Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » One Shots » 012. Poems 004.

One Shots

13 juni 2011 - 12:33

136

6

501



012. Poems 004.

Lieve schatten,, Ik heb dit gedichtje voor jullie geschreven omdat ik jullie nooit meer kwijt wil! <3 <3 <3 - Sorry als 't Engels trouwens helemaal nergens op slaat of als je 't gedicht niet mooi vindd... ;$ Het kon me dit keer niet zo schelen, maar ik wilde jullie bedanken! <3 -


This one is for all my loved ones here on Fanfic:


I love my friends.
Though we've just met,
I'd never regret,I'll never will,
For you I'll climb every hill,

You're one of the best things I've ever had,
And you can tell me everything: happy or sad,

You've helped me with just being you,
And that's all that I want you to do,

You've helped me through every hard time,
And that's why I'm writing this rhyme,

With all the memories and good things,
Did our friendship gave me wings,

Those wings make me strong,
This amazing feeling haven't I met since long,

I hope that it will stay,
'til the very last day,

And at my very last day,
I'll close my eyes and pray,

That you're going to heaven with me,
'Cause that's were a good person like you has to be,

If there isn't someone like you in heaven, I'm not going! <3


Reacties:

1 2

JeRiNo
JeRiNo zei op 18 feb 2011 - 17:46:
... Ik ben hier echt aan het huilen...

Lieve schat,
Ik hou heeel erg veel van jou
Je gedichtje was prachtig, en ik wil je nooooooooooooooitneverniet kwijt

<3

En ook voor de anderen: Houheelveelvanjullie en wiljullienooooitmeerkwijt


realMe
realMe zei op 18 feb 2011 - 11:05:
super mooi gedicht
mijn engels is heel slecht, maar ik snapte het
wouw dat ik zo mooi kan dichten....

wat je typte geld ook voor jouw!!


Hermelien
Hermelien zei op 17 feb 2011 - 21:54:
Sweet Caroline
Je gedichtje was prachtig maar de betekenis was nog veel prachtiger.
Ik wil je noooit meer kwijt meid,
Love uuu so match
Als ik zo mooi kon dichten had ik je een verhaal lang zo'n gedichtjes gezonden
xxxx
Lore


justAgirl
justAgirl zei op 17 feb 2011 - 21:34:
aaww!
ik vind dat echt zo lief gewoon!
en ook ik vind jou heeeel heeel erg lief en wil je noooit kwijt raken als vriendin, iloveyou! <333!
xxxx<3


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 17 feb 2011 - 21:10:
Aaaaww, Caroline... Wat lief van je<333
Ik houd ook heel, heel, heel erg veel van jou, lieveeerdd<3333
Jammer genoeg kan ik niet dichten, anders had ik er ook één voor jou gemaakt
xxx