Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Story of a girl... who lost her world. [ Five-shot ] » 5. The End

Story of a girl... who lost her world. [ Five-shot ]

8 maart 2011 - 12:09

591

5

314



5. The End

The End, please tell me what you thought about it.

Al fronsend werd Anna de volgende ochtend wakker, maar tot haar verbazing was het niet de wekker die haar dromen had verstoord. De stilte in het huis was compleet, de nacht pikzwart en er was niets te zien of te horen dat aanleiding gaf tot haar ontwaking. Ze schoof een stuk opzij en graaide haar mobiel van het nachtkastje af. Zes uur drieëntwintig. Geïrriteerd liet ze zich weer terug in bed vallen, maar de slaap wilde haar niet meer in zich terugtrekken. Nog even woelde ze, maar toen stond ze met een kreun op. Misschien zou er al wat op MTV zijn.
Met dat idee in haar hoofd stommelde ze de trap af, haar handen voor zich uittastend om ongewenste botsingen te voorkomen. Onderaan moest ze zich ondanks al die jaren nog steeds even oriënteren en net toen ze richting de woonkamer wilde schuifelen hoorde ze de brievenbus klepperen. Het geluid van papier dat op de mat viel volgde en met een zucht liep ze nu in die richting. Haar ouders mochten haar straks bedanken, dacht ze grimmig terwijl ze met haar vingers op papier stuitte. Ze schoof alles wat er op de mat was geland bij elkaar en stapte met het stapeltje naar de woonkamer.
Nadat ze de deur achter zich had dichtgetrokken knipte ze het licht aan en bekeek het stapeltje papier in haar handen. Enkele rekeningen, de krant en een kaart. Voor haar ! Het was een roze envelop, vol met gedrukte, rode hartjes en ertussen stond in sierlijke letters haar naam geschreven. Valentijnsdag was dan al wel voorbij, maar een brede glimlach sierde haar gezicht terwijl ze de roze envelop openscheurde en er een kaartje uithaalde. Ook deze was roze, met in het midden één, groot hart. “Be my Valentine”ť stond er in zilveren letters op geschreven en nog steeds lachend deed ze hem open.

“Lieve Anna,
Ik vind je helemaal geweldig.
Als je mijn Valentijn wilt zijn, kijk dan in de envelop.
Liefs,
Je geheime aanbidder”ť


Haar maag draaide om en voor de zekerheid las ze de tekst nog een keer door. Het stond er echt. Vanuit het niets waren haar handen begonnen met trillen en haar hart klopte in haar keel toen ze de envelop weer van de tafel pakte. Het kostte haar grote moeite om het andere papiertje uit de envelop te trekken, door haar bibberende vingers. Maar uiteindelijk had ze hem toch in haar handen en deed hem twijfelend open.

De foto leek haar blik naar zich toe te zuigen en hield hem voor een halve minuut volkomen in zijn grip. Ze wilde haar blik afkeren, maar haar ogen wilden niet naar haar luisteren. Ze slikte en beet hard op haar lip. De roestige smaak van bloed raakte haar tong, maar ze merkte het nauwelijks. Haar hersenen leken te zijn uitgevallen. De wereld verdwenen. Voor een kort moment was het enige wat er nog bestond het tafereel dat zich voor haar ogen bevond. En dat ene beeld, dat ene beeld was genoeg om kaart, de envelop en de foto uit haar handen te laten glijden en haar de kamer uit te laten stormen.

De groezelige badkamer was echter nog steeds in zicht. Het bad dat gevuld was met roodkeurig water, het grimassende meisje met de in het niets starende ogen. Haar ene arm hing buiten het bad, de grafering die erin stond gekerfd duidelijk zichtbaar. Het bloed dat uit de wonden kwam maakte het minder makkelijk leesbaar, maar alsnog waren de woorden duidelijk te lezen en klaar om voor eeuwig in Anna’s geheugen gegrift te worden.

“You can’t hurt me anymore”ť


Reacties:


Hermelien
Hermelien zei op 28 sep 2011 - 20:10:
*Staard naar het scherm*
Dat..dat dat mag niet :I
Ik..ik.. *rilling over rug* Dit is gewoon zo prachtig, zoveel mentale waarheid achter deze 5-shot dat het gewoon zo dicht bij de waarheid aanleund..
Ik hoop met heel mijn hart dat Jaimie gelukkig is ergens verweg.. en dat Anna een serieus méga groot trauma heeft en voor de rest van haar fucking life spijt heeft of simpelweg zelf doodgaat.
*gromt van woede*
Ohohoh ;O Anna gaat erraan
Anyway PRACHTIG GEWELDIG WAUW
xx


JeRiNo
JeRiNo zei op 11 maart 2011 - 14:03:
Ik zit hier serieus heeeel diep adem te halen.
ALs ik zoiets zou krijgen, zou ik flippen...

Ze heeft zelfmoord gepleegd

Je hebt het echt zo mooi opgeschreven
Ik vond het geweldig om te lezen

Ik weet het, ik weet het, kutreactie, maar ik weet niks anders te zeggen..

xoxo<33


wordslover
wordslover zei op 8 maart 2011 - 15:40:
Okeee...
toen was ik stil...
Echt in één woord: Geweldig!

Alleen wat ik niet helemaal snap...
Heeft Anna nou zelfmoord gepleegd?
Of heeft iemand anders zelfmoord gepleegd?

Ik vond het verder echt een praachtig 5-shot!

xkus


justAgirl
justAgirl zei op 8 maart 2011 - 12:29:
wow.
echt je hebt dit zoo mooi en geweldig geschreven
weetje dat ik ook gewoon met mijn mond open zit van dit einde :I gewoon omdat je het zo fantastisch hebt gedaan <3
echt ik vond het heel bijzonder om te lezen<3
prachtige 5-shot


realMe
realMe zei op 8 maart 2011 - 12:21:
Ze.... ze heeft... zelfmoord gepleegd??? *bibbert en trilt voor het scherm...*
Ik zou echt zo bang zijn als ik z'n kaart zou krijgen... Wie heeft hem gestuurd?? dat kan ze zelf niet gedaan hebben....

wat een prachtige 5-shot.....

weet nu niets meer, te verbouwereerd.. crap reactie...