Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » We lost a dream we never had. » do not leave us for a jackass as Bill !

We lost a dream we never had.

23 jan 2009 - 18:43

1143

0

297



do not leave us for a jackass as Bill !

the end?

Bill schiet spottend in de lach. "Oh zeker wel dat je nog dat meisje bent, dit alles is gewoon een masker, en dat weet jy ook." zegt Bill gemeen. Oké dit raakt me echt hard. "Niet waar." zeg ik met een trillende stem. Bill kijkt me grijnzend aan. "Zie je? Al die twijfels en onzekerheid zie je nu zo duidelijk he, dat ego van je is alleen maar schijn." kaatst Bill terug. De tranen schieten in mijn ogen, hoe kan hij dit nou zeggen. "Dit is echt gemeen weet je? Ik had dit niet van je verwacht, je weet best dat ik er niks aan kan doen." piep ik. De tranen rollen over mijn wangen en ik ren naar boven, fuck Bill man ik pak me spullen en vertrek.

met hard gestamp kwam iemand de trap op,zij/hij huilde... ik kreunde nog 1 keer hard en liet me tegen de wand van de douche aanglijden.tom keek me tevrede aan. 'dankje schatje'fluisterde ik hijgend. hij grijnzde en kuste zachtjes mijn lippen.na 5 seconde uitgehijgd te hebben stond ik op en begon me zelf te wassen. tom ging ook staan en we gingen elkaar wassen tot ik me weer het gesnik herrinnerde...ik waste me af en sloeg een badjas om me lichaam heen. 'waarom heb jij opeens zo'n haast?'vroeg tom verbaasd. 'ik hoorde gesnik!' ik liep de badkamer uit en begon de 2de verdieping af te pluizen. eerst mijn kamer en die van tom...niets. dan die van Gwennie...ook niets! ik opende voorzichtig bills kamer en ja hoor daar was elysha druk bezig al haar kleren in haar veels te kleine handtas te proppen >< 'eyee gek waar ben jij mee bezig gaan we weg ofzo?'vroeg ik lacherig

Ik hoorde Aya lachrig zeggen of we weggaan, ik onderdruk een snik. "Jullie niet, ik wel, zeg maar tegen Tom dat ie goed voor me gezorgd heeft maar dat ik toch naar mijn ouders terug ga. En als Bill spijt heeft dan ben ik nog tot 4 uur in de tourbus en dan ga ik weer naar Rusland." fluister ik hees, als eindelijk al mijn spullen in mijn handtas zitten neem ik emt ene knuffel afscheid van Aya en loop naar beneden. Ik omhels iedereen. Dan kom ik bij Bill aan. Ik geef hem nog een kusje en loop de deur uit, op naar de tourbus om de rest van mijn spullen te pakken en pleite te gaan.

'wtf' fluisterde ik met open mond terwijl ik naar het gat kijk waar Elysha uit verdween. 'wat is er liefie?' 'ik moet van elysha zeggen dat je goed voor haar hebt gezorgd maar ze gaat terug naar rusland' zeg ik vol ongeloof.onbeheerst liepen de tranen over mijn wangen. 'wat' fluisterde tom net zo verbaasd als ik. 'ze gaat echt weg he ? wij kunnen haar niet stoppen he?' tom knikte en zijn ogen worden vochtig. ik ren de trap af en storm woest op Bill af 'wat doe jij nog hier ! GA HAAR TERUG HALEN' gil ik woest en verdrietig maar Bill schud met zijn arrogante kop nee...


Na ongeveer een half uurtje lopen hebben ze me nog neit komen halen en ik geef de hoop op, ik zie de tourbus al staan. David komt naar buiten gerend. "Waar zijn jullie in hemelsnaam!" tiert hij bezorgd, als hij ziet dat ik huil houd hij gelijk zijn mond en omhelst me, hij is echt als een vader voor me. "Ik ga mijn spullen pakken en terug naar mijn ouders, naar Rusland." zeg ik met een nog altijd hese stem. "Wil je het vertellen?" vraagt David lief, ik knik. Ik evrtel het hele verhaal, echt í¡lles wat er is gebeurd. "En toen, toen begon hij over hoe ik was op vroeger op school. En nog meer en hij raakte me echt diep en toen ben ik mijn spullen gaan pakken en ga ik weg. Het spijt me dat eht zo moest gaan, zeg Bill dat ik vreselijk veel van hem houd maar dat het gewoon de druppel was dat ik nu weg ben en dat het uit is." zeg ik. Mijn spullen uit Duitsland laat ik wel overvliegen door mijn vader. Ik zucht en begin mijn spullen bijeen te rapen.


nadat ik bill een klap had verkocht en me uit de houdgreep van georg en gwen gevochten ben ik als een gek in mn auto gesprongen en snelde me naar de tourbus,er waren al 3 kwartier verstreken en ik sprong uit mn auto. ik bonkte op de tourbus en tobi deed open. 'gutentag fraulein Aya'zei hij lachend.
'guten morgen Tobi,ist Elysha hier?'
'Ik ben hier!' riep ze,het geluid kwam uit de "keuken"
ik rende erheen en knuffelde haar stevig.'pff krijg geen lucht'kreunde ze lachend. 'omg hoe hala je het in je hoofd weg te gaan voor die oetlul'riep ik streng.


Ik kijk even weg. "De laatste tijd ging het toch niet goed meer, en dat niet alleen, ik ben het zat om alleen thuis te zitten als hun weer eens op tour zijn, ik kan echt neit altijd mee. En dit was gewoon het laatste beetje wat ik nodig had om mezelf in te laten zien dat ik mijn ouders wel degelijk mis. Sorry Aya, ik wou dat ik kon blijven. En het kan me allemaal niks meer schelen." vertel ik, ze knikt begrijpend maar gaat toch nog even tegen me in. "En als je nou zwanger bent van Bill, wat ga je dan doen?" shit nog neit aan gedacht. Ik haal mijn schouders op. "Al zou eht goed komen, ik mis nog steeds mijn ouders en ik zit dan toch alleen en ik zie er echt tegen op om eventueel een kind alleen op te voeden, mijn moeder helpt me, die heeft 3 kinderen moeten opvoeden, die weet wel wat ik moet doen."

'wie zegt dat je het alleen moet doen? ik heb ja gezegd om mee te gaan op tour,niet om alleen te zitten maar om lol te maken met jouw! en als je zwanger zou zijn zal ik ja natuurlijk overal mee willen helpen! het is normaal dat je je ouders mist en ik weet dat wij dat gevoel neit kunnen opvullen...'dat laatste fluisterde ik onzeker,het voelt enorm kut als je iemand niet kan geven wat die zoekt...'ik zou het gewoon heel jammer vinden als je weg gaat'zeg ik dan weer op normaal volume

Ik zucht. "Maar alsnog blijft Bill een klootzak tegen me en ik weiger om samen met hem op onze kamer te gaan zoals eigenlijk hoort." breng ik dan tegen Aya in, ze grinnikt. "Dus ej blijft?" Ik knik ze vliegt me om de hals en ik shciet in de lach. "Ik heb het echt wel getroffen emt vrienden zoals jullie!" zeg ikd an. Aya glimlacht. "Zou Bill me missen als ikw eg ben? Misschien meot ik dat maar uitvinden aangezien ik nog wel vrienden in Roffa heb slaap ik daar maar een nachtje." grijns ik gemeen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.