Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Alexander Rybak » Ik heb lef ! » Chapter one

Ik heb lef !

17 feb 2011 - 17:21

281

0

326



Chapter one

Veel plezier met lezen!

Het is hun eigen schuld dat ze voor een week geschorst zijn. Dat Govert-Jan een lefgozer is wisten we allemaal al lang, maar dat Remco nou zo stom moest zijn...!
Remco is een kop kleiner dan Govert-Jan, die vorig jaar is blijven hangen. Maar, hij is een stuk slimmer dan die zogenaamde bink en in ieder geval oneindig veel aardiger.
Het begon met de betekenis van Veronique dat ze het eigenlijk altijd eng vond in een lift en dat ze hetzelfde gevoel kreeg als het erg vol was in de disco. Toen bleek ongeveer iedereen wel de een of andere angst te hebben en het leek een soort wedstrijd te worden wie van de klas de ergste fobieen had.
Tot Govert-Jan begon af te geven op al die kneusjes, zoals hij ze noemde, die dachten dat het interessant was om de een of andere geestelijke afwijking te hebben. (Ik was wel blij dat ik niets verteld had van mijn angst voor het donker.) Eerst lachten we maar wat om dat stoere gepraat, maar toen hij erover begon dat hoogtevrees aanstellereritis is, kreeg hij tegengas. Iedereen heeft wel wat hoogtevrees denk ik, of kan zich tenminste goed voorstellen dat hij het zou kunnen hebben. Maar Govert-Jan bleef erbij: wie aan hoogtevrees leed was gewoon een slapjanus. Misschien had hij wel een klein beetje gelijk, want ik herinner me dat ik eerst nauwelijks de galerij van de achste verdieping opdurfde in de flat waar mij oma nu woont. Maar nadat ik een paar keer flink was geweest vond ik het bijna niet meer eng. Aan de andere kant, als iemand heel veel hoogtevreesheet kan hij er toch ook niets aan doen als hij zoiets niet durft?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.