Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Bill and Tom are watching you... and Gustav and Georg too (ontvoering) » Tom moest het zelf maar op lossen.

Bill and Tom are watching you... and Gustav and Georg too (ontvoering)

19 feb 2011 - 18:06

550

0

225



Tom moest het zelf maar op lossen.

Ik twijfelde even, maar dan nam ik toch mijn moed bij mekaar. Ik wou naar m'n zus toe gaan en haar helpen, maar Bill hield me tegen. Ik draaide me om en hij schudde z'n hoofd om me duidelijk te maken dat ik bij hem moest blijven. Normaal zou ik het niet doen, maar toen de stemmen van Tom en Natasha toch door de muur drongen, bleef ik waar ik was. Ik keek op de klok en de minuten verstreken, er kwam maar geen einde aan! Plots hield ik het echt niet meer, ik negeerde Bill en ik liep naar de kamer. Natasha lag schreeuwend op bed en Tom probeerde haar te sussen. "Laat maar aan mij over." zei ik meteen tegen Tom toen hij me geïriteerd aankeek. Hij verdween de kamer uit.

"Tom is zo'n eikel." klonk het gedempt vantussen de kussen. "Alle jongens zijn eikels." zei ik lachend en ik ging bij m'n zus op bed zitten. "Ja..." ze ging bevend recht zitten. "...Maar van alle jongens is Tom toch wel de grootste." klaagde ze gemeend. "Bill niet onderschatten zussie." zei ik meelevend en ik legde mijn hand op haar rug. Ze stond kwaad op van het bed en ik voelde dat het nu zou gaan komen. "Jij zit maar opgescheept met die... die homo! Dat is niks in vergelijking met Tom!" vloog ze uit en ze ging voor het raam staan. Ik keek even gekwetst, maar dat werd als snel gevolgd door woede. "Ja, een homo die het lekker vind om zestienjarige meisjes te verkrachten!" riep ik kwaad en ik wou meteen de kamer verlaten... 't Moest weer allemaal om haar draaien hoor! "Ik kwam buiten op de parking en hij stond daar te kussen met één of andere del!" hoorde ik nog net en ik bleef in de deuropening staan. Ik was me goed bewust van Bill en Tom die me vragend aan keken omdat ik daar stond, half in in de kamer van mij en Bill en half in de kamer van Tom en Natasha. Ik schudde even mijn hoofd als teken dat het nog niet opgelost was. Ik sloot de deur weer, "Tom... losse handjes?" vroeg ik nep-ongelovig. Natasha vond m'n pogingen om de sfeer wat luchtiger te maken blijkbaar echt niet grappig want ze gaf geen kik. "Ik bedoel... niet dat ik jaloers ben, maar het is gewoon zo..." Ze zuchtte, "Het word er op die manier gewoon nog eens extra in gewreven dat ik hier enkel ben voor de seks en dat ik niks voor hem beteken." er liepen rillingen over mijn rug omdat ik maar al te goed besefte dat dit bij mij en Bill net hetzelfde was. Ik betekende eigenlijk ook niks voor hem... ookal gaf hij soms tekens dat dat wel zo was. Ik zuchtte, nu was ik zelf weer depressief. Tom moest het maar zelf oplossen hoot en ik liep terug naar mijn eigen kamer. Ik liet me, zo ver van hun vandaan als maar kon, op het bed zakken en ik keek Tom aan. Hij zag dat ik er niet in geslaagd was m'n zus te kalmeren en hij liet z'n schouders hangen. "Ik doe het zelf wel weer." klaagde hij en hij liep weer richting z'n kamer. "Je mag al blij zijn dat ik je wou helpen!"


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.