Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Bad boys for life. » Hoofdstuk 54

Bad boys for life.

1 maart 2011 - 20:30

365

0

253



Hoofdstuk 54

Snel, snel. Achter elkaar aan rijden, bosweggetje. 't Is niet zo moeilijk, hoor, als je de mensen kent. En kijk nu eens wat een aandacht ik opeens krijg. Opeens is Afghanistan wel nieuws. Opeens staat het weer in het brandpunt van de belangstelling. Let maar op het achtuurjournaal. Heel het land zal het weten.'

Opnieuw rinkelt de telefoon. De man aan de andere kant vraagt waar de beloofde gijzelaar blijft. 'Die dikke mag gaan', zegt Tom, terwijl hij met de loop van zijn machinepistool naar de dikke man in de hoek wijst. Hij schuift het mest naar Bill toe. 'Snijd hem maar los en snijd daarna die pizza in punten. Dan kun je ze voeren.' Bill snijdt de man los. Onwennig staat die op. 'Sorry jongens', zegt de dikke man. 'Lopen man,' zegt Tom, 'en zo snel als je kunt. De trap af en wegwezen.' De man wrijft over zijn polsen, kijkt nog een keer ongelukkig naar zijn collega's en begint dan te draven. Hij rent de gang op, naar het trapgat. 'Hier komt de man', zegt Tom in de telefoon en verbreekt de verbinding. Hij loopt naar de deur en sluit die af.

Tom zit op het bureau met een pizzadoos op zijn schoot. Het machinepistool ligt naast hem op tafel. Hongerig neemt hij een hap van een pizza. Hij kijkt nauwlettend toe hoe Bill de vrouw een stuk pizza voert. 'Hoe is het eigenlijk met jou gegaan, sinds ik weg moest van Oosterdel?' Bill verstijft even. Dan zegt hij op vlakke toon: 'Ik ben doodgegaan in Oosterdel. Sindsdien is mijn leven voorbij.' 'Hoor hem', zegt Tom, met zijn mond vol pizza. 'Ik word door dat akkefietje met jou overgeplaatst waardoor ik Godbetert ongeveer opnieuw kan beginnen. Weet je nog, ik zou toentertijd op verlof gaan. Toen ik overgeplaatst werd, moest ik opnieuw een jaar wachten voor ik op verlof mocht. Ze moesten me zogenaamd eerst leren kennen. Door jou heb ik een jaar langer gezeten en dan ga jij een beetje zitten klagen dat je dood bent gegaan in Oosterdel. Hoe lang heb je er nou helemaal gezeten, man? Drie maandjes voorarrest en je kon weer gaan. Tjonge tjonge, wat ben jij doodgegaan in Oosterdel.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.