Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Bad boys for life. » hoofdstuk 9

Bad boys for life.

20 feb 2011 - 12:04

612

0

261



hoofdstuk 9

Het is voetbalavond voor afdeling C. In de Oosterdelcompetitie staat afdeling C vlak achter afdeling A. De laatste keer heeft afdeling C zwaar verloren van afdeling A. Onder het avondeten wordt de opstelling besproken. 'We moeten winnen, mannen', zegt Georg. 'Als we winnen, staan we bovenaan en kan niemand ons meer voorbij.' 'ik ga op goal', zegt Mo, terwijl hij nog een keer opschept/ Mo staat altijd op goal. Hij is groot en dik en ziet geen gevaar. Zonder probleem laat hij zijn logge lichaam vallen op iedere spits die in de buurt komt. 'Kun jij voetballen, Bill?' vraagt Georg, die avonddienst heeft. 'Ik kan het wel een beetje', zegt Bill. 'Zit je op voetbal?' 'Ja, meneer, op RoodWit.' 'En wat speel je?' 'Ik ben spits van de B1.' 'Ja hoor, hoor hem', roept Mo. 'Die Harrie, hij zegt dat hij spits is van de B1 van RoodWit. Dat kan niet, man. RoodWit is focking goed.' 'Ben jij echt spits bij RoodWit?' vraagt Tom aan Bill. 'Yep. Ik kan het ook niet helpen.' Grijzend fluit Tom tussen zijn tanden. 'We gaan winnen. We gaan die sukkels van A helemaal naar de kloten spelen.'

Het gele licht in de sporthal tekent vage schaduwen op de muur. De teams van de afdeling A en C staan tegenover elkaar. 'Heren, denk eraan: sportief spelen. Op de bal en niet op de man!' Dan start het spel. 'Naar voren, jongens, speel die bal naar voren.' Georg staat aan de kant en brult als een echte coach. Tom en Bill staan in de spits. Het lijkt alsof ze al jaren samenspelen. Ze tikken de bal heen en weer en vinden elkaar blindelings.

'Hier die bal Tom, hier!' En met een snelle beweging schiet Bill de bal in de linkerhoek. 'LEKKER, BILL! LEKKER!' Tom geeft Bill een high five wanneer ze naar hun eigen helft teruglopen. Al snel staat afdeling A op een fikse achterstand. De jongens van A kunnen het slecht hebben. Ze worden steeds ruwer in het spel. Georg fluit en legt de wedstrijd stil. 'Heren, dit is de laatste waarschuwing. Elkaar niet onderuit gaan lopen trappen, geen getrek en geduw. Ik wil dat er fair gespeeld wordt. Als dat niet kan, dan stoppen we ermee. Is dat duidelijk?' Zwijgend knikken de jongens. Er wordt weer afgetrapt. 'Pak hem, Bill, pak hem.' Bill onderschept de bal en sprint naar voren. Een verdediger van de afdeling A komt in met een gestrekt been, maar Bill ontwijkt behendig de aanval. Hij geeft een voorzet en Tom kopt. Precies in de goede hoek. 'WHOLLAAAAAAH, ik ben de master!' juicht Tom. Terwijl Tom met zijn handen in de lucht het doelpunt biert, loopt de verdediger van A hard tegen hem op. Tom reageert alsof hij gestoken wordt. 'Wat doe je, man? Ben je gek in je hoofd, of zo?' De verdediger kijkt hem minachtend aan. 'Hou je bek, vieze Mocro.' Direct haalt Tom uit. Het bloed spuit uit de neus van de tegenstander. 'Pak die vieze Mocro!' Drie, vier spelers van afdeling A springen op Tom. Ze slaan hem waar ze hem raken kunenn. Het alarm gaat. 'Jongens, weg hier.' Georg duwt de andere jongens naar de kleedkamer. 'Laat Tom met rust!' Een groepsleider probeert tussen Tom en de jongens van afdeling A te komen. Op dat moment onttrekt Bill zich aan de groep die door de andere groepsleiders naar buiten wordt gebracht. Hij rent door de zaal. 'Blijf met je poten van Tom af.' Bill beukt in op de eerste de beste jongen van afdeling A. Hij trekt een tweede aan zijn haar mee wanneer hij op de grond valt. Hij wordt geschopt en geslagen en slaat waar hij raken kan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.