Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Bleeding Rose » Hoofdstuk 2, Verliefd?

Bleeding Rose

12 maart 2011 - 12:07

1147

4

274



Hoofdstuk 2, Verliefd?

We reden met grote snelheid door de bossen. Hobbelige wegen maakte me misselijk, maar ik probeerde het niet te laten merken. Misselijk? Austin lachte en stopte de auto aan de kant van de weg. Nogal, mn buik draaide zich om en ik opende het portier. Daar ging mn lunch. Austin legde zn hand op mn rug en ik verstijfde. Doe ik iets verkeerd? Austin trok zich terug en bood me een zakdoek aan. Daarmee veegde ik mn mond af en ging weer goed zitten. Austin zat met zn handen om het stuur geklemd naar buiten te kijken. Je deed niks verkeerd, fluisterde ik en hij keek van me weg. Je schrok, fluisterde hij en ik raakte zn hand aan die om het stuur geklemd zat. Zo te voelen ontspande hij die weer. Je liet me echt niet schrikken. Austin draaide zn gezicht naar me toe en bekeek mn hand.
Hij trok zn hand onder de mijne vandaan en legde hem op het versnellingspook en klemde hem eromheen. Hij starte de auto en scheurde weer weg.
We spraken geen woord tegen elkaar en ik voelde dat de spanning tussen ons ook steeds sterker werd. Het maakte me doodsbenauwd en ik zuchtte diep. Vertel eens, waar gaan we nou heen? vroeg ik toen maar en Austin remde plots. Sorry, fluisterde hij en reed weer verder. wat zei je? Wat we gaan doen, stamelde ik en Austin kuchtte. We gaan naar het strand, lachte hij en keek naar de zon die vanachter de horizon tevoorschijn kwam. Austin pakte zn zonnebril en deed hem op. Zo leek hij nog cooler dan dat hij al was en ik wendde mn blik af. Maar focustte zich toen op de ring die om middelvinger zat. Het was een ring met daarop een prachtige draak. Waarom een draak? floepte eruit en ik schaamde me gelijk voor hetgeen wat ik vroeg. De draak staat voor kracht, legde hij me uit en richtte zn blik op mij. Dus een soort van totumdier? Austin lachte en knikte. Ja, ik weet wat die van jou is. fluisterde hij toen en bekeek me van top tot teen. Oja? vroeg ik ongelovig en hij grinnikte. Ja, jou totumdier is een uil. fluisterde hij toen en parkeerde de auto bij het Cafeetje Noahs Friet.
Gaan we hierheen? en ik stapte de auto uit. Nee, we gaan het strand op. en Austin pakte me bij mn hand. Het strand, herhaalde ik en hij grinnikte.
We liepen over de houten balken en kwamen toen bij het zand. Ik deed mn All Stars uit en hield ze met mn andere vast. Het warme zand voelde heerlijk onder mn blote voeten en Austin zag dat ik genoot. Mooi hé, de zonsondergang. fluisterde hij en ik keek naar het prachtige zonlicht. Ja, oogverblindend. en ik kneep mn ogen tot spleetjes. Austin keek rustig naar de zon en ik ging in het zand zitten. Austin ging naast me zitten en langzaam werd het steeds donkerder en kouder. Ik kreeg rillingen over mn hele lichaam en Austin had het door. Kom hier, gebood hij me en trok me naar zich toe. Hij sloeg zn arm om me heen en ik verschuilde me in zn armen. De mintgeur overvloedde me en ik sloot mn ogen. Ik heb het koud, fluisterde ik en Austin trok me nog dichter naar zich toe.
Na ongeveer tien minuten zo gezeten te hebben opende ik mn ogen weer. Hoe laat is het? mn stem klonk slaperig en Austin grinnikte. negen uur, antwoorde hij en stond op. Hij pakte mn handen vast en trok me overeind. We hebben de hele dag gespijbeld... zei ik met grote ogen en Austin trok zn schouders op. Je moest naar de directeur, grinnikte hij en liep mee terug naar de auto.
Daar aangekomen opende hij het portier en liet me naar binnen stappen. Hij ging ook aan zijn kant zitten en stak de sleutel voorzichtig in het contact. De motor begon te brommen en Austin scheurde de parkeerplaats af.
Ik was er nu meer aan de snelheid gewend en keek hoe Austin met zn handen het stuur vasthield. Niet misselijk?hij grinnikte en begon wat langzamer te rijden. Nee, niet misselijk. lachte ik met m mee en samen lagen we helemaal in een deuk over het misselijk zijn.
Austin begon weer op normaal tempo te rijden. Waarheen? vroeg hij en keek naar buiten. Hier de straat uit en dan links, antwoorde ik braaf en Austin deed precies wat ik deed.
We kwamen bij mn huis aan en ik zag dat het licht nog aanstond. Wanneer zie ik je weer? vroeg Austin toen en pakte mn handen. Snel, antwoorde ik en slikte. Nu doe ik het weer! bromde hij en trok zich terug. Wat doe je? mn stem sloeg over en Austin keek me aan. Ik liet je schrikken!
Hij stapte zn portier uit en opende de mijne. Ik zie je snel, fluisterde hij en raakte snel mn wang aan. Verdoofd volgde ik zn beweging en liep toen richting de voordeur. Toen ik Austin weg zag rijden kreeg ik een raar gevoel in mn maag. Was dit verliefd zijn? Of was het gewoon stommiteit?
Ik stak de sleutel in het sleutelgat en draaide m van het slot af. Stapte naar binnen en liep naar boven. Hayley! hoorde ik mn moeder gillen en ik liep langzaam naar beneden. Mam, ik kan het uitleggen. fluisterde ik en mn moeder keek me boos aan. Dat zal best, ja! snauwde ze en gebaarde dat ik naar de woonkamer moest. Ik wist wat me daar stond te wachten, een preek van mn ouders.
Braaf liep ik naar binnen en ging aan de keukentafel zitten. Hayley, mn vader kwam al dreigend naar me toe lopen en keek me diep in de ogen aan. Waar was je? je zag aan m dat hij zich inhield, maar dat duurde niet lang meer. Ik was bij Clarissa, loog ik en mn moeder werd vuurrood. We hebben Clarissa gebeld en ze wist ook niet waar jij was! en mn vader ontplofte. Loop niet tegen ons te liegen! spuugde mn vader in mn gezicht en ik keek naar de houtentafel. Sorry, ik zal het niet meer doen... piepte ik en ik zag dat mn moeder nu weer ontspande. En wat moest je bij de directeur? en toen schrok ik. Ik... moest... uh... helpen met de eersteklassers... verzon ik en mn moeder zuchtte. Oké, ik dacht dat je wat had geflikt. fluisterde ze en ik keek haar ongelovig aan. Ze gebaarde dat ik naar boven kon gaan en ik rende de kamer uit. En je bent het hele weekend je vader aan het helpen op de boerderij! riep mn moeder toen nog en ik zuchtte. Ik had een hekel aan de boerderij.
Boven op mn kamer aangekomen gooide ik mezelf op bed en probeerde me de rustgevende geur van Austin weer voor te stellen... Misschien was ik toch verliefd?


