Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » when dark things happens, you should be smart. {pokémonranger story} » OO1

when dark things happens, you should be smart. {pokémonranger story}

26 feb 2011 - 17:45

299

1

224



OO1

when dark things happens, you should be smart.

Een deur sloeg zwaar krakend open. Dana Laire wrong zich door de opening terwijl ze onhandig naar het lichtknopje van de broedplek zocht. Ze liep langs de muren, met haar handen zoekend. Ze voelde de knop en drukte hem in. TL buizen knipperde aan terwijl Dana haar ogen dichtkneep vanwege het felle licht. Ze stond in een kamer waar rijen lange stellages stonden met allemaal eieren erin. Pokémoneieren. In allerlei kleuren, maten en vormen. Bij sommige eieren stond een kaartje waarop gekrabbeld stond wat voor pokémon eruit zou komen, en bij sommige stond er ook niks. Dat bleef een verrassing tot het ei uit zou komen. Dat vond Dana zo leuk aan pokémon, ze bleven onvoorspelbaar, zelfs als ze nog niet geboren waren. Ze liep helemaal naar achteren, waar het koeler was dan in de rest van de enorme ruimte. Ze moest alle eieren even controleren voordat ze zou gaan middageten, en aangezien ze honger had, moest ze even snel de eieren nalopen. Opeens stopte Dana bij een blauw-zilver ei, met allemaal rare kronkels erop. Dana knipperde met haar ogen en keek of het bekend was wat voor pokémon uit dit ei zou komen, maar er stond geen kaartje bij het ei. Nog nooit had ze zo'n mooi ei gezien. Voorzichtig aaide ze met haar hand over het ei, en ze voelde het bewegen.
'Dana, ben je al eens klaar?!' galmde opeens een stem door de ruimte en door de schok trok ze haar hand terug. Haar moeder.
'Ja, ik kom!' antwoordde Dana en ze streek over haar krullende blonde haar. Ze keek welk nummer het ei droeg, zodat ze het terug zou kunnen vinden. nummer 24. Die moest ze onthouden. Ze keerde ei nummer 24 de rug toe en liep terug naar haar huis, die naast de broedplek stond.


Reacties:


bonita105
bonita105 zei op 17 sep 2011 - 13:20:
nice
snel verder
en graag een melding als je verder bent