Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Muse » You » Me - 15

You

19 maart 2011 - 16:07

206

1

323



Me - 15

Hier is dan ein-de-lijk een klein deeltje. Ik heb nu vakantie, dus ik heb vaker tijd. En ik ga boer zoekt vrouw kijken.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd, pompte de adrenaline door mijn lijf. Ik zou vandaag backstage gaan kijken bij het Muse concert in het Wembley Stadium. Zo ontzettend gaaf.
Ik kleedde me snel aan en rende de trap af om te gaan eten. Ik werd, zoals altijd, hartelijk ontvangen. Ik schrokte mijn eten naar binnen en rende weer door naar boven om mijn tanden in superspeed te poetsen. Ik deed mijn Dr. Martens en mijn jas aan en stond nog eerder voor de deur dan Matt en Dom zelf. Chris zou er zelf naartoe gaan met zijn kinderen en vrouw. Matt had waarschijnlijk iets te veel tegen haar gezegd door de telefoon. Hij vond me echt een wonderkind.
Toen we in de auto zaten, zetten we een Muse CD op en schreeuwden hard mee. Zelfs Dom deed mee. We bespraken alle grappige Muse momenten en aangezien ik The Muse Game helemaal uit mijn hoofd kende vertelde ik hem. Matt kreeg allemaal flashbacks en moest er hard om lachen. Ook Dom lag bijna te huilen. Kate vond het ook wel leuk, maar snapte de humor er niet helemaal van.
We kwamen aan op en parkeerplaats, en toen ik uitstapte zag ik het mooiste stadion dat ik ooit had gezien.


Reacties:


dobbyenwinky
dobbyenwinky zei op 27 feb 2011 - 22:52:
Love it!
"Ook Dom lag bijna te huilen" --- *ziet het helemaal voor zich*
Het is wel jammer dat Muse geen Wembley-concert geeft in de tijd waar dit zich afspeelt (als je weet dat kate in dit verhaal net een paar maanden zwanger is en dat dus ongeveer nu is) Maarja, het is een fanfic dus alles mag!
Oh, ik begin steeds jarloerzer te worden op Emily!

*hoopt op snel een nieuw stukje*