Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » All Time Low » Cause I'll Be Damned If I Do Ya, Damned If I Don't! » Give Me Therapy

Cause I'll Be Damned If I Do Ya, Damned If I Don't!

28 feb 2011 - 17:53

1138

5

355



Give Me Therapy

De lyrics zijn van een liedje dat ik zelf heb geschreven ;D *round of applause* Haha, Alex in een handdoek, sexy hoor *-* Toch vind ik Rose zielig... ok ik hou jullie niet langer op, ga maar lezen XD

Na een hele discussie met mijn ouders om wel te gaan of niet had ik gewonnen. Ik wist waarom ze me niet wilden laten gaan, maar ik had ze beloofd dat ik niet ging stappen en me dus niets kon overkomen. En toen gingen we weg.
We hadden All Time Low zelf nog niet ontmoet. Alleen de backstage crew, die trouwens erg aardig waren. Ik was gewoon een beetje doods voor me uit aan het kijken de hele tijd en stil, maar sinds ze er niet naar vroegen, ging ik het ook niet uitleggen.
We gingen soundchecken en kwamen erachter dat alles het deed. Zoals gewoonlijk. Ik had gewoon wat gemompeld in de microfoon, maar hij deed het. Charley had een leugen verteld aan de crew waarom ik zo stil was, en die geloofden het ook.
We strompelden naar onze kamer. Na wat er de ochtend gebeurd was waren we stil of we fluisterden. Nou ja, ik was onaanspreekbaar, maar de anderen niet. Gelukkig maar.
Oké oké oké, Lets go! zei Amy. Oh wat was zij ook altijd zenuwachtig en dus hyper voordat we gingen spelen. Ik had totaal geen zin. We gaven elkaar een stevige groepsknuffel die langer duurde dan verwacht en gingen het podium op. Het verdriet maakte plaats voor zenuwen en met een grijns liep ik naar de microfoon toe. Toen vergat ik Tom.
HALLO WERELD! DIT IS GOODBYE DECEMBER! schreeuwde ik door het ding heen. Een daverend applaus steeg op. Misschien zaten er ook nog een paar fans van ons bij. Wie weet. Ze gaven me in ieder geval een boost van hier tot Tokyo. LATEN WE FEESTEN! schreeuwde ik en de gitaarintro van een liedje waar ik de titel van ben vergeten begon.
Ik moet zeggen dat het aardig goed ging. De menigte vond ons goed en dat maakte me blij. OKÃâ°! zei ik nadat er weer een liedje was afgelopen. OKÃâ°! RUSTIG! De zee van mensen werd stil. DIT LIEDJE IS VOOR JOU, DRAKE! riep ik na een stilte. Ik pakte mijn gitaar en speelde de intro totdat ik zelf inviel.

Thought we could be together
Im not what youre asking for
Suppose it aint be like this anymore
At all


Het ging allemaal goed komen. Ik keek met een grijns naar het publiek. Ik zong alsof Drake daar echt stond. Ik zocht hem, maar in plaats daarvan zag ik een jongen. Ik schatte hem iets ouder in dan ik was. Hij had een lang gezicht en groene ogen.

Saying: Just be best friends
Its not enough for me
The atmosphere is tense
Its not what I thought youd be


Ik hapte stil naar adem. Hij leek op Tom. Hij leek er te erg op. Ik schudde mijn hoofd en focuste op de gitaar. Ik mocht geen paniekaanval krijgen. Het mocht niet. Het refrein baande zijn weg door mijn gedachtes heen en ik zong vrolijk mee. Of gespeeld vrolijk.

Give me a high five
Can I hold it a bit longer?
Is it too much to strive?
I thought this friendship could be stronger


