Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » Caught in a team I didn't want.. » Hoofdstuk 4: Team 7!

Caught in a team I didn't want..

15 feb 2011 - 21:23

656

0

265



Hoofdstuk 4: Team 7!

Sayuri schrok wakker, ze kwam met wat moeite overeind, was alles wel echt gebeurd gister.. met Iruka.. die Kabuto.. Ze stapte uit bed en wandelde op een rustig tempo naar de badkamer. Ze keek in de spiegel, haar adem stokte toen ze haar eigen spiegelbeeld zag. Die snee, bij haar keel zat er dus echt. Het was geen droom, maar de realiteit. Ze zuchtte en kleedde zich snel om, vandaag was de dag van de team indelingen. Stiekem had Sayuri sinds gister als zenuwen, maar dat verborg ze. Toen ze omgekleed was en wat gegeten had liep ze snel naar de deur en liet zichzelf uit, waarnaar ze aan het korte wandelingetje begon naar de Acedemy. Onderweg was ze Naruto tegen gekomen en ze hadden over van alles en nog wat gepraat. Gelukkig had hij niet gevraagd naar de snee op haar keel. “Zeg, Naruto..”¯ Begon Sayuri. Naruto keek haar aan, nog steeds met die grijns op zijn gezicht die hij de hele tijd op zijn gezicht had. “Ja, Sayuri?”¯ Sayuri grijnsde ook toen ze die grijns van Naruto zag, hij was dit keer echt vrolijk. “Ben jij niet zenuwachtig?”¯ Vroeg ze toen maar, omdat er anders een te grote stilte zou vallen. “Nee.. niet echt. Ik ben wel benieuwd in welk team ik kom, maar ik zie het wel.”¯ Zei hij rustig. Sayuri keek weg en grijnsde een beetje afwezig. Het maakte haar wel uit ik welk team ze kwam, zolang ze maar niet werd opgescheept met Sasuke Uchiha.

Sayuri glimlachte breed toen ze voor Naruto uit de Acedemy in rende. Iruka stond buiten al te wachten. “Jullie zijn de laatste.”¯ Zei hij met een kleine grijns. “Zijn de teams al gemaakt dan?”¯ Vroeg Naruto, die achter Sayuri verscheen. “Nee, nee.. dat doen we zometeen,”¯ Zei Iruka. “En nu hup, naar binnen. Jullie zijn al laat.”¯ Sayuri giechelde. “Sorry Iruka-Sensei, we hadden het nogal gezellig onderweg.”¯ Grijnsde Sayuri en liep toen snel naar binnen. “Wacht! WACHT!”¯ Schreeuwde Naruto die achter Sayuri aanrende om haar bij te kunnen houden.

“Team 6 bestaande uit: Kiba Inuzuka, Shikamaru Nara en Ino Yamanaka onder leiding van Kurenai Yuhi.”¯ Las Iruka’s stem voor. Sayuri’s zenuwen waren met de minuut erger geworden omdat zij nog geen team had, en de rest van de klas aardig leeg begon te lopen. Ook Team 6 verdween nu. “Team 7,”¯ Begon Iruka. Sayuri keek hoopvol op. “Bestaande uit: Sayuri Ichi, Naruto Uzumaki en Sasuke Uchiha onder leiding van Kakashi Hatake.”¯ Iruka grijnsde voor het eerst sinds hij de lijst voorlas en knikte tevreden richting Sayuri, Naruto en Sasuke die nu naar buiten liepen, met Kakashi voorop. Eenmaal buiten gekomen draaide Kakashi zich op. “Team 7..”¯ Zei hij kalm. De grijns op het gezicht van Sayuri was er niet af te krijgen vandaag. Ze was blij met haar team, ondanks dat Sasuke erbij zat. Misschien was… Sasuke niet zo erg als ze dacht. “Morgen begint jullie eerste training, ik zie jullie graag op het trainingsveldje om negen uur ’s ochtends.”¯ Naruto gaapte. “Zo vroeg? Kakashi-Sensei, dat kan je niet maken.”¯ Sayuri rolde met haar ogen. “Kom op Naruto, ooit gehoord van trainen?”¯ Sasuke bemoeide zich nu ook met het gesprek. “Naruto, jij idioot.”¯ Mompelde hij. “Hey, hey. Rustig aan jongens.. laten we maar naar huis gaan, het is al laat en morgen is het vroeg dag.”¯ Zei Kakashi om het gesprek tussen de drie af te kappen. Naruto knikte en liep langzaam lang Kakashi heen. Maar die legde zijn hand op zijn schouder en hield hem tegen. “Om negen uur daar, ik ben niet verantwoordelijk voor de gevolgen van mensen die te laat zijn.”¯ Zei Kakashi doordringend en wierp Naruto een blik toe waar hij duidelijk bang voor was. “Is goed Kakashi.”¯ Antwoorden Sayuri en Sasuke tegelijker tijd. Sayuri rolde met haar ogen en verdween, morgen was het vroeg dag zoals Kakashi zei, en er zou vast een zware training op hun te wachten staan. Team 7…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.