Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Living eternally » Deel 1

Living eternally

1 april 2009 - 20:49

547

3

379



Deel 1

De zonsopgang is iets wonderbaarlijks. Alle dieren ontwaken en mensen doen hun ogen open, klaar om aan een nieuwe dag te beginnen. Jongeren gaan naar school, anderen moeten gaan werken en hier en daar heb je oudjes die genieten van hun welverdiende pensioen. Genietend van de opkomende zon zit ik op een tak, hoog in een boom. Ookal is het halfweg winter, toch zit ik hier met een topje en korte broek rond te kijken. Koud of warm, geen van beide voel ik aan. Nog heel even genieten van het suizen van de wind en het tjilpen van de jonge vogeltjes waarna ik weer een nieuwe schooldag tegemoet ga.

We wonen nog niet heel lang in deze stad. Mijn moeder, vader en ik hebben jaren in het koude Alaska gewoond. Om een of andere reden vonden ze het tijd om andere oorden te gaan verkennen. Hierdoor moet ik naar een nieuwe school. Moet ik noodgedwongen nieuwe mensen ontmoeten. Ik haat het om met andere mensen te praten. In Alaska had ik geen vrienden dus hier ga ik zeker ook geen hebben. Niet dat je mij echt een eenzaat kan noemen. Ik ben altijd vriendelijk tegen de anderen, maar laat mij alsjeblieft geen hele dag met kwebbelende tienermeisjes of jongens doorbrengen want dan raak ik ontzettend hard gefrustreerd. Zij praten over de pietluttigste dingen. Zaken die geen enkel belang hebben in het vervolg van hun leven. Eerlijk toegegeven.. Ik ben veel volwassener dan andere leeftijdsgenoten. Geen wonder want eigenlijk bent ik veel ouder dan hun terwijl ik toch dezelfde leeftijd blijf aanhouden.

Je moet weten dat mijn moeder, een mens, op een dag mijn vader heeft leren kennen waarmee ze is getrouwd. En mijn vader.. Nou dat is dus een vampier. Ze freakte op het eerste moment helemaal. Je kan het haar ook kwalijk nemen. Niemand gelooft erin. Iedereen kent de verhalen over weerwolven, vampieren, heksen en andere schepsels. Maar niemand houdt ze voor mogelijk. En toch, tegen alle verwachtingen in heeft ze gekozen om bij mijn vader te blijven. Na een aantal maanden bleek ze zwanger te zijn van mij. En niet veel later was mijn geboorte een feit. Amarillys Luconi, dochter van Angela en Petrulo was een feit. Mijn moeder besefte meteen dat omdat zij een stervelinge was, zij ooit afscheid zou moeten nemen van ons. Samen met mijn vader heeft zij besloten om zich te laten omkeren tot vampier. Naar wat mijn vader mij vertelde moet zij vreselijke pijn hebben geleden de eerste dag. Maar ze was hem ontzettend dankbaar voor het geschenk. Zo zou zij nooit oud worden en ons moeten verlaten.

Omdat ik half vampier, half mens ben heb ik bepaalde voordelen van beide kanten geërfd. Zo heb ik het eeuwige leven en de snelheid, flexibiliteit en kracht van mijn vaders kant geërfd. Terwijl ik dankzij mijn menselijke kant altijd in het zonlicht kan vertoeven. Eten en slapen hoef ik niet te doen, maar soms komt mijn menselijke kant toch van pas hierbij. Wanneer ik bijvoorbeeld bij mensen moet gaan eten smaakt het voedsel mij toch, terwijl bij een echte vampier dit geen voldoening meer heeft. En heel af en toe neemt mijn menselijke kant bij het komen van de nacht toch de overhand en begeleidt mij naar het wereldje van schaapjes tellen.


Reacties:


Medusa
Medusa zei op 28 maart 2009 - 15:50:
dies prachtig! <3
x
M|M


achiestalker
achiestalker zei op 30 jan 2009 - 23:22:
GREAT<3


xMusicAngel
xMusicAngel zei op 24 jan 2009 - 18:33:
SUPERSUPERSUPERR! <333
Snel verder!