Ik keek op, zoekend naar de jongen. Oh, jee, daar was hij. Maar Tom was weg Voor altijd. Ik hikte tijdens het derde couplet. Ik kon het niet meer. Iemand had een deken over mij heen gegooid. Ik ademde snel in en uit. Ik stikte. Ik verdronk in mijn tranen, die ik binnenhield. Mijn ogen werden wazig. Ik werd misselijk. Tom is weg. Tom is weg. Hij is dood. Het spookte door mijn hoofd heen. HET SPIJT ME! schreeuwde ik en ik rende het podium af, mijn gitaar half afgedaan. Hij viel onderweg en ik struikelde bijna. Ik rende naar onze kamer toe en ging naar het toilet. Ah, daar ging mijn eten. En nu deed mijn keek pijn. Het brandde. Stom maagzuur. Iemand klopte op de deur. Hé, gaat het daarbinnen? Je hebt de deur open laten staan. Het was de stem van een jongen. Ik had hem nooit eerder gehoord, maar toch klonk het vertrouwend. Ik veegde mijn mond af met een wc-papiertje en trok de wc door. Ik deed de deur open. Wat? zei ik schor. De jongen had alleen een handdoek om zich heen geslagen en een tandenborstel in zijn rechterhand. Je begrijpt het niet! zei ik en begon te huilen. De tranen die er vanmiddag pas uit moesten. Wat is er? Kom ga op het bed zitten. Zei hij en sloeg een arm om me heen. Ga zitten ik haal wat water. Zei hij en ging weer weg. Wie was dat? Van All Time Low, dat was zeker. Was best goede muziek, moest ik bekennen. Hij kwam weer terug met een glas water. Jij bent toch van Goodbye December? Moet je dan niet nu spelen? Ik sloeg mijn armen om hem heen en begon zijn schouder nat te maken met mijn tranen. Hij is weg. Mompelde ik. Ja, dat zal wel, maar ik heb net gedoucht, als je nou Hij probeerde me van zich af te duwen maar ik klampte me stevig vast.
Oh god. Zuchtte hij.
Ik ben Rose. Snikte ik. Leadzangeres en leadgitarist van Goodbye December.
Ik ben Alex. Zei de jongen. Ik ben hetzelfde als wat jij bent.
Cool, Huilde ik nog steeds.
Dus Wat is er gebeurd dat je nu hier zit en niet staat te spelen?
Dat gaat je niets aan, ga uit onze kamer!
Dat was Laura.
Maar ze wilt niet loslaten. Zei Alex.
Dan trekken we haar van je af.
Sinds ik dat niet wilde, liet ik Alex gaan.
Nou Doei.
Ik antwoordde niet en Alex verliet de kamer.
Waarom moest je nou per se gaan touren? vroeg Charley en knuffelde me. Ik klampte me vast aan haar schouder. Oh, geweldig. Zei ze. Het was een fan Hij leek op hem.. snikte ik. Maar hij is weg. Snikte ik. Ik pakte de tissue aan van Amy en snoot mijn neus. We hebben een ander bandje opgetrommeld en onze excuses aangeboden aan de fans. Zei Amy, Dat betekend dat we morgen moeten spelen Maar ook echt moeten spelen. En zo meteen komt paparazzi snikte ik, En die gaat vragen wat er loos is. Huilde ik en snoot mijn neus weer. En Tom is weg. Dat weten we, zei Laura. En niet had er niet moeten uitkomen. Zei ik weer. Als het er al uit was, zaten we nu te spelen. Zei Charley en zuchtte, Nu steelt dat andere bandje de show. Sorry. Brabbelde ik. Nou ja. Zuchtte Amy. Dan gaan we even onze junk weghalen, blijf maar hier. Zei Amy zodra ik wilde opstaan. Ik haat paniekaanvallen. Zei ik. Maar het is weer over. Dat zal wel, maar we kunnen nu niet meer spelen. Zei Amy.
Dar is wel klote.
Dat is een feit.
Daarna liepen ze weg en ik staarde voor me uit. Dat waren alle tranen. En dan komen nu de dagen waar ik schreeuwend wakker word.


Reacties:


MusicFish
MusicFish zei op 4 maart 2011 - 22:24:
Wow. ^.^
MOOORE


xEmma
xEmma zei op 1 maart 2011 - 21:53:
Haha, ik ben inderdaad ATL-fan x)
[miep,miep, eindelijk eerste versie van mijn verhaal over hun af<3]
So here I am.

I like your story ^^
Ik vind het cool dat het mislukte, het optreden. Niet uit leedvermaak, maar omdat ze dan niet zo'n Mary Sue is die alles kan, zoals hoofdpersonages soms zijn.

Snel verder<3
xx


bonita105
bonita105 zei op 28 feb 2011 - 20:56:
verder en meld het weer in mijn gb


YlgaPower
YlgaPower zei op 28 feb 2011 - 20:55:
I WANT MORE

ik wil zeker meer. Geweldig verhaal!!!
Snel verder!!!


Hometownhero
Hometownhero zei op 28 feb 2011 - 18:30:
I WANT MORE.