Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Destine » My Angel ~Destine » Proloog

My Angel ~Destine

17 feb 2011 - 18:08

193

0

356



Proloog

Eerst even de proloog. Ik wens jullie veel leesplezier! Laat maar even weten in een reactie als je een berichtje wil als er een nieuw hoofdstuk is!

Melody is 18 jaar, ze woont in een heel groot huis. Haar huisdier is een hondje, een groenendealerpup, van 3 maand. Zij heet Demon. Melody is goed bevriend met de leden van Destine. Ze kan het best opschieten met Laurens, en ze is stiekem smoorverliefd op hem. Ze durft het alleen niet te vertellen. Melody zit op dit moment in een rolstoel, want ze is een week geleden van de trap af gevallen. Gestruikeld over haar hondje. Wat ze er aan over hield? Links 11 hechtingen, langs haar knie. Dus ze mag haar been niet buigen. En haar andere been is op 2 plaatsen gebroken.

De band is op tour, al twee weken. Ze hebben dus niets meegekregen van Melody's val. Wat niemand weet, is dat Laurens Melody ook heel leuk vind, maar hij durft het dus ook niet toe te geven. Hij wil het liefst mogelijk zo lang mogelijk bij Melody zijn. Nog vier weken lang is hij op tour. De rest van de band weet niet wat er aan de hand is, maar Laurens word nu al half verscheurd door heimwee.

Dit was de proloog, het verhaal start bij hoofstuk 'een'


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.