Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Follow Your Heart, And you'll Find What You're Looking For » 1. Anne Taylor Williams

Follow Your Heart, And you'll Find What You're Looking For

14 feb 2011 - 16:39

245

2

283



1. Anne Taylor Williams

© reactiongirl

Ik lag op de tuinstoel in mijn tuin. Ik keek naar het bos dat voor me lag en de rode zon die daarachter langzaam onderging.
Ik ben Anna Taylor Williams. Ik ben zeventien jaar oud en woon bij mijn ouders en kleine zusje, Ashley in het regenachtige Forks. Ik leid nogal een luxe leventje al zeg ik het zelf. Mijn moeder is advocaat en mijn vader heeft een eigen bedrijf in Seattle. Daarom is hij er vaak ook niet. We wonen in een mega-villa aan de rand van het bos.
Nu denk je misschien; Waarom wonen ze dan in het grootste gat van de wereld? Nou, omdat mijn ouders een ietsiepietsie.. Nee, dat is fout.. omdat mijn ouders érg gestoord zijn. Ze willen 'rust'. Nou, die kunnen ze zeker krijgen in dit dorpje waar bijna niks gebeurd.
Gelukkig heb ik hier veel vrienden en ben ik populair op school. Nu hoor ik je alweer denken: Oh, God, dat is weer zo'n verwend nest. Nou.. nee. Dat is jíºist wat ik niet probeer te zijn. Al zijn mijn ouders belachelijk rijk, woon ik in een mega-villa, kan ik best een vies worden. Al moet ik zeggen dat mode een grote liefde is voor mij. Ik wil dan ook Mode-Designer worden volgend jaar, als ik slaag op Forks High. Nu ik erover begin, de zomervakantie is bijna afgelopen, dus dat betekend school. Er gingen geruchten rond dat er nieuwe mensen waren die hier kwamen wonen. Ben benieuwd wie dat zijn...


Reacties:


Hermelien
Hermelien zei op 14 feb 2011 - 18:34:
Super !
x


JeRiNo
JeRiNo zei op 14 feb 2011 - 15:08:
Leeeeeuk

Ik ga zo m'n stukje naar je sturen, don't worry

<3