :D En nog even voor de extra informatie: me likes reacties. En me likes een paar liedjuhs. Ik had dus deze hele inleiding volgegooid met links, maar die deden het dus niet :( Het tweede nummer wil ik trouwens op mijn bas gaan leren. (wat is die bas in die clip gaaaaaf) (ja, ik speel in een bandje ;)) Alleen dat nummer is dus véél te moeilijk! (oefenen, jaa, ik weet het... xD) Ik zet de links wel fv onderaan ;)

Eindelijk komt Alex ook binnengelopen in de hotelkamer. Ik lig languit op het bed. Alex komt aarzelend naar me toe. ‘Melody?’ Zegt hij zacht. Ik kom overeind. ‘Ja?’ ‘Over gisteravond, ik meende het echt.’ Ik knik. ‘Weet ik. Ik hoorde gisteravond je ‘gesprek’ met Keith. Toen was ik nog wakker.’ Alex glimlacht. ‘Dan hoorde je zeker ook dat de managers er tegen zijn?’ Ik knik. ‘Ja, maar dat houd het toch niet tegen?’ Ik sta op en druk dan zachtjes mijn lippen op die van Alex. Hij legt gelijk zijn armen om mijn middel en trekt me dichter tegen zich aan. Op dat moment komt Jack binnengestormd. Hij remt vol, blijft even staan. ‘Sorry!’ Roept hij en hij rent weer weg. Ik laat ondertussen Alex niet los. Alex gaat voorzichtig met zijn tong over mijn onderlip en ik doe mijn mond open. Ik doe mijn ogen dicht en laat me meevoeren door Alex.

Uiteindelijk laat hij me weer los en geeft hij me nog wat kusjes. ‘Ik vond je al leuk sinds we het restaurant binnen kwamen.’ Geeft hij toe. Ik glimlach. ‘Ik vind jou sinds het eerste concert leuk. Ik baalde er zo van dat we altijd ruzie hadden!’ Vertel ik. ‘Kom, even zitten.’ Zegt Alex en hij trekt me mee naar de bank. ‘Zullen we afspreken dat we dan niet meer zo arrogant tegen elkaar doen?’ Zeg ik zacht. Alex knikt en op dat moment komen Dan en Keith binnen. Ze gaan bij ons zitten en ze zuchten. ‘We willen even praten met jullie. Wij vinden het lastig dat jullie nu samen zijn.’ Ik buig mijn hoofd. ‘Kom op! Het is nog niet eens officieel!’ Zegt Alex. ‘En waarom zijn jullie er dan zo op tegen?’ Vraag ik. ‘Omdat het gewoon lastig word met de bands, en we zijn bang dat, mocht het fout tussen jullie gaan, dat het dan helemaal niet goed gaat met de tour, gezien de ruzies die jullie altijd hebben.’ Alex lacht schamper. ‘Denk je echt dat ik nu nog ruzie met haar ga maken? Niet dus!’ Keith kijkt opgelucht. ‘Oké, dan vind ik het goed.’ Nu knikt ook Dan en ze lopen de hotelkamer uit. Ik ga tegen Alex aan liggen en hij glimlacht. ‘Melody, wil je mijn vriendin zijn?’ Fluistert hij dan zacht in mijn oor. Ik vlieg gelijk overeind en ik druk mijn lippen weer op die van hem. ‘Goed antwoord?’ Zeg ik zacht en Alex begint helemaal te stralen.

Uiteindelijk besluiten we om maar eens rond te gaan kijken in het hotel. Het is onderhand al 10 uur ’s ochtends. Alex houd de deur voor me open en doet hem achter me dicht. Ik glimlach en pak zijn hand. Samen lopen we naar beneden, richting de hal. Helaas voor ons vergaten we dat er fans beneden zijn… Ze zien ons aankomen en sprinten op ons af. Ik kijk Alex aan en we draaien ons om, om weer weg te gaan. ‘Wacht, Alex! Melody!’ Ik zucht en kijk Alex aan. Hij schud zijn hoofd en we rennen de trap op. Ik wijs hem op het bordje ‘zwembad’ en hij knikt. Snel gaan we naar onze kamer om onze badkleding aan te trekken. De fans zijn gelukkig weer afgedropen toen Alex en ik wegrenden en we gaan snel naar het zwembad. Ik kijk Alex grijnzend aan. ‘Wat lach je?’ Vraagt hij. ‘Nou, wij gaan zwemmen, we hebben wat, en de rest ligt nog allemaal te pitten!’ Alex schiet nu ook in de lach. Uiteindelijk drijven we rond in het zwembad. Ik duik een paar keer onder en begin dan baantjes te trekken. Alex kijkt me lachend na als ik aan mijn zoveelste baantje begin. ‘Hoeveel baantjes denk je te gaan trekken?’ Roept hij. ‘Totdat ik het zat ben!’ Roep ik terug en ik begin aan het volgende baantje. Na nog een paar baantjes ben ik het zat en duik ik weer onder water en zwem ik naar Alex toe. Bij hem schiet ik uit het water en schud ik met mijn hoofd zodat de druppels alle kanten op vliegen. ‘Hé, hou eens op!’ Roept hij. Ik grijns. ‘Nee, dat vind ik alleen maar leuk!’ Hij lacht en klimt op de kant. ‘Dan kan ik het ook!’ Zegt hij en hij maakt een bommetje en komt net naast me in het water terecht. Ik proest het uit van het lachen als Alex weer boven komt.

We gaan weer uit het zwembad zodra we genoeg gezwommen hebben. Ik grijp mijn handdoek en droog me een klein beetje af. Alex tilt me zo op en loopt door het hotel heen naar onze kamers. Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder aan en ik laat me zo meevoeren. Zodra we bij de kamer zijn zet hij me weer neer om de deur voor me open te doen. Ik loop de kamer in en ik kijk naar Alex. ‘Weetje dat sinds gisteravond je me als een prinses behandelt, terwijl je me ervoor telkens helemaal afmaakte!’ Alex lachte. ‘Dat doe ik omdat je mijn meisje nu bent. Daarvoor maakte ik je telkens af omdat jij zo arrogant naar me deed. Ja, ik geef toe, ik deed ook heel arrogant naar jou, maar dat deed ik omdat ik niet goed wist hoe ik om moest gaan met mijn gevoelens voor jou!’ Ik kijk naar de grond en een traan verlaat mijn ooghoek. ‘Ik wist ook niet goed hoe ik moest omgaan met mijn gevoelens voor jou. Stella was degene die me erop wees dat ik je leuk vind, maar ik deed er niets mee, en bleef ruzie met je zoeken…’ Beken ik. Alex ziet de traan en hij slaat zijn armen stevig om me heen. De deur gaat open en Stella kijkt om de hoek. ‘Ah, met jullie is alles goed gekomen!’ Zegt ze en de deur gaat weer dicht. Er komen ondertussen al meer tranen en ik laat alles gewoon de vrije loop gaan. Alex houd me stevig vast en hij gaat zachtjes met zijn hand over mijn rug. ‘Rustig maar meisje, het is goed zo, het maakt me niet uit dat we een paar weken gevochten hebben, ik ben nu blij dat we elkaar hebben!’ Zegt hij zacht en ik word weer wat gekalmeerd.

James, mijn basgitaar <3
De bas die ik wil hebben. Jaa, me likes Fender/Squier! (Squier is een b-merk van Fender en Fender is een supergoedgeweldiggaaf gitaarmerk )
Het eerste nummer. Wou ik ook op mn bas leren, maar is ook véél te moeilijk
Het tweede nummer. Ik hou van de bas in die clip. En die bassist, die speelt um vet cooowl ^^ Die van Muse is trouwens ook heel goed, en de bassist van de Red Hot Chili Peppers (Flea (spreek uit Flee)) is mijn grootste voorbeeld Samen met de bassist van Linkin Park, The Killers en Muse ^^ Oeh, en Hinne en Tom, van OSL en Destine <3 en Zack of course, k zou hem bijna vergeten


Reacties:


bonita105
bonita105 zei op 14 feb 2011 - 17:42:
snel verder ben verslaafd aan dit verhaal


Eliros
Eliros zei op 13 feb 2011 - 20:08:
Iiieh, Alex en Melody zijn zo schattig samen. Sure, ze waren ook leuk toen ze telkens ruzie maakten en zo, maar toch vind ik ze zo ook wel leuk. Leuker misschien zelfs.

En die bassen zijn awesome. En die liedjes ook, vooral die van Linkin Park. Mhii, ik houd van Linkin Park, ze maken zulke vette liedjes...

Anyway. Hups, verder jij.
Sorry dat de reactie niet zo lang is, ik moet nog op een tiental andere verhalen reageren. x'D
<3


xEmma
xEmma zei op 12 feb 2011 - 21:46:
OMG, die bassen zijn SEXY! *-*

Oh, en The Killers zijn echt heel echt nice <3
*neuriet* Somebody told me you had a boyfriend
Who looked like a girlfriend
That I had in February of last year
It's no confidential, and I've got potential

Oke, back to your story. [niet dat ik al iets over je verhaal hebt gezegd, maar ssssh]
Ze zijn veeeeeeeel schattiger als ze niet ruziën, dus ze moeten het lekker zo houden ;p
Al dat geruzie is voor nutteloos. Vrede op aarde! Voer geen oorlog, voer de eendjes!
[hoewel het aanbod om langs te komen met een koekenpan om de managers in elkaar te slaan nog steeds geldt, ondanks dat ze nu niet meer zo eikelig zijn. Maar hé, ik moet Zack toch op een manier ontmoeten]

En jeeeeeeeeeeej, vervolgverhaal<3
Da's mooi.
Want dit verhaal is te leuk om te stoppen. Maar als er een vervolg komt, mag dat toch wel. Alleen dat mag dan nooit stoppen. Of er moet nog een vervolg op komen

Snel verder<3
xx