Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » We lost a dream we never had. » woot feestje inde taihlia lounge (L)!

We lost a dream we never had.

23 jan 2009 - 21:40

540

0

244



woot feestje inde taihlia lounge (L)!

how do i save myself?

Ik zie Aya's gezicht verstrakken waarschijnlijk vond ze het neit grappig, ik zie de lol er wel van in. Ik gniffel zacht en de jongens kijken me streng aan. "Bill, neit zo boos kijken verpest je mooie gezichtje! Maar als je toch zo doet wil Georg vast wel even.." begin ik maar Bill geeft me een klap in mijn gezicht zodat ik weer helder word. In die klap ben ik dus ook gelijk wer nuchter. Ik schud even met mijn hooft. "Dankje maar zo hard hoefde ook weer niet, en je blijft een klootzak." zeg ik gelijk. "Aya kom, ze denken heel wat te zijn omdat ze ouder zijn, we gaan NU naar de Thalia, ik ken de portiers daar dus we hoeven geen 21 te zijn we bouwen ons eigen feest wel." beveel ik haast en trek Aya aan haar arm mee naar de deur van de tourbus.

'Mooi niet! eerst wil ik uitleg Aya! hoe oud ben jij!"roept tom streng. 'ach lik me kut' snauw ik en stap de tourbus uit terwijl ik de jongens verbaasd achter laat. Elysha begint te lachen : ach Wheheh Lik Whahah Me kut toch XD damt hoe verzin je het' hikt ze van het liggen. 'wat maakt het nu weer uit hoe oud i kben like omg het gaat toch o m de liefde!'roep ik chagerijnig. ely haald haar schouders op : En om eerlijkheid' ik werp haar een kwade blik maar laat die varen wanneer er iets in mijn hoofd ploft : zeg jij kan vast wel aan pillen zorgen hea?' grijns ik. Ely grijnst ook : dat is niet voor minderjarige!' ik draai met mijn ogen,das dus een ja : ach jij regeld dat wel of anders loop je maar naar huis' grijns ik. 'wtf dat doe je niet O_o' vraagt ze bezorgd. 'tuurlijk niet! want jij komt wel aan pillen'grijns ik. Elysha grijns verraad dus al dat ze wel het een of ander kan regelen en met een tevrede grijns sluit ik achteraan in de rij.

"Wat doe jy nou?" vraag ik grijnzend. "Ik zei toch dat ik de portiers hier ken, wij zijn VIP meid." knipoog ik als ze alwer uit de rij gestapt is, we lopen langs de rij naar voren. "Hé kijk 't is die slet Elyshí¡!" roepen de portiers van Off corso, neit hun weer. "Fuck ya man! Jullie zijn hier de Off Corso kneusjes!" roep ik terug en kom bij Danny en Maiko aan. "Ely, da's lang geleden, kom verder! Hoe gata het nu alemaal, wie is dat? Is ze meerderjarig?" vuurt Maiko gelijk op me af. "Jaa té lang geleden, het gaat geweldig al kan de liefde wat beter en dit is Aya en haar leeftijd doet er toch neit toe ze is met mij!" antwoord ik. Maiko grijnst. "Hoezo kan de liefde beter is het uit met je Billyboy?" vraagt Danny, ik schud mijn hooft. "Nee, alleen de standaart relatie problemen he, maarja, morgen de Comet Amwards en dan zal alles wel goed komen aangezien Ely weer een fabulous jurkje gescoort heeft en nee helaas heb ik hem neit aan." grijns ik. Danny en Maiko knikken braaf. "En wat is dat?" grijnst Maiko terwijl hij naar mijn buik wijst. "Kleine Kaulitz?" voegt Danny er aan toe. "Maybe."fluister ik giechelend.

[purple][/purple]


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.