Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Against the love , againts the fight ! (tokiohotel) » chapter two

Against the love , againts the fight ! (tokiohotel)

12 maart 2011 - 0:19

206

1

195



chapter two

Het eerste lesuur hadden we Frans, verschrikkelijk. Ik staarde door het venster naar buiten en begon te denken. Ik wist dat we naar een concert gingen, maar ik wist niet waar, wanneer en van wie. Ik wist dat het volgende week ergens was.. maar Jolien wou me niets vertellen omdat ik het anders zou gaan opzoeken. Natuurlijk had ik dat al gedaan, maar als je de plaats niet weet is het nogal moeilijk om iets te weten te komen. Ik keek op verschillende sites van verschillende zalen voor concerten van volgende week. Simple Plan, Gorky, Escape the fate, Absynthe Minded, Tokio Hotel,... Omg, ik hoopte echt dat het niet Tokio Hotel was naarwie we gingen. Dat zou Jolien wel niet doen, toch?
Ik schrok van de leerkracht die mijn naam riep. 'Noa! Doe toch ten minste alsof je oplet!' riep ze naar me. Ik lachte 'Dat gaat nogal moeilijk als het zó saai is.' Iedereen begon te lachen van mijn opmerking maar de enige die niet lachte was de leerkracht. Ze draaide zich om en begon weer in het frans te ratelen.

*Einde Dag*

'Jaja, volgende week, het is bijna zover!' lachte Jolien. Samen begonnen we te lachen en ze stapte met me mee naar huis.


-reacties?-


Reacties:


sterretjhu
sterretjhu zei op 12 maart 2011 - 11:44:
verder
wil je me laten weten als je verder bent?