Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Youtoes reis » De Vlucht

Youtoes reis

21 feb 2011 - 14:41

718

0

156



De Vlucht

Youtoes zat al een hele nacht in de auto zonder dat een iemand in het ruim was geweest. Hij was erg verdrietig omdat hij het totaal anders had voorgesteld. De reis naar het eiland en de zee. Hij was ook al een beetje misselijk geworden van de deining terwijl het schip nog vast zat aan de kade. Hij wist niet wat hij moest doen hij had een vies broodje gevonden in een kastje naast het stuur. Hij miste het eten en zelfs miste hij de zusters. Hij voelde zich vies en goor, en doordat de stoel helemaal naar voren stond had hij nauwelijks plek voor zijn benen en buik. Hij had al een paar keer geprobeerd naar de achterbank te klimmen maar het was niet gelukt. Plotseling voelde hij een raar gevoel in zijn buik. Hij merkte ook op dat de auto mee trilde. Youtoes kreeg een vreselijk idee de boot zou toch niet vertrekken met hem?
Aakarshan
schoot wakker in de nacht. Ze voelde een kracht van buiten zich. De kracht straalde angst uit verschrikkelijke angst! Ze voelde een soort angst die ze nog nooit had gevoeld. plotseling dacht ze aan haar vrienden. ze ging ze allemaal langs, in haar hoofd. Na een twindigtal minuten kreeg ze zichelf weer in de hand en dacht ze na wat er nou was gebeurd. ze begreep niet wat haar had bezield en wat haar zo had in genomen. Ze dacht aan wat haar oma een tijdje geleden had verteld. Langzaam kwamen tranen in haar op ze wist wat ze zou moeten doen. Het zou niet goed zijn maar het moest nou eenmaal gebeuren. Ze ging overeind zitten en voelde aan haar rug. toen bleek dat alles in orde was probeerde ze te staan. Ze voelde langzaam het gevoel weer op komen, die verschrikkelijke angst en pijn. Ze viel bijna om maar probeerde toch te blijven staan! Langzaam voelde ze het komen, de kracht van haar oma was aan haar toebestemt maar dat wist nog niemand. maar nu wel langzaam werd het donkerder en werd de sweer bedrukt. Ze deed haar ogen dicht en probeerde te zoeken in andere dementies. ze voelde met haar geest dat er iets of iemand aan kwam en dat het gevaar was. Wat en wie het was wist ze niet. Plotseling viel ze neer en deed ze haar ogen open! Ze was ongemerkt in trance geraakt en was bijna te diep gegaan. Ze trilde en beefde want ze wilde nog niet weten wat de droom betekende.

Yoetoes werd op het zelfde moment wakker. hij keek om zich heen en besefte nog niet waar hij was. Hij deed dingen die hij zelf niet wist dat hij die kon. hij schoof langzaam naar de deur toe en keek door het glas naar het ruim van het schip. Hij voelde een enorme woede in zich op komen en sloeg met al zijn kracht tegen het raam aan. Tot zijn grote verbazing brak het glas en voelde hij weer frissere lucht binnen komen stromen. Hij dacht aan al die tijd dat hij het benauwd had gehad en die angstige tijd. hij lachte stilletjes in zichzelf. hoe had hij ooit zo dom kunnen zijn om niet langer te proberen uit de wagen te komen. Yoetoes keek om zich heen en ging wat anders zitten. Hij bouwde spanning op en beukte drie keer achter elkaar met zijn voet tegen de deur. Plotseling ging de deur heel langzaam open. hij keek bang en dacht. “dit kan ik nooit hebben veroorzaakt”ť hij lachte en keek omhoog. Eenmaal uit de auto gestapt voelde hij de deining van het schip op de golven nog veel meer. hij zag de ladder waar hij ook vanaf is gegaan toen hij naar beneden ging! hij dacht aan al die tijd dat hij in het ruim had vast gezeten. Toen hij langzaam naar het trapje liep en omhoog klom wist hij nog niet dat hijn over een paar uur een einde zou maken aan zijn leven. hij had nooit verwacht dat hij na die intense blijdschap zo snel kon veranderen. Hij duwde het luik boven het trapje open en voelde de zee lucht over zijn gezicht waaien. een maal buiten

het is nog niet af over een tijdje komt het nieuwe hoofdstuk er op dit hoofdstuk is dus niet af!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.