Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » All Time Low » Seven Minutes In Heaven featuring... All Time Low! » Een paarse ruit!

Seven Minutes In Heaven featuring... All Time Low!

4 maart 2011 - 20:06

412

2

415



Een paarse ruit!

Een paarse ruit. Eronder staat geschreven “garage”¯. Ik stamelde toen ik zag dat hij hetzelfde kaartje had. “Dit moet een misverstand zijn.”¯ Zeg ik tegen Alex wanneer hij grijnzend mijn hand pakt en meesleurt naar de garage.
De jaloerse blikken van mijn vriendinnen gaan als messen door mijn rug heen, ze keken Alex bijna van me vandaan. “Ik hoopte dat ik jou ging trekken,”¯ zegt Alex en knipoogt naar me, terwijl ik de garagedeur dicht doe, nog steeds verward hoe dit kon gebeuren. Ik schud met mijn hoofd. De jongen waar ik altijd al mee wilde zoenen, was nu even van mij. “Moet het licht uitblijven?”¯ zeg ik en krijg geen antwoord. “Waarom moet het licht aan?”¯ fluistert Alex in mijn oor en slaat zijn armen om mijn middel. “Waar kom jij opeens vandaan?”¯ vroeg ik.
“Vanuit het niets.”¯
“Maar net stond je nog daar…”¯
“Maar nu niet meer. Niets houd ons nog tegen.”¯
Ik sla mijn armen om Alex’ hals en voordat ik het wist zoende hij me. Wanneer hij me wil los wil laten, bijt ik zachtjes op zijn onderlip en hij antwoordt door zijn tong over mijn onderlip te laten gaan. Ik doe langzaam mijn mond open en mijn ogen dicht.
De zoen versnelt geleidelijk. Wanneer Alex me kalm tegen de auto die daar blijkbaar staat duwt en me probeert uit te kleden besef ik dat ik niet zover wil gaan. “Alex,”¯ fluister ik en hij stopt, “Alex, ik wil nog niet zo ver gaan.”¯ Ik lach. Alex begint te blozen. “Sorry. Dat was niet mijn bedoeling.”¯ Hij laat los en ik doe mijn shirt weer goed. “Ik hou van je,”¯ flap ik er opeens uit. Alex grijnst en duwt me weer tegen hem aan. “Ik ook van jou.”¯ Ik sta op en druk mijn lippen zacht tegen de zijne, wat hij toelaat. “Je bent mooi.”¯ Fluistert hij dan. Ik kan niets beters verzinnen en besluit om de beruchte “jij ook”¯ te gebruiken. “Kom.”¯ Zegt hij dan en laat los. “Dan gaan we weer.”¯
“Zijn de zeven minuten nou al om?”¯
“Ja, helaas wel.”¯
Ik zucht diep en pak Alex’ hand wanneer we naar buiten lopen. “Moeten we het tegen de andere zeggen?”¯ vraag ik en Alex knikt. Zenuwachtig kijk ik hoe de anderen naar ons fluiten. Alex heeft door dat ik me niet op mijn gemak voel en geeft een kus op mijn wang. “Alles gaat goed komen, dat beloof ik.”¯

~~* De volgende dag zijn jullie een happy couple*~~


Reacties:


xLoveMusic
xLoveMusic zei op 26 maart 2011 - 18:49:
Yaaay ik heb Alex<3
haha(:


Hometownhero
Hometownhero zei op 5 maart 2011 - 9:57:
yay, ik heb deze. n.n
IT'S MENT TO BE! :'D
Ik vind dit concept érg leuk =D
En ik vind het erg leuk dat ik Alex had!
Hohooo +D