Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » We lost a dream we never had. » ever heard about a boy who's sweeter than your boyfriend?

We lost a dream we never had.

23 jan 2009 - 22:23

961

0

264



ever heard about a boy who's sweeter than your boyfriend?

whats going to happen?

ik ren naar binnen, pff wat heb ik het hier gemist! gelijk begon er al een rustig nummer wat me echt heel bekend voorkwam! Bob marley x3 in een disco ! omg! ik begin spontaan te lachen,al heb i kdaar niet vel tijd voor omdat er al een jongen aangelopen kwam. 'hee dansen?' vroeg hij onzeker. 'aawwh ja met jouw wel,maar niet zo verlegen ik bijt niet' lach ik lief. de jongen begon ook te lachen :' ik ben Robert' 'heej ik ben Aya' lach ik terug en kijk Elysha even aan die grijnzend haar duimen omhoog steekt. ik steek lachend mijn tong uit en laat me mee beglijden door de dansende mensen. hij legde zijn handen schichtig op mijn heupen. ik begon te lachen : ik zei tog ik bijt heus niet hoor' hij begon te lachen en ik legde mijn handen in zijn nek. zo schuifelde we rustig tot het einde van het lied. 'je moet vast je vriendin gaan zoeken?' vroeg hij met een zielig gezichtje. ik glimlachte : niet persè' hij begon te grijnzen : nog eens dansen?' 'graag' lachte ik. men dat er nog zulke jongens bestonden!

Ik hoorde na het schuifelnummer het intro van Smells like teen spirit van Nirvana, altijd alleen maar het intro maar genoeg voor mij om los te komen.Ik gbevind mezelf nu op het balkon en ga helemaal los, de DJ heeft eht ook gezien. "Speciaal voor dat prachtige rockende meisje vooraan het balkon." zegt hij in ene microfoon en Smells like teen Spirit blijft doorgaan! Ik ren snel naar beneden op mijn pumps en ren naar de DJ toe. Hij grijnst als hij mij ziet en wenkt me. Ik loop naar hem toe. "Thalia! Dit is het speciaalste meisje van de hele nacht! Hoe heet je?" roept de DJ, die overigens heel knap is in de microfoon. "Elyshí¡ maar noem me allemaal maar Ely!" antwoord ik hyper in de micro. Ik zie een paar bekende personen binnen komen, de jongens! "Nou mooi zo Ely, wil jy met mij dalijk wat gaan drinken?" vraagt de DJ weer in de microfoon. De jongens staan nu vooraan het balkon te kijken. Ik kijk even twijfelend naar Bill en dan terug naar de knappe DJ. "Altijd!" girjns ik dan en kijk weer naar Bill.

de dj praatte door smels like teen spirit, het boeide me geen ene flikker tot ik Elysha hoorde. 'ik keek naar haar en zag haarnaar een bepaalde plek in het plubliek kijken,toen ik haar blik volgde stonden de jongens daar. op een of andere manier boeide het me niet. het nummer was alweer over gesprongen naar een veels te druk nummer en opeens voelde ik hoe ik gekust werd. mijn lichaam begon warm te worden en iksloeg mijn armen om zijn nek en zoende gewillig terug. hij verwijderde zijn lippen van de mijne en lachte : ik moet je wat bekennen' flusiterde hij. 'tel me'fluisterde ik terug. 'nou ik ben geen 21 ik ben pas 17' verlegen keek hij naar zijn schoenen. 'whahaha en ik ben 16 'grijns ik. zijn ogen werden groot : Oeps ken jij die gast? hij ziet er behoorlijk pisst uit' fluisterde hij. ik draaide me om en ik zag tom vlak voor me neus. 'ow jij ook hier,hallo' zeg ik scheinheilig en sta met mijn armen inelkaar gevouwen nonchalant coor hem. foute zet,maar nog foutere zet van tom...een prikkelende plek liet hij achter op mijn wang en ik proefte het bloed dat uit mijn neus kwam over mijn lippen vloeien.

Ik zat ent aan een drankje met de DJ, die trouwens Nathan heet en zelf pas 18 jaar is. Ik hoorde opeens ene boel gejoel en geschreeuw naast me stond een hysterische Bill. "Wat doe je?" vraag ik. "Is dat je vriend waar ej voer vertelde?" vraagt Nathan en ik knik Bill lijk heel even opgelucht. "Gevecht!" brengt Bill alleen uit en als ik goed kijk zie ik Tom en Aya staan. "FITTIEEE!" hoor ik nu, het gejoel word duidelijk. Ik ren met Bill en Nathan naar de 2 toe. Ik hou ze een stukje uitelkaar. "Stoppen nu! Jullie zijn beide nog geen 21 en dat gaat jullie een fikse boete opleveren, willen jullie vechten, doe dat buiten, ik maak jullie kapot als Danny en Maiko hun baan verliezen door jullie." roep ik zodat alleen hun eht horen. Ik zie witheet van woede als ik zie hoe de twee eruit zien. Bill pakt me bij een elleboog en Nathan bij de andere. "Rustig Ely." hoor ik Nathan en Bill synchroon aan elkaar zeggen. Tom en Aya kijken me verbaasd aan maar gaan allebei uit de weg als ze mijn gezichtsuitdrukking zien, gevaarlijk.

'NOu als ik tom niet hier kan pakken dan buiten wel!'sis ik nog altijd kwaad van woede! nog voor ik dat uitsprak stond ik al buiten met tom tegenover me en nog een andere groep mensen.gelijk trapte ik tom keihard in zn ballen. kreunend viel hij op de grond. de tranen stonden me nu wel in mijn ogen maar ik bleef door trappen.'Nietmand heeft mij ooit geslagen en het na kunnen vertellen!'schreeuwde ik naar het hoopje mens dat op de grond bloed aan het spugen was. Wacht! bloedspugen! Wtf DOE IK MIJN VRIENDJE AAN! in een schok viel ik naast hem om de grond,ik voelde hoe mijn lichaam schokte en ik kroop dichter naar tom toe.huilend sla ik mijn armen om hem heen : het spijt me zo' snikte ik beschamend.ik voelde hoe hij zijn armen ook om mij heen sloeg en me meer anar hem toe trok. 'waarom? waarom doe je nou weer zo? kijk watr ik je aan heb gedaan!'snik ik weer. eeen ambulance stopte vlak voor onze voeten. ik kuste zachtjes tom's voorhoofd en stond op uit zijn greep. Bill keek me minahtend aan,snel keek i kweer weg,ik schaamde me al genoeg


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.