Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Vampire Knight » Vampire Knight: Love is a strange thing » Chapter 10: Scissors

Vampire Knight: Love is a strange thing

25 feb 2011 - 15:49

367

1

315



Chapter 10: Scissors

Hoofdstuk 10! Sorry ik was inspiratieloos!!!:( Maar hier is weer een nieuw hoofdstuk! :) Veel plezier met lezen! (flower)

Ik haalde het laatste verband van mijn armen. Alles was genezen. Ik kon het nog steeds niet geloven. Zonder dat ik ook maar iets hoefde te doen was Kaname achter zijn gevoelens gekomen. En nu is hij zelfs mijn vriendje! Ik bloosde en schudde mijn hoofd doorelkaar. Als mijn vader hiervan wist.....nou dan was ik iniedergeval heel lang niet meer jarig. En de dagklasmeisjes dan? Als die er achter komen is het al helemaal rep en roer op de Cross academie. Maar goed dat we het geheim houden voor de dagklasleerlingen. Alle nachtklasleerlingen weten het wel en ik heb steeds vaker dat sommige nachtklasmeisjes wel heel opvallend jaloers naar buiten kijken als ik langsloop met mijn wachtronde. Maar het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat de dagklasleerlingen er ook achter komen.

Het is weer zonsondergang. En ik ben weer druk bezig met de dagklasmeisjes op hun plek te houden. Dan komt Kaname-senpai langs. Hij ziet mij staan en loopt naar me toe. Hij geeft me een kus op mijn voorhoofd. "Goedemorgen." zegt hij, een beetje te vrolijk, en loopt door. En ik blijf daar staan met een rood hoofd en een meute zielloze dagklasmeisjes achterme.

"Goed gedaan hoor!" zei Yuki een paar uur na de wisseling. "Wat heb ik goed gedaan?" vroeg ik. "De meisjes rustig houden!" zei Yuki. "Dankzij jouw was het een stuk gemakkelijker om ze terug te drijven naar hun dorms!" zei Yuki. "Dan moet je mij niet bedanken maar Kaname-senpai. Hij was degene die mijn voorhoofd kuste." zeg ik met een rood hoofd. Yuki grinnikd. "Oke dat is waar. Maar jouw reactie was ook heel efectief!" zei Yuki. "Ja. nu weet de hele school dat we een stelletje zijn!" schreeuwde ik bang. "Hé! Maak je geen zorgen! Ik zal je wel beschermen tegen jaloerse fangirls!" stelde Yuki me gerust. Ik glimlachte. "Bedankt Yuki." "Graag gedaan hoor!"

"Ik ga even naar de wc." zei ik tegen Yuki. "Oke doe je best!" zei Yuki sarcastisch en ik vertrok met een droge 'haha' naar de wc's.
Ik spoelde door en waste mijn handen. Maar toen ik weg wou gaan stonden er twee dagklasmeisjes voor mijn neus met een schaar."Oh joepie." dacht ik. "Ze moeten mij wel hebben de laatse tijd."


Reacties:


fallinlove
fallinlove zei op 18 nov 2011 - 21:15:
weer super ik heb er gewoon geen woorden voor