Reacties:


Hermelien
Hermelien zei op 12 maart 2011 - 8:42:
O
My
God
Austinn i loveeee him
Anyway je hebt het prachtig maar dan ook echt wonderbaarlijk mooi geschreven, echt zoveel mooier dan wat ik al geschreven heb !
Jij moet héél snel verder, want ik wil meer meer meeer over Austin horen
x


Hargbloem
Hargbloem zei op 11 maart 2011 - 21:50:
OEEEEEEEWWWW I loveeeeee it!!!!!!!
JIJ MOET HEEEUUUUUUL SNEL VERDER GAAAAAN!!!!!


xxxx


LauraaBiebzz
LauraaBiebzz zei op 11 maart 2011 - 21:35:
Owmygossch !!!
Dit is zo een geweldig verhaal ;o !
SNEL VERDER!! &&& plzzz laatt me wat weten als je verder bent ;o
wil niks missen !!!!!!!! waaaaaa XD!!!!


wordslover
wordslover zei op 11 maart 2011 - 21:32:
Waaaauw!
Ik weet het, stomme reactie, maar ik weet niks anders te zeggen
Ik hou enorm van je schrijfstijl, want je schrijft hartstikke goed en 't leest heel lekker !
Ik vind dat je snel weer verder moet!

En btw: Nu ben ik ook team Austin
xkus