Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Bad boys for life. » hoofstuk 10

Bad boys for life.

20 feb 2011 - 12:26

544

0

253



hoofstuk 10

'Uit elkaar jullie.' De sportzaal stroomt vol met groepsleiders die de jongens uit elkaar trekken. Toms wenkbrauw bloedt, maar dat is niets vergeleken met de blauwe ogen en de bloedneuzen van de jongens van afdeling A. 'Naar de afzondering met die twee.' 'Flikker op, man. Zij begonnen', zegt Tom. 'Tom, met jou is het altijd wat. Ga eerst maar 'es nadenken.'

In de afzonderingsafdeling is het koud als altijd. Het is al laat als Goerg langskomt. Zijn gezicht staat vermoeid en versleten. 'Dat was niet goed he, vananvond.' 'Zij begonnen Georg, dat heb jij toch ook gezien? Die flikker loopt zo tegen me op. Dan moet je toch wat?' De donkere ogen van Tom branden in zijn hoofd. 'En jij vindt dat een reden om hem dan maar meteen het licht uit zijn gesloten te slaan?' 'Hij moet niet tegen me oplopen, dan ontstaan er ook geen problemen.' 'Man, man, man, leer toch eens jezelf te beheersen. Het schiet toch niet op zo. Maar goed, ik heb slecht nieuws voor jou en Bill. Ik heb overleg gehad met de collega's en jullie blijven allebei hier vannacht. Morgen gaan we kijken hoe we dat verder gaan oplossen, want die losse handjes van jullie kunnen echt niet.' Hij sluit de deur van Toms afzonderingscel en loopt naar de afzonderingscel van Bill. 'En vooral jij, Bill. Ik zou met dit gedrag maar oppassen als ik jou was. Jij zit hier nog in voorlopige hechtenis en alles wat je hier doet kan een rol spelen in je rechtszaak. Je begrijpt waarschijnlijk zelf ook wel dat een beetje erop los gaan rammen niet in je voordeel werkt wanneer je straks voor de rechter staat.' Met gebogen hoofd hoort Bill het verhaal aan. 'Heb je nog iets nodig vannacht?' 'Mag ik een extra deken?' vraagt Bill. 'Het is hier focking koud, man.' 'En let een beetje op je taalgebruik, Bill Kaulitz. Voor je het weet, ga je net als Tom praten en is het de hele dag ''fucking'' dit en ''fucking'' dat. Het wordt hier helemaal een gezellige boel als iedereen op zo'n manier met elkaar gaan communiceren.' Georg pakt uit de kast op de gang een extra deken en geeft die aan Bill.

Dan sluit hij de deur van de afzonderingscel en loopt naar Tom. Hij vraagt of Tom nog iets wil. Tom reageert niet. Hij kijkt strak naar de muur. 'Oke, mannen, ik heb weer vroege dienst. Wat een mazzel voor jullie, zien jullie weer mijn blije ochtendgezichtje. Probeer een beetje te slapen. Ik spreek morgenochtend eerst met de psycholoog, dan kom ik naar jullie toe. Slaap lekker, ik zie jullie morgen.' Georg sluit de deuren en verlaat samen met zijn collega's de afzonderingsafdeling. In het afzonderingscel zit Tom met zijn hoofd tegen de koude stalen wc. Zijn wenkbrau klopt en bonkt. De pleister is rood. 'Tom... Tom... gaat het een beetje?' Bill heeft zijn deken op de grond gelegd en ligt in de afzonderingscel op zijn buik voor de deur. Hij probeert door het spleetje onder de deur Tom te verstaan. 'Tom... Tom...' Tom strekt zich uit op de grond van de afzonderingscel. Door het raam van de cel kijkt hij omhoog naar de sterren. Hij probeert ze te tellen en verbinding te maken tussen de verschillende flikkerende lichtjes.